| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() m... benden daha mutlu insan olamaz dünyada... ama iste yanii
![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() bzw. unser aller Religion.... alles andere sind Splitterreligionen, wie Islam Chirstentum Budhist usw... die alle sind PRIVATE RELIGIONEN.... und interessieren tut es auch so richtig niemanden...
Deshalb ist die Demokratische verständniss unser aller GUT... bzw. falss du es ao sehen willst.. unser aller Religion... Ganz simple oderr ? ![]() |
|
|||
![]() bahsetmiyorsun....
Kaldiki ben senin gözetledigin sekilde ATES cemberi göremiyorum..... Haaaa Irak olayini kast ediyorsan Irak zaten Müslüman degil.. daha cok SALAKLAR HATTI denilmeli... Simdi Saddam yok... ama Saddamin seysini bile arar hale düstüler.... demekki öaly LAGA LUGA ve baskalarinin kicina girmekle bu isler olmuyor.... TR de Müslüman neden TR ye herhangi bir silahli sladiri kimse göze alamiyor... ??? cünkü hazirliklidirda ondan.... Islam devletleri sabah aksam Allahu Ekber Allahim bana para san söhret gönderin yerine, biraz ellerini cabuk tutup kendi düzenlerini kursalar, belki kimse gelip arada sirada onlari tokatlamaya cesaret etmez... Dedigim gibi... Islam Aleminin sucu kendisinde... YANLIS DIN YORUMUNUN sonucudur bu olaylar.... |
|
|||
![]() sehr interessante Richtung.Sonnst wird doch hier nie etwas ähnliches gestellt.Außerdem haben die beiden wirklich keinen "an der Waffel"
|
|
||||
![]() kalkışsam aynı başladığım noktadan bir milim bile ilerlemeye şansım yok.
Bu tür yazılar Bakırköylük değil ondan önce kurulmuş olan Manisa akıl hastanesine ait. Tüm Faşizan yazıların genel konumu, içeriği, ölçeği, göstergesi, turnosolu ancak budur. Hitap edebildikleri iki çevre vardır, bir onları besleyenler, iki iki yazıyı evrensel değerlerde hiç bir ön yargıda bulunmadan anlayabilmek, kavrayabilmek ve o tür düşünceler ile hem insanlığın, hem yaşamın daha güzel, dürüst, saygın ve sevgi dolu olabileceğine inanmayan, kavrayamayan ve okumaktan ürken, korkan, yalanı, dolanı, sahtekarlığı ve düzenbazlığı ve onun kardeşi olan kurnazlığı sevenlere hitap eder. İçin de de insanın değerlerine ve faziletlerine asla bir tek harfi bile hitap etmeyen deli saçmasını onurla o delinin bir eşi olarak aktarır. Boşuna değildir bir soru sorarsan sayfalarca o soruya cevap verebilmek için kırk dereden su getirmeye çalışması. Utanç verici ve korkutucu insanlar bunlar... El birliği ile kuracaklar Faşizmi az kaldı. Ve kafalarına bombalar düşmeye başlayınca kavrayacaklar, cesetlerin, sahtekarlıkların, riyakarlıkların için de bulunmayan dünya insanlığının var olduğunu. Bana acı veren çok uzun yıllarının kaybedecek o güzel ülkemiz ve o güzel insanlarımız, hem yaşamlarını hem uzun bir süre toparlanamayacak. İddia ediyorum dünyanın en az gelişmiş ülkesi neresi ise o konuma kadar düşecek. Ondan sonra yeni bir Türkiye kurulacak. Bütün bunlara hiç ihtiyacıda yok ülkemizin, lakin tiren kaçmak üzere. Bunların tüm geçmişi ve geleceği bu tür yazılardan ibarettir. Daha Faşizmi bilmiyorlar, yaşamadılar merak edip araştırıp okumadılar, öğrenmediler. Ve kendilerine layık gördükleri tek sistemde bu. Bütün dünya bilirki o tür sistemleri ancak buna karşı olan dünya acımasızca bitirir bütün insanlık tarihinde hep böyle oldu. Bunlarda alacaklar boylarının ölçüsünü!!!!! |