| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() güzel arkadasim, nerede saldirdim???
kendini yaniltima.. benim anlamadigim sey.. niye almanlastik diyorsun.. sonrada arkadasimizin nefis makalesine katiliyorsun.. bu bir celiski degilmi??? umarim kirmamisimdir seni... |
|
||||
|
||||
![]() biz türkük, ancah türklerlen evlenirük! yohsam ganimiz bozulur! hele bi düsünün bi evleniyon alamanin gavuruylan, sonram cücük oluyo, sonram gari yoh diyo ben onu sünnet etmek istemiyom...... yoh buba yoh üle bisey.
davul bilem dengi dengine cali... yanim ahlinizu pasunuza toplayunda sahin ha alamanlan evlenmeyün. Arap olsun iranli irahlu olsun, emme sahin ha sahin alaman olmasun! Sonra dimedü dimeyün, valla benden gectü artihim.... benim oglan 24 yasunda hala sünnetsizdür, niyem???? su gavur bubasu kiyamadu orasunu kestürmeye, yaaaaaaaaaaa ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Birdaha hitabin bana "hey kiz" olmamali. Sözlerin yeri yok. Forumda mod"um. Yanlisliklari uyarmak mecburiyetindeyim. Ve sizin seviyeniz burada cok yanlis. Son 4-5 yazilarin daima islama dayanirken de bu tür seviyesiz yazman zaten ayri konu. Elbette yazilariniz ayni "deger" de; varsa elelbet. Onun icin ikinizi de uyardim. Bu son sözüm.
Konu bitmistir. Saygilarimla. |
|
||||
|
||||
![]() yahu beni ne iracaksin istedigini yaz söyle ben niye kirilayimki?
![]() ![]() ich lach mich kaputt ihr seit alle super echt |
|
||||
|
||||
![]() yok ya sen kiz degilmisin yoksa
![]() ach mein gott ey als ob das hier eine wichtige instution ist agzi olan pardon eli olan yaziyor gelmis birde bana saygisizsin diyorsun ![]() ![]() sana lan deyim en uygunu at lan beni burdan cok sevinirim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() sana olsun..
![]() weiter so.. |
|
||||
|
||||
![]() lieber cüneyt..
wenn eine frau einen mann betrügen will: TUT SIE DAS !! Egal, ob sie türkin, deutsche, spaniererin oder sonstiges ist... es liegt allein am MENSCHEN, icinde var ise.. yapar.. egal wie wo wann.. Sei froh, dass sie dich verließ, sie hätte dich auch jahrelang belügen und betrügen können.. und du.. du hättest es nicht einmal bemerkt.. nichts für ungut ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... herkez islama göre yashasi öteki arkadashin yazdigi gibi..
boshanmaya gerek kalmazki ![]() ne aldatma olur, ne saygisizlik.. ne gelin-kaynana tartishmalari filan.. o zaman boshananlar sadece ve sadece ya anlashamadiklari icin, yani birinin karakteri uyum saglayamiyorsa.. yada sevgileri ölürse eger.. boshanirlar.. bence yani ![]() dinimizde ama o kadar yol, huzur, sevgi ve saygi varki.. o huzurun icinde boshanmaya degil sebeb.. düshünce bile olamaz ![]() *WiedaMalVonIhrerReligionSchwärmt* ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bu her iki cins icinde gecerli...
önceki yazdigim gibi: insan ol canimi al.. aldatanlar her zaman bir shekilde kendilerini aldatirlar.. aldanirlar.. |
|
|||
|
|||
![]() Wie ich jetzt erfahren habe, ist meine Ex mit dem kollegen von mir jetzt fest zusammen.
Das problem aber sie meldet sich fast jeden tag bei mir und fragt mich wie es mir geht was ich so mache ,und das dreisste ist ja fragt sie mich ob ich mit ihr was unternehmen möchte. Ich antwortete ihr das sie mich gefälligst in ruhe lassen solle .Und der hammer ist ja ihre freundin rief mich vorgestern an und sagte zu mir? das es ihr leid tuhe und das sie eigentlich alles bereuen würde.Ich habe darauf hin geantwortet wer einmal blut leckt leckt immer wieder.oder tükürdügümü yalamam ben.Was sagt ihr den dazu............? |