| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Hepsinde :-)
|
|
||||
|
||||
![]() aranizda Kutsi"yi zevkle dinleyenler varmi?
|
|
|||
|
|||
![]() ne diyosooon, olmazmi? Hastasiyim.Tam benim tipim :-)degil aslinda ama cok etkilyeci ve karizmatik. Müzigide güzel tabii
![]() Sen ask nedir bilirmisin sevgilim Bu güne nasil geldik? elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik Nice mutlu yillara Dogumgünün hatrina unutmak zor olsada arama bundan sonra! |
|
|||
|
|||
![]() bu siirde tanidik geldi...ah ah eskisi gibi siirler okumuyorumki hergün...büyüdükce bazi duygulrim ölüyomu ne? Kader utansin ne diyim :-)Beni bu hale getirenler utansin. Bana babalikmi yaptin heee? Zor günlerimizde nedeydin? -)) Güccük emrahin filmi oynasada izlesek yaws,söyle dramatik ve trajedik..iyi gelir ;-)
Ben asksiz piirenseees sen arsiz bir avciii severken ayrilmak ne kadar aacii yüregimdeki ses tutunca yakani daha cok yanarsin ah ararsin istememki...! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Her sabah doğan güneş
Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat Duysun seni dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat |
|
|||
|
|||
![]() Ege: Yaz askim
Dönemem verdigim sözden öyle cabuk dönemem Gidecegimi bile bile devam edemem Kac kez yandi canim hasret acisiyla Artik seni sevmem Baslamam bitecegini bile bile bu aska baslamam Ne seni ne de kendimi atese atamam Anla beni yaz askim.. Kadehim senin özleminle dolup bosalacak Gün sensiz baslayip sensiz batacak yasanmak istenenler hep yarim kalacak bunu benden isteme Baslamam gidecegimi bile bile bu aska baslamam Ne seni nede kendimi atese atamam Anla beni yaz askim Ilk degilki bu basima gelen Beni benden alip götüren... / Beni yavas yavas eriten Baslamam, gidecegimi bile bile bu aska baslamam..! |
|
|||
|
|||
![]() Jale: üzgünüm
Care aramadim zannetme Cikmaz yollari zorladim Gittim olmadi, kaldim olmadi Bitti diyorsam laf degil.. Bir anlik öfke zannetme Coktan harcadin sabrimi Kactim olmadi, sustum olmadi Bitti diyorsam laf degil Artik bu son veda üzgünüm Seninle olmazdi üzgünüm Istermiydim hoscakal demek Elim kolum bagli üzgünüm Bastan yalnis yaptik üzgünüm Seninle olmazdi üzgünüm Az mi savas verdim kendimle Engellere yenildim üzgünüm |
|
|||
|
|||
![]() sizden birisi folklor kursuna gidiyormu. ve adres verebilirmi am besten in frankfurt und umgebung!!!
hab zwar im internet gesucht, aber nix gefunden CarpeDiemm |
|
|||
|
|||
![]() Ağla Erkeğim Ağla - Nazan Öncel
Demek sen de gidiyorsun Başın alıp uzaklara Beni öyle atıyorsun Yangınlara karıyorsun Sen kendinden kaçıyorsun Aldanıyorsun Meğer benim harcım değilmiş Yokluğuna bir an alışmak Ya da böyle sensiz olmak Farzet ki unutmak Ölüm demekmiş Dudağımda bir çığlık Kanadım kollarım kırık Ecelim olur ayrılık Ağla erkeğim ağla Dudağımda bir çığlık Kanadım kollarım kırık Ecelim olur ayrılık Ağla sen de sen de ağla Bir alaca karanlıkta Düşersen kör boşluklarda Yüreğin bir fener olsa ol uçurumdur orda Erkeğim ağla Sesin çarpar duvarlara Öfke olur döner sana Yalvar yakar bir yıldıza Uykularını ada Ya"da tanrıya |