| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() enayi olmayanlarda anasini satarmis,tercihiniz baya MEDENI!!!
|
|
||||
|
||||
![]() benimle baya kafayi bozmusa benziyor.
hani bir deli bir kuyuya tas atarmis on tane akilli cikaramazmis, aynen o hesap, gülmekten ölecem nerdeyse desem, ben zaten ölüyüm. bakirköyden kacanlara cennet var, biyerden dagdan kacanlara cehennem bile iyi ama aslinda, fiii emanillah, eline diline beline sahip ol dindar kardesim, 62 erenler seni korusun. |
|
||||
|
||||
![]() üst makamla uzun uzun tartistiktan sonra, gilli kirolarin tahtali köye gelisinden sonraki yeri esek cenneti olacakir.
ama birkac sarti var 1. enayi gibi vatan ugruna ölmekyok onun yerine anasini satmak var 2. muz yediren seyhlerin müridi olunacak. 3. kendilerine verilen rubinschlosstaki jungfrau´lar o tarafta daglarda geberen kizlar olacak 4. yanlarinda onlari alabilmek icin yeterince baslik parasi bulunacak: tek istisna agalara daglarda geberen lerin hepsi beles! bol bol tevbe edin, aksam yatmadan 3 defa kapinin esiginde dönün, ahmet kayadan bir türkü söyleyin, 62 erenler sizi korusun. PS: cok tevbe edin dedim ama cok dua etmeyin, gökten kemik yagmayacak. fiii emanillah... |
|
||||
|
||||
![]() bu cennetin ismi "BorMadeniAnaniziDiksin" den kisaltilmistir.
Buraya giris sartlari kirolarinkinden dahada zor, bor madeninden yapilmis pasaportlari olmasi gerekiyor, yapiminda bor madeni kullanilmis, "made in france" uzaktan kumandali online dslli pcler vasitasiyla, abileri tarafindan yönlendirilmeleri gerekiyor, cennetin girisinde "igitigit" isimli sarabi icmeleri gerekiyor, (saf fransiz pohundan yapilmistir, bazilarinda swizer´lilerinki de karismistir. mezarlari sadece "bor" madeninin kazildigi cukurlarda olmasi gerekiyor, bu cukurlara fransizlarin ipiyle inmeleri gerekiyor, her gece yatarken orhan pamuktan 3 siir okuyup, kapinin esiginde 3 defa dönüp, bi köseye kivrilmalari gerekiyor. kazilan cukurlarin abilerinin elinde olmasi gerekiyor, buda olmiceene göre, essolesek cenneti bile yok size. hü dost... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... asla kafami bozmadin tam tersi! :-)
Dü$ünüyorum ki seni gibisini bol bol düdüklesem acaba halen mi böyle Sacma yazilarin olur mu diye? :-) Pardon bazen ellimi dillimi sahip olamiyorum afet hoca düdük! :-) |
|
||||
|
||||
![]() ...ist aber auch nix gewonnen...dermi$im!
|