| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() "inanca saygi, düsünceye özgürlük".
yüz yillarca sünnilermi ezildi?`yüz yillarca sünnilerin ibadeti ve ibadet yerlerimi yasaklandi? sünnilermi dininden dolayi yakildi öldürüldü? |
|
|||
|
|||
![]() direkt vor dir war ich in der reihe
|
|
|||
|
|||
![]() zu entscheiden hast
haftalridir burada islamiyete ve peygamberine küfür edilen topikler aciliyordu neden böyle kisiye özel bir yazi yazmadin niki cyberangel buyur söyle merak ediyorum cevabini meydan bos olunca atip tutarsiniz istediginiz gibi pislikleri yapamoyrsunuz degilmi sorumada cevap bekliyorum sahsiyetsizler islama ve dine küfrederken neredeydin???? |
|
|||
|
|||
![]() teker teker topic acioyr bana
cok duygulandim coooooooook salaksiniz coooookk geric acin iyi oluyor cift nikliler hemen belli oluyor hahahahahah |
|
|||
|
|||
![]() son günlerde gördügüm en sacma yazi
kim kimin giyimine karisiyor burada peygamebere küfür edenelere sesini cikartma, biri savunmaya kalkarsa ona ekstra topik ac sonra böyle yazilar yaz hadi bakalim kim kimin düsüncesine karisiyor üniversiteye türbanlilarmi yoksa basi aciklarmi giremiyor 100 puanlik uzaman sorusu ama 1 puanlik bile benyi olmayanlar buna cevap veremez |
|
|||
|
|||
![]() beyinsizler ve salaklar cehennemden kurtuluyormus
hahahhah |
|
|||
|
|||
![]() yazamadiklarini bu nikinlemi yaziyorsun?
yani erkekce yazamadigin kiz nikinin ardina gizlenerek yaziyor degilmi iste bususnuz senin annende pek marifetliyimis senin gibi bi o.c dogurmak icin kac kisinin altina yatmak lazim bi sorsana ![]() |
|
|||
|
|||
![]() hadi bakalim bana özel topik aciyorsunuz
baskalari burada haftalrdir dine ve peygambere küfür ettiler neredeydiniz kivirmadan cevap verin bakalim kezban sende verebilirsin istersen bu kiz nikinle istersen gercek nikinle ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ne farklari var len birbirinden? ikiside abdullah, ikiside kriminell....
baska bir nick mi bulamadin göt oglan? |
|
|||
|
|||
![]() cift nikliler demistim ama sandigimdan daha cok varmis
ciktigin delige geri gir hadi sen |