| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Hayatlarini Allaha adamis ve Kuran in emrettigi gibi yasayan mütevazi, temiz ve nurlu insanlar.... Nurcu Tarikatindaki Yobazlar degil!!!!!!!!!! Allahin verdigi nurdan bahs ediyorum.
Nefislerine hakim olabilen güclü imana sahip insanlar..... Azda olsa VARLAR!!!!! Böylesi Kafir ve Yobazlar Gercege ve Kutsal bir dine kendi cikarlari icin tecavüz edemezler. Cünkü Allahin tüm isimleri bir anlam tasir. Ve o anlamlarin her biri insanligi ve imani ögretir.... akli olana illaki. Ben Imansiz Karinin biriyim! Ama kendimi ukalaca dini kendim yaratmis gibi ayrim yaparak baska Allahin yarattigi kullardan üstün göremem! Bak, su Kafir Herif Avci ya bile ilgi gösteriyorum, benden bekledigi ve hak ettigi gibi (benim nazarimca!). Ama günlerdir 1 Mümin ve gercek anlamiyla Imanli Steppe disinda kim cikabildi??? Onu asagilamadan ve küfre el atmadan diyalog kurmak istedi. Basaramadi. Cünkü Yobazlar sadece Dargörüslü degil, Darkafalidirlar ayni zamanda. |
|
|||
![]() gelmisim. tam olarak yasamasamda iyiki müslüman olarak dünyaya gelmisim diyorum
|
|
||||
![]() Allah tüm Kullarini sever
Kendi yolundan gitmeyenlere ise sonuna kadar firsat ve imkan tanir, dogruyu bulmalari icin.. Yeryüzünde hic bir Din yok iken Allah gene vardi. Dogru yoldan gidenler gibi ve dogru yolu bulamayanlar ya o yoldan sapanlar gibi... Cünkü daha henüz dinler yaratilmadan Allah bize en kutsal ve degerli seyleri vermisti: Nefis, Icgüdü, Sezgi ve Hak görüsü!!!!! Tehlikeyi sezebiliyor, Duygularimizla hareket edebiliyorduk bin yillarca önce. Allahin büyüklüyü bizim akil ve bilim kapasitemize sigmaz bir sonsuzluk kadardir! Ve onun Sevgisinin tek bir kivilcimi Dünyadaki tüm yaratiklari rahmete ve huzura kavusturacak kadarindan fazladir. Allaha inanan ve onu bilen, INSAN AYIRIMI yapmaz ve ne kendini, nede kendi dinini baskalarindan ve baskalarinin inancindan üstün tutmaz! Allahin huzurunda bu en büyük günahlardan biridir! Onun Yarattigi her sey Saygi ve Sevgi degerdir! Bunu basaramayanlar Allahi üzer! Buna Saygi duymayanlar Allaha hakaret etmis olur! Allahi elestirmis olur! Insan ve Din Ayrimi yapanlarini Siddetle KINIYORUM!!!!!!!!!!!!!!! Imansiz DaschFirinGari Selametle kaliniz..... |