| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() beantworte mir nur noch eine Frage... wie kam es zu der BIOLOGIE.... woher kommt es... ??? vor allem WIESOOO ist es daaaaaaa ??
|
|
|||
![]() farkliliklar zenginliktir, kültürdür !!
Ne yazikki son zamanda farkli boyutlar almis durumda... ama yapacak fazla bir seyde yok, sonucta sitelerde evrim gecirir ve su aniyle Vaybeede DIN Forumu evtim döneminde, ama ne yazikki istikamet biraz AZMANI sekil almis... bu böyle.. !! Yinede umudu kesmemek gerek, be yine vaktim oldugu müddetce ziyaret etmeye devam edecegim, cünkü meydani en cok bagirana hic bir zaman birakma diye bir egilimim olmadi ve bundan sonrada öyle... o yüzden lütfen sende ayrilma, en azindan bizler sohbet ederiz.... ![]() Sevgilerimle ENIS |
|
|||
![]() Ammada laf yaniii.... Sen Allahmisinda senin oldugun yerde hayat yokmus.... birakin artik bu Deniz Baykal yaygaralarini.... amaciniz milleti galiyana getirmek... wie Cooolll... man ich krieg zich Orgazmen yaniii
![]() |
|
|||
![]() aban bir seyler söylede yoldan cikmayayim.... gördügüm kadariyla ya ben tam DIN AZmaniyim yada Sen....
Überzeug mich das dein Religion die bessere ist und ich es annehmen solll... Wie willst du mich überzeugen.... Burada kesip atiyorsun basimiza bir 2 inci Yasar Nuri kesildin |
|
|||
![]() hatta burada bilip bilmeyenlere ISLAM konusunda tartismaya girme..dinsizi var imansizi var..ermenisi var..dinkicsi var..salagi var manyagi var..bosver sen bunlari..
|
|
|||
![]() ohne Text
|