| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Kiz biraz konuºtuktan sonra çok feci rahatlayacak ve size gülümsemeye baºlayacaktir.Evet iºte baºardiniz.Kizin kafasinda,"hem yakiºikli,hem kültürlü, hem de beni anliyo,daha ne istiyim yaaa" izlenimini birakmayi baºardiniz.ªimdi de bu izlenimi daha da güçlendirmek için ºu cümleyi kurun"Bak ben her zaman yanindayim,bi sorunun oldugunda bana gel hem dostlar bugünler içindir,senin için elimden ne geliyosa yaparim " diyin.
Bravo!Kiz artik kendi trip ve kaprislerine katlanacak birini buldu.Artik her gün sirf siz yanina gidip konuºun diye trip yapmaya baºlayacak.Sizde bunu bildiginiz için her gün kiza uyduruk problemler yaratip çözecek ve kizin aklini baºindan alacaksiniz. Bunlari her kiza uygulayabilirsiniz.Sorun çikmayacaktir emin olun. Bu taktikleri ögrendiginize göre artik kiz hakkinda her türlü bilgiyi toplayabilirsiniz. Bilgi Toplama ªimdi de sirada kizi tavlamaniz için hayati önem taºiyan bir baºka konu var. Kiza sürekli "senin beynini okuyorum" tribi yapacaginiza göre kiz hakkinda maximum bilgiye sahip olmaniz lazim.Mesela gidip bi ºekilde kizin dogum gününü ögrenin . Bunu yapmanin en kolay yolu baºka ve samimi olmadiginiz bi arkadaºiniza sordurmaktir. Bi ºekilde kizin dogum gününü ögrendikten sora hangi burç oldugunu kesin olarak ögrenin ve baºka bir zaman kiz bi ºey yaptigi zaman "Zaten bu senin burcunun en belirgin özelligi "diye baºlayin.Hangi durumda bunu kullanacaginiz önemli degil. Astrolojinin en güzel tarafi tamamen uydurma üzerine kurulu bir bilim olmasi. Kiz "Hayir,bu benim burcumun özelligi falan degil" derse(ki demez ama hani derse diye yaziyorum) "Ben Amerikanin en büyük astrologu Bilmem kim"in kitabinda böyle okumuºtum.Ama yine de gider baºka kaynaklardan da araºtiririm" dersiniz olur biter.Uydurmakta sinir tanimayan bizler için hiçte zor bir ºey degil.Zaten kizin bundan önce soracagi "Sen benim burcumu nerden biliyosun ki?" 10 puanlik uzman sorusuna vereceginiz "Uzun süre astrolojiyle ugraºtim ve insanlarin hareketlerini gözlemleyerek hangi burca dahil olduklarini anlayabiliyorum." cevabi az önce sormasi muhtemel olan soruyu zaten eler.Ama kiz bu sefer de "Peki dogum günüm ne?" gibi az önceki olagan üstü zihin okuma(!) gösterisini yapan size küfür içerikli bir soru soracaktir.Sakin nasil olsa gerçek tarihi biliyorsunuz diye direk tarihi sölemeyin,bu yeterince etkili olmaz.Bunun yerine mesela kiz 22 ekim dogumluysa "kesin birºey söylemem için dogum yerini bilmem lazim ,ama sanirim 19 ile 23 Ekim arasi bir tarih çünkü Mars her yil bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomlarin geliºmesine neden olur buda sana aºiri duygusallik olarak geri döner." diyin. Tebrikler yine bir taºla kuº katliami yaptiniz.Bu konuºma sayesinde hem kiza inanilmaz derecede astrofizik bildiginizi, hem onunla aºiri derecede ilgilendiginizi hem de onun aºiri duygusalliginin (Unutmayin bütün kizlar kendini aºiri duygusal sanar) kaynagini kanitlamiº oldunuz. Kizin gözünde artik ilahsiniz.Kiz sizin az önceki gösteriyi nasil yaptiginizi çözemeden(Ki asla çözemez) siz hemen "Bana dogum yerini söylersen sana ayrintili bir yildiz haritasi çikarabilirim" diyin.Kiz hemen atlayip dogum yerini söyleyecektir. Sizde hemen bir kalem kagit çikarin ve kagidin üzerine anlamsiz ºekiller daireler falan çizin.Sonra uzun uzun düºünüyormuº gibi yapmak suretiyle kagida bakin.Kagidi ters çevirin ,düz çevirin,bi kaç biºey daha çizin.Ve sonra kiza dönüp "22 Ekimde dogmuºsun.Yükselen burcun Aslan strenekopotolojik geliºimin inanilmaz.Insanlar seni mutlu saniyorlar ama çok büyük bir sorunun var.Çok yakinda hiç beklemedigin birinden bir çikma teklifi alacaksin,çok düºüneceksin ama sonunda sende ondan hoºlandigini farkedip kabul edeceksin ve çok mutlu bir iliºkiniz olacak. "diyin.Kiz kendini kaybetmiº bir ºekilde size bakiyor olacaktir.Sizde onun gözlerinin içine bakin.Dogum tarihi tam olarak sölemeniz kizin diger söylediklerinizede inanmasini saglayacak.Birincisi kimsenin yükselen burcu kesin degildir.Yanilma ºansiniz yok.Ikincisi strenekopotolojik geliºimin astrolojiyle alakasi yok(merak ediyosaniz söyliyim, kemik geliºimi demek) ordan da yirtarsin,üçüncüsü daha öncede söyledigimiz gibi sürekli büyük bir orana sahiptir,bunuda bildiniz,ve son söylediginize de inanmamasi için hiç bir neden kalmadi.Tabiki burada çikma teklif edecek olan siz oluyorsunuz. ![]() aniºma |
|
||||
|
||||
![]() Diger webmasterlerin @-mail adreslerine hiç abartisiz 100lerce mail gelmiº bu konuda.Evet,aslinda sizler için çok önemli olan bu konuya neden deginilmemiº oldugumu ºöyle açikliyim : Bence yolda gördügünüz bir kizi tavlamanin her hangi bir yolu yoktur. Bakmakla yetinirsiniz. Kiz köpek gezdiriyosa o baºka ama sokakta ve/ya gittigimiz bir cafede gördügümüz her kizi tavlamayi saglayan bir taktik yoktur. Bilen varsa bana da söylesin. Bir kizi tavlamak için mutlaka bir muhabbet ortamina ihtiyaciniz var. Ama ortam yoxa bu kiz tavlayamayacaginiz anlamina gelmez. Aksine ortaminizi kendiniz de yaratabilirsiniz. Az biraz tanidigimiz kizlarla muhabbet kurmak tabi ki daha kolaydir ama hoºlandigimiz kizi tanimiyorsak yada önce bi kizla taniºip kizi daha sonra tavlamak istiyorsak iºimiz biraz daha zorlaºir. Ama sizlere hizmet etmeyi kendisine misyon edinmiº olan bu sitemde bu konuda da sizi yalniz birakmayacak. Ve tabii diger sitelerde oldugu gibi ºuraya tikla buraya tikla diye veya popup açarak rahatsiz etmeyecegim de
![]() Neyse,burada kendinize olan güveniniz çok ama çok önemli. Tanimadigimiz kizlari tavlayabilmek için önce taniºmamiz gerekmektedir. Öncelikle kesiºtiginiz fakat tanimadiginiz bir kizla taniºacaginiza deginelim. Yine her ne olursa olsun kizin bulundugu ortama gireceksiniz. Size tavsiyem kizin arkadaºlarindan biriyle arkadaº olup onun vasitasiyla kiza ziplamanizdir. Yani bir örnek vermek gerekirse : Mesela kantinde bir kiz gördünüz ve çok hoºunuza gitti hemen kizi bi kaç tenefüs boyunca takibe alin ve etrafindaki tiplere çok dikkat edin. Sinifini/bölümünü falan ögrenin. Sonra yine çikiºta çaktirmadan kizi takip ederek hangi serviste oldugunu ögrenin. Ve daha sonra da kizi taniyan birilerinden bi kaç bilgi alarak kiz hakkinda toplayabileceginiz maximum bilgiyi toplayin. Daha öncede söyledigimiz gibi kizlar asla tek baºlarina bir yere gitmezler. O yüzden siz ne kadar cesur olursaniz olun kizin yanina gidip konuºamazsiniz. Ama kizin baºka bir arkadaºi ile taniºmiºsaniz eleman kizin yanindayken onun yanina gidip "naber napiyon? Beni arkadaºlarinla taniºtirmiycakmisin?" muhabbeti yaparak kizla taniºin. Kizin adini ögrenir ögrenmez " aaa ne kadar güzel bir isim peki bir anlami var mi?" klasik geyigini yaparak kizin zeka seviyesini ölçün. "Evet karda açan beyaz çiçegin tepesinde güneºlenen bok böcegi demekmiº" tarzi bir cevap verirse(ki verir) o kizi kesin tavlarsiniz. Kizla taniºtiniz yakinlaºma bir sonraki konu. Ama bu taktik lisede iºe yarar.Üniversite de ne yapacaz? |
|
||||
|
||||
![]() Üniversiteli Kizlar
Diyelim ki üniversiteye geleli aylar oldu ama siz daha bi tane bile kiz tanimiyosunuz! Öncelikle bilmeniz gereken üniversiteli kizlarin hangi psikolojik durum içerisinde olduklaridir. Bu kizlarin büyük bir çogunlugu tüm lise hayatlari boyunca "ulan dur ºu üniversiteyi bir kazanana kadar derslere veriyim kendimi kazandiktan sonra istedigim çocuklan çikarim,zaten üniversite erkek kayniyo" mantigi güderek ve baºka bir ºehire gelerek üzerlerindeki ezici aile baskisindan kurtulmuºlardir. Bu da bir kaç noktaya dikkat edersek üniversitede de tavlanamiycak kiz olmadigini gösterir. ªimdi hangi bölümde okudugunuzu bilmiyorum ama size söyleyebilecegim tek ºey Edebiyat fakültesi kiz açisindan en bereketli bölüm oldugundan bahsedebilirim (Hayir güzelim fen fakültesinden edebiyata yatay geçiº yapilamiyo ![]() En önemli kiz tavlama mekani okulunuzun sosyal klüpleridir. Bu klüplerin asil kuruluº nedeni de zaten kiz tavlamaktir.Okulunuzda bulunan klüpleri araºtirin ve kiz açisindan en zengin kaynaklara sahip olan klüplere üye olun. Özellikle Sinema Klübü, Tiyatro Klübü, ve Çiçek&Böcek&Sevgi&ªiir klüpleri tavlanmayi bekleyen kizlarla dolup taºmaktadir. Bu klüplere üye olarak oradaki ortama girebilir ve girdiginiz ortamda istemediginiz kadar çok kizla taniºabilirsiniz. Bunun diºinda her yil yapilan bahar ºenliklerinde de bir çok kizla taniºmak ve akabinde tavlamak mümkündür. Biliyorum "hadi leen ne alakasi var " diyceksiniz ama en kolay kiz tavlayabileceginiz bir diger mekan okul kütüphanesidir. Çünkü buraya gelen kizlarin %90"inin derslerden zaten küçük olan beyinleri sulanmiºtir ve bir erkek arkadaºa tahmin ettiginizden çok daha fazla ihtiyaçlari vardir. Cesur olun,kütüphanede güzel bir kiz gördügünüzde hemen oradaki raflara dogru yönelin. Bi ºekilde taniºin. Gerisini halledersiniz. Tüm bunlarin yani sira ben size kendi bölümünüzdeki gruplaºmaya dahil olarak oradan kiz tavlamanizi öneririm. Eger bi gruplaºma söz konusu degilse millete gaz verip sosyal aktivite ayagina milleti kaynaºtirin.Mesela tüm ögrencilerin katilimiyla bir piknik düzenlemek yararli olabilir. Böylece ayni bölümde okudugunuz bi kaç kizla taniºma ve yakinlaºma imkani saglarsiniz. Okullarda bu yöntemleri kullanarak rahatlikla kiz tavlayabilirsiniz. Fakat bu taktiklerin mahallenizdeki kizlari tavlama konusunda bir yarari olmayacaktir. Bir sonraki bölümümüzde sizler için mahalledeki kizlarla olan iliºkilerimizi detayli olarak inceledim. |
|
||||
|
||||
![]() Evet sevgili abaza gencler yakinda dreslerimize devam edecegiz.
|
|
|||
|
|||
![]() tsts kadi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() HAHAHAHAHAH
![]() |
|
||||
|
||||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.atillaate.com/xpturk/erkekindex3.htm
Yukardaki" target="_blank">http://www.atillaate.com/xpturk/erkekindex3.htm Yukardaki</a> link te türklerin gelistirdigi xp versionunu bulacaksaniz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben bu yaziyi taniyorum.Cok eglenerek okumustum zamaninda. Kiz milleti sandiginizdan daha akillidir;-) ama biz isimize gelmedigi seyleri anlamazliktan gelmeyi gayet iyi basaririz ;-) Cok eglenceli bir yazi ya.
|
|
||||
|
||||
![]() link acilmazsa gb mdeki linkden dene
|
|
||||
|
||||
![]() MALZEMELER:
1 Adet Kız: Efenim elbetki operasyonun adından da anlaşılacağı gibi, bu faaliyet için, daha önceden ikna edilmiş ve kaçmaya meyilli bir bayan (Kız-Dişi) bulunur.Bayanın yaşı 18 üzerinde olursa size herhangi bir kanuni zorlukta yaşatmayacaktır ve Kız Kaçırma Operasyonunuza herhangi bir gölge düşmeyecektir.Hafif kilolu kızların kaçırılması daha kolay olduğundan seçim esnasında buna dikkat edilmesi sizin işinize yarayacaktır. 1 Adet Ev: Kaçırılan kızın dışarda kalıpta ziyan olmaması için iyi muhafaza edilmesi gerekmektedir.Bunun için ufak ve şirin bir evin operasyondan önce hazırlanması gerekir.Size tavsiyemiz arkadaş çevrenizden birilerinin evini seçmenizdir. 1 Adet Çuval: Yuh artık demenin bir manası yok..Her operasyonun bir tescili flaması veya bayrağı olduğu gibi kız kaçırmanında bir adabı, bir raconu vardır ki bu işinde amblemi çuvaldır.Yanlız bir kaç arkadaşımız bana maillerinde söylemişler "Kız çuvala sığmıyor" diye.. Efenim seçilen çuvalın boş çuval olmasına özen gösterin... İçi un dolu bir çuvala elbetki sokamazsınız kızcağızı.Oldu olcak sokmadan önce yumurtaya bandırında pişi yaparsınız.. 1 Adet Sopa: Operasyonda en çok yanlış kulllanım bu malzemede olmaktadır...Efenim üzerine basa basa söylüyorum, sopayı kızın kafasında kırmak için yanımıza almıyoruz.Sopayı almamızdaki amaç şudur..Kızı kaçırdınız, ki kız gece kaçırılır bildiğiniz üzere..Kızı çuvala koydunuz..Sırtınıza attınız gidiyorsunuz..İşte sopa burda devreye giriyor.Gece karanlığında önünüze abi,baba gibi vahşileşebilen yaratık turlerınden korunmak ıcın alıyoruz. 1 Adet EtilAlkol: Şu unutulmamalıdır ki, bu operasyonun en önemli özelliklerinden biride başlandığında yarım bırakılmamasıdır. Kız Kaçırmak için besmele çekilip yola çıkıldığında bu işin geri dönüşü olmaz. Bu malzeme bu yüzden operasyonun sürekliliği açısından çok önemlidir. Bazı kızlar, operasyonunun verdiği aşırı heyecana dayanamayıp son anda kıvırabilirler ki bu oldukça sık rastlanan bir olaydır. Bu durumda "Kız kaçırmaya gitti, kızı elinden kaçırdı" gibisinden bir muhabbete konu olmamak için tedbirli olmak lazım..Eğer ki olay esnasında yanınızda Etil alkol yoksa malzemelerimiz içinden sopayı seçerek işlemi tamamlayınız...Kesinlikle belden aşağı vurmayınız, çünkü gecenin ilerleyen saatlerinde üzerinde en çok durulacak bölgeyi ziyan zebil etmiş olursunuz.Bazıları olayın stresine dayanamayıp, kızcağıza tekme tokat dalarlar ki bu pek hoş bir davranış değildir..Elimizdeki kısıtlı malzemeyi hiç etmekten başka bir işe yaramaz |