| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() düsler usw ihr seid echt doof.
bi yandan din din din diyosunuz öbür yandanda ona buna dinsiz veya din konusunda seviyesiz oldugunu yaziyosunuz. madem cok biliyosunuz o zaman bildiginizi yazin niye burda millet birbirine giriyo ki dooooof sag ich nur!!!!!!!!! |
|
||||
![]() *********blogcu*********
Ramazan Hatimi icin cüz dagitimi.. Önceki yazi cok asagida kaldi icin tekrar yaziyorum buraya. Ramazan icin hatim yapiyoruz ve cüz almak isteyen arkadaslar benimle irtibata gecsinler.. su ana kadar verilen cözler.. 1,2,3,4,17,18,19,20 ve 30.. Blogcu Bu kampanya baslattigin Allah senden razi olsun, 21. cüz de okunuyor Hosca ve Dostca kalin Vesselam |
|
||||
![]() iman etmeyen, ALLAHin ahiretteki rahmetinden umudunu bu dünyada kessin.. Hak din islamiyeti kabul etmis ve iman etmis insanlar icindir sadece..Bosu bosuna öyle ALLAHin ahiretteki rahmetinden medet beklemeyin derim ben. Kafirlerin yeri ebedi cehennemdir!!
|
|
||||
![]() iyi de ne alaksi var evladum.alakaya kel maydanoz..
sen namazini, niyazini vartinu curtunu yap gerisine karisma evladum..kafir cennete mi gider, cehenneme mi gider kafani yorma buna.. onu ben kisckisch amcan bile bilemem..onu allah bilir ancak |
|
|||
![]() kadinda kadinligini bilsin
![]() |