| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() An der Reaktion der westlichen bzw. christlichen und jüdischen Welt hat man deutlich gesehen,dass Helden aus dem Orient nicht im Blickpunkt jeglicher Branchen existieren dürfen.Es ist schön zu sehen, wie SIE sich mobilisieren und gegen den Film ankämpfen.Das ist in irgendeiner Weise schon gut für die Vermarkter des Films.So wird nämlich advertisement für den Film gemacht,gewollt oder ungewollt.
P.S.: Es werden zukünftig noch mehr Helden, sowohl tükischer Absatmmung als auch moslemischer in verschiedenen Branchen präsent sein!Damit muss sich auch Herr Stoiber abfinden.O kadar. |
|
||||
|
||||
![]() film tatili ayagina getiriyo iste. ordan daha iyi cennetb kösesi bulamazsin.filmi begenlerede biraz say<gi duy onlarinda en az begenmeyenler kadar cevep yazma hakki var bu mu sence adalet.gercekligi belki az bile orda haklisin . daha ne gercekler var tabi hersey filmlere sigmaz .idare etcen artik . ayrica bu film yalan demek yalanciligin daniskasidir.eger iraki begenmediysen tatil icin ikinci bir oneri bayerne git sütü peyniri doyum olmaz
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() türk sinemasinin irak`da isi ne!!
amarika girince sesini bu kadar cikarmamissindir sen . bu filmin hic bir sanatsal özelligi olmasada milliyetci bir yaklasimida olmasina rahmen o gercek görüntüler ve dünya medyasi tarafindan gitikce irak halkinin cek tigi zulmün unutuldurmaya calisildigi bir zamanda en azindan ilgiyi yine bu kirli savasa yöneltmesi yeter. unutma kirli bir savasa karsi insanligin sezsiz kalmamasi lazimdir ve herkes kenti yöntemiyle bir cevap vermelidir bu yüzden bu filim bu türlü birtepkidir ...... |
|
||||
|
||||
![]() Ich finde, das der Film gelungen ist.
Nich das ich ein Polat-Fan wäre. Nein. Ich glaube auch nicht, daß es in dem Film in erster Linie um Polat geht. Meiner Meinung nach wollte der Film nur die Ungerechtigkeit und Unmenschlichkeit in Irak darlegen. Fast alles, was in dem Film gezeigt wurde, entspricht der Realität. Die grundlosen verhaftungen und Tötungen der Irakis, die überheblichkeit der Amis, die Verzweiflung der Menschen dort. Das Polat den Amis den A... aufreißt, ist wohl eher Zufall. Der Vorfall mit den über den Köpfen der türk. Soldaten gestülpten Säcken war nur der Anlass für Polat, überhaupt nach Irak zu gehen. Es sollte meiner Meinung nach auch nur ein Action-Film sein. Er sollte Unterhaltsam sein, das ist er auch. Wer meint, dieser Film ist Scheiße sollte bedenken, daß dieser Film der erste Action-Film der Türken ist. Und dafür ist er eigentlich gelungen. |
|
||||
|
||||
![]() SEVGILI KUBAA, BEN TÜRK SINEMASININ IRANK`DA ISI NE DERKEN, TÜKLERIN BU SAVASA TEPKISIZ, TAVIRSIZ KALMAMALARI GEREKTIGINI BELIRTMIYORUM, AKSINE KALMIYORUZDA! ZATEN SAVAS KARSITLIGININ MILIYETCILIGI OLMAZ, DÜNYADAKI HER TÜRLÜ INSAN GRUPLARI BU SAVASA TEPKISI KOYDU VE DE KOYMAYA DEVAM EDIYOR. SAVAS KARSITLARI BU FILMLE ÖGRENMEDILER BU KIRLI SAVASA TEPKI VERMEYI. SIMDI ISIN SU YANIDA VAR, BIR KERE TÜRK SINEMASI ÖZÜNE DÖNEMLI, ANADOLUDA YA DA TÜRKIYENIN BIR COK YERINDE ANLATILACAK YÜZLERCE HIKAYE DURURKEN, KENDI HIKAYELERIMIZ DURURKEN KALKIPDA SON DERECE KIRLI BIR FILM ILE KIRLI BIR SAVASA TEPKI VERDIGIMIZI, ILGI CEKTIGIMIZI DÜSÜNMEK YANLSI OLUR. KIRLI FILMLERLE KIRLI SAVASLARA CEVAP VERILMEZ. LÜTFEN BU KONUYU BIR DAHA GÖZDEN GECIR. HAYIR AKSINE BEN AMERIKALILARIN YAPTIGI FILMLEREDE TEPKIMI KOYARIM YERI GELIRSE_BUNU DA NERDEN CIKARTIYORSUN! BAK SU COK ACIK BIR GERCEK; EGER SU AN IRAN FILMI DÜNYA CAPINDA SES GETIREN BIR BASARIYI YAKALADIYSA UNUTMA BU ONLARIN KENDILERINE HAS FILM CEKMESIYLE SAGLANMISTIR, KENDI HIKAYELERINI ANLATMALARI SAYESINDE YAKALANMIS BIR BASARIDIR, HEM DE COK AZ MALIYETLI FILMLERLE. BEN TÜRK SINEMASININ IRAK`DA ISI NE DERKEN ASLINDA BUNA VURGU YAPMAK ISTIYORUM. SINEMA YÖNÜNDEN IRAKDA ISIMIZ NE DIYE SORUYORUM. YOKSA TÜRK INSANI BU KIRLI SAVASA TEPKISI BU FILMLE KOYSUN DIYE DEGIL. KALDIKI BIZ KIRLI SAVASLARA TEPKI KOYMASINI BU TIP KIRLI FILMLERLE ÖGRENMEYIZ. KIRLI SAVASLARA, KIRLI FILMLERLE CEVAP VERMEK DAHADA KIRLENMEKTIR_BASKA HIC BRI SEY DEGILDIR.
HOSCAKAL |
|
||||
|
||||
![]() SEVGILI ÖMER BU YAZIM, YAZINA BIR CEVAP NITELIGI SEKLINDE YAZACAGIM BIR YAZI DEGIL. CÜNKÜ SENIN BU DÜSÜNCENE CEVAP VERMEYE BILE DEGMEZ. SADECE BILGI VERMEK ACISINDAN SANA YAZMA GEREKSINIMI DUYDUM, BIRAZ AYDINLAN DIYE DÜSÜNDÜM. ÖYLEYSE DIKKAT!!!!!!!!
bak söyle diyorsun; " Wer meint, dieser Film ist Scheiße sollte bedenken, daß dieser Film der erste Action-Film der Türken ist. Und dafür ist er eigentlich gelungen" SENIN SINEMADAN VE TARIHINDEN HIC ANLAMADIGINI YAZININ SONUNDA SEN KENDIN ZATEN BAGIRA CAGIRA HAYKIRIYORSUN. DIYORSUN KI "ARKADASLAR BEN SINEMADAN HIC BIR SEY CAKMIYORUM" SANA SU KADARINI SÖYLIYECEGIM, BU FILM TÜRKLERIN CEKMIS OLDUGU ILK ACTION FILM FALAN DEGIL_SENIN ANLASILAN TAAA 1965 YILINDA CEKILEN KARAOGLAN FILMINDEN HATTA SEKIZ TANE KARAOGLAN FILMI CEKILDI YA DA TARKAN FILMINDEN HABERIN YOK, ÜSTELIK O FILMLER BILE SU ILK ACTION FILMI DEDIGIN FILM KADAR KIRLI REZIL BIR FILM DEGILDI! HIC OLMAZSA GÜLÜYORDUN! TÜK SINEMA TARIHINDEN HABERININ OLMASI GEREKMIYOR, ÖYLEYSE DIKKAT DIKKAT!!! FIKIR SABIBI OLMADAN ÖNCE BILGI SAHIBI OLMAK GEREKIYOR! SANA BU FILMDEN ÖNCE TÜRK SINEMASININ CEKTIGI ACTION TARZI FILIMLERIN LISTESINI EGER ISTERSEN SIRALARIM. BAK KARDESIM BIR YANLIS YAPTIN, BIR YANLIS ICERISINDESIN. SANA TAVSIYEM YANLISINI DÜZELTMENDIR. EGER SEN DESEYDIN KI ARKADASLAR BU FILM, TÜRK SINEMASINDA CEKILMIS EN PAHALI ACTION FILMIDIR YA DA BU FILM GELMIS GECMIS EN PAHALI FILMDIR DESEYDIN KI ÖYLEDIR BENDE SANA EYWALLAH BUNU HERKES ZATEN BILIYOR DERDIM_LÜTFEN YAZACAKSAN BIRAZ BILGI VERICI SEYLER YAZ_INSANLARI YANLIS YÖNLENDIRME_HA YAZININ DIGER BÖLÜMLERINE CEVAP BILE VERMEK ISTEMIYORUM_SONUCUNDA HERKESIN DOGRULARI VE YANLSILARI VAR_AMA ERDEM DENILEN SEY, O YANLISLARDAN DOGRU YOLA GIDEN YOLLARI ADIM ADIMDA OLSA TEPELEMEKTIR. BILGI SAHIBI OLASIN DIYE, SAHSINA KISACA BIR BILGI VERMEK ISTEDIM HOSCAKAL |
|
||||
|
||||
![]() evet evet bencede, aslinda su baglamda haksiz sayilmazsin; evet bu film, asiri milliyetcilik, kirli film, kötü film, kötü senaryo, zekasizlik, akilsizlik, ahlaksizlik, sanatsal izdirap konularini daha iyi algilamak icin hakikaten GENIAL! -bu baglamda katiliyorum sana.
cagdas |
|
||||
|
||||
![]() aydinlattigin icin sana cok tesekkür ederim.
Demek Karaoglan ve Tarkan filmeleri Kurtlar Vadisi Irak ile kiyasliyorsun? Bu filmin o senin bahsettigin Filmler Kurtlar Vadisi Irak ile ne alakasi var ben bunu halen cikaramadim. Bu sadece bir film. Sinemaya gidip güzel vakit gecirmek icin. Senin gibileri bu filmden baya bir olay yaratiyor ya pes yani. Sence bu film yasaklanmalimi? |
|
||||
|
||||
![]() Kurtlar Vadisi Irak
Der Film hat hunderttausende Menschen in die Kinos gezogen und eine heftige Debatte ausgelöst. Den Vorwurf, der Streifen verstärke antiamerikanische und antisemitische Klischees, können die meisten Besucher nicht nachvollziehen Kurtlar Vadisi Irak Bu filim yüzbinlerce seyirciyi sinemalara cekti ve siddetli bir tartismaya sebep oldu. Filim anti-amerikan ve anti-semit kliseler kullanmakla suclaniyor. Fakat bu tepkiye cogu seyirciler anlayis göstermiyor. Propagandami yoksa tepkiler cokmu abartili? Filmin düzenlemesine dair soru sorulmuyor burda.. Forum basligini tekrar okuyun, sunulan soru ile verilen yanitlarin ne kadar celistigini görürsünüz. Dileyen baska bir baslik altinda filmin kalitesini tartisir,baslik mi yok? alin size örnek: monologlarin siralanmasi iyi mi? patlama efektleri nasil? kostümler ne kadar uyumlu? finali nasil buldunuz? senaryo? isiklandirma? bu böyle uzar giderrr.. |