| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() yerim ben seni! afedersin ama cok erkeksi geldin bana. ne kadar vahsi da durmus o ziyaretci defetrindeki kurtlar! sende öyle misin sirincigim benim?
bana yazarsan cok ama cok sevinirim! ~mcx~ |
|
||||
|
||||
![]() peki benimle seytani isler yapmak ister misin birazicik? ben seni ilk basta kadin zannediyordum ama erkekmissin. sanirim cok daha yumusak cinsden cibilyetdensin. ben ise sertde olabiliyorum canim. istersen biz bir yazisalim ne dersin shirincigim? gel biraz sözde günaha girelim ~~~~~mmmcxx~~~~~
yaz bana bekliyorum cevabini! |
|
||||
|
||||
![]() ya türkce ya da almanca yazsaniz dediklerinizden birsey anlasilir!
|
|
|||
|
|||
![]() du ANYA.. ich KONYA
![]() deine sicht ist deine.. und meine ist meine.. wo bitte habe ich dich als rassist beschumpfen??? türküm diyene mhp ci deme.. sonuc itibariyle sende "türküm" dedigin vakit mhp ci olursun. .yani kendi ifadenle kendini yeme.. mhp ci falanda degilim.. verstehe nicht.. olsam niye sakliyayim.. yada degilim dedigim zaman neden aklina islemiyor..??? (ama... keli ulasamadigi cigere mundar dermis.. bir örnek daha.... ))) |
|
|||
|
|||
![]() anneni babani
böylemi ögrendin otoban kezban ![]() |
|
|||
|
|||
![]() yoktur senin gibisi
bide vli olacan aile terbiyesi dedigin bumuydu yazik yazik iki günde nasilda gercek yüzünü gösterdin |
|
|||
|
|||
![]() ..diye bi laf var bilirmisin aile terbiyesi almis kezban
annen baban seninle guru duysun sende cocukalrina ayni terbiyeyi verecekmisin? aman ha..senin gibi kancik olurlar sonra ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bide utanmaz evlisin öylemi
sen tam otobansin ya ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bu senin kacinci nickin? türkiyenin problemi sadece üniversitelere giremiyen türbanlilarmi?
|
|
|||
|
|||
![]() ne kadar yallanci, ne kadar sahte müslümansin sen ya!
INSAN OL INSAN! |