| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Aşk Alfabesi (yeşim)
Bir sayfada dört mutlu göz Karşılaşan bakışlar Sonra gelir bir tatlı söz Alfabemiz böyle başlar Elden ele dolaşır yüzyıllardan beri Değişmeden bir tek kelimesi Kim yazmış kim çizmiş kim basmış belli değil Hecelenir bu aşk alfabesi Bambaşkadır her sayfası Bazen dudaklar birleşir Göz yaşları yetmez bazen Bazen bir tek söz yetişir Son sayfası, son sayfası Bilmem neden koparılmış Çok aradım bu sayfayı Yazık hiç gören olmamış Herkes kendi gönlünce yazsın bu sayfayı İster açsın ister kapatsın Sen bize aşkı öğreten aşk alfabesi Sen dün vardın, yarın yine varsın |
|
||||
|
||||
![]() Benim Carizma Ve BEyazit öztürk ile reklam Ayin 21de olacak
|
|
||||
|
||||
![]() süper sound !!!
|
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.mp3evi.com/muzikdinle.asp?id=1809" target="_blank">http://www.mp3evi.com/muzikdinle.asp?id=1809</a>
|
|
|||
|
|||
![]() agzinizdan iple cekmek lazim herhalde bilgileri
![]() |
|
|||
|
|||
![]() kaliteli müzik yapiyor.
"Dursun zaman" sarkisini tek gecerim. Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat Duysun seni dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat ne güzel sözleri var |
|
||||
|
||||
![]() The White Stripes
___ Sie sprechen mir aus der Seele ![]() |
|
|||
|
|||
![]() kisa sarki sözleri listeme aldim bile
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Way way way Sevgili efsane Gelincigimiz geri dönmüs. Hos geldiniz efendim.
|
|
||||
|
||||
![]() Hallo alle zusammen ,
Ich wollte euch sagen , daß Mustafa Sandal am Samstag, den 29.04.06 in die STDATHALLE-Freiburg kommen wird ... Vor & after Party mit DJ HAKAN und DJ FERDI ... sichert euch eure Tickets im Vorverkauf unter : www.karush.reservix.de ..... mehr Info unter : www.mustafa-sandal.de oder Telefonisch unter : +49/1743648403 Gruß Selin aus Freiburg |