| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Seni sevdim canim
inat etme alirim ooof ben alirim -) Seni cok cok sever nasilda kiskanirim oof kiskanirim Bir canim var be gülüm al oda senin, sana veririm iki dudagindan cikan tek heceye bakar öl de ölürüm Ben sana sana sana ölürüm! Ölürüm sana ölürüm Sana deger bunu bilirim oof ben bilirim cek vur titrersem namerdim ölürüm ölürüm sana ölürüm Sana deger bunu bilirim ben bilirim... |
|
|||
|
|||
![]() Karanligin icinde yandi gözbebeklerin
Ilk önce gözlerini gördüm Ilik rüzgarlar misali sesin degdi tenime Belki bin defa yanip yanip söndüm Bir yanimda sen, bir yanimda tövbeler Bir yanim karsi koyar! Bir yanim ister! Serserim benim deli dolu sevgilim... Kor gibi sicak yada sular gibi serin... gelme uzak dur korkuyorum cok... cilginlik bu,halim yok... |
|
|||
|
|||
![]() Bu gece canim yalniz kalmak istiyor
herkesten uzak,her sözden gözden uzak / hicbirsey konusmadan insandan dosttan uzak Böyle degildim ben sensizligi bilmeden bu garip huylar bana senden yadigar! Ne varsa gönlümde sen aldin götürdün yar Bu hüzün bana senden yadigar.. Icimde aglayan bir cocuk biraktin yar Bu aci bana senden yadigar.. |
|
|||
|
|||
![]() Sana söyleyecek sözlerim vardi
inan biraz önce tam aklimdaydi Seni görünce heyecan sardi Yanina gelince unutuverdim :-) Sana neler neler anlatacaktim önce gözlerini kapayacaktim seni görür görmez sarilacaktim Yanina gelince unutuverdim.. Darilma ne olur,bana gücenme üzgünüm sevgilim suc gözlerinde! Dilimin ucunda bir kac kelime yanina gelince unutuverdim... Sana neler neler anlatacaktim önce gözlerini kapayacaktim seni görür görmez sarilacaktim Yanina gelince unutuverdim |
|
|||
|
|||
![]() Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden hala kendime güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem |
|
|||
|
|||
![]() Ne olur bak bana biraz
Çocukmuyum değilmiyim Sen küçücük güzel bebek Öyle olsa sevmeyi bilirmisin Olmaz küçücüksün Yüreğim genç umut dolu Özlem bu olurya Buluruz belki mutluluğu Deliler gibi seviyorum bak Sana söz ömür boyu sürecek Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek Ne olur biraz unutup kalsa Ne olur rüyaya dalsa Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak |
|
|||
|
|||
![]() ESMERAY
Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sende unutma beni, unutama beni Bitmek bilmez kapkaranlık geceler boyunca Unutma beni, unutamam beni Ayrılığın acısını kalbinde duyunca Unutma beni, unutama beni Sevişirken, öpüşürken Yapayalnız dolaışrken Unutmaya çalışırken Unutama beni, unutama beni |
|
|||
|
|||
![]() UNUTAMIYORUM
Unut demek kolay gel bana sor bir de Unutamiyorum iste unutamiyorum Bir sey var suramda beni kahreden Suramda tam yüregimin üstünde Çakili duran bir sey var Elimde degil, söküp atamiyorum Dalip dalip gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatirlatiyor su bulut, su gökyüzü, Su kayaliklari döven deniz, Su hüzünlü melodi, su napoliten sarki Bir zamanlar beraber dinledigimiz Boyuna seni düsünüyorum hiç durmadan Simdi diyorum o ne yapiyor acaba O güzelim gözleri kime bakiyor O canimmm elleri nerede Oysa günle o günler degil, geceler o geceler degil Ve simdi kalan sadece özlemim gecelerde Durup durup seni büyütüyorum içimde Seninle acilar büyütüyorum Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanilmaz Kirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karisiyor kanima anliyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha Bir gün olsun, bir dakika olsun Unut demek kolay, gel bana sor bir de Unutamiyorum iste, unutamiyorum Dİlimin ucunda sen, basimin içinde sen Keder misin, ecel misin nesin sen Unutamiyorum iste, unutamiyorum Ümit Yasar oguzcan *satirlarda kayma olmussa o hata bana aittir. Saygilar |
|
||||
|
||||
![]() Some people live for the fortune
Some people live just for the fame Some people live for the power yeah Some people live just to play the game Some people think that the physical things Define what"s within I"ve been there before But that life"s a bore So full of the superficial Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you Some people search for a fountain Promises forever young Some people need three dozen roses And that"s the only way to prove you love them Hand me a world on a silver platter And what good would it be? No one to share, no one who truly cares for me Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you If I ain"t got you with me baby Nothing in this whole wide world don"t mean a thing If I ain"t got you with me baby |
|
||||
|
||||
![]() "Youre Like A DIAMONT
But She Treats You Like Glass" (A.K.--If I Was Your Woman) |