| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() stimmt...aber im 21. Jahrhundert haben die Menschen immernoch ncihts gelernt und verurteilen dies immernoch....
|
|
||||
|
||||
![]() ...um George Orwell zu zitieren:
"Wenn Freiheit überhaupt etwas bedeutet, dann vor allem das Recht, anderen Leuten das zu sagen, was sie nicht hören wollen." |
|
||||
|
||||
![]() Ich finde das Ignoranz die Mutter alles Bösen ist, der Unmoral.
|
|
||||
|
||||
![]() Nicht Sexualität ist Mode, sondern Mode ist Sexualität. Ausdruck das man aus dem strengen und den Geist verschließenden Normen ausbrechen will ist Sex. Klar die Türken in Deutschland sind degeneriert, aber das liegt vor allem daran das sie die Türkei am Leben halten wollen, die sie vor 50 Jahren verlassen haben. Es waren ungelehrte, nebenbei gesagt. Und die Jugend sieht den Unterschied und schwappt ins andere Extrem.
Toleranz ist ein Schlagwort das ich dir ans Herz legen will. Ebenso wie einen Ausflug nach Istanbul, alle Mädels die ich dort kenne haben Freunde teilweise Beziehungen bis zu 5 Jahren. Manche schlafen mit ihren Typen andere nicht. Und die Typen wie auch die Mädchen tolerieren das. |
|
|||
|
|||
![]() Stimmt, in Deutschland lebt man noch nach den Sitten die die Türken in der Türkei schon längst aufgegeben haben.(wobei man hier gucken muss WO in der Türkei, ausschließlich in Istanbul, Izmir etc)
Türkiyedeki insanlarin avrupa meraklisi oldugu hepimiz tarafindan bilinmekte. Istanbula gidince türkce müzik calan bir mekan bile bulamadim ben. Diskolarin hepsi yabanci caliyor, türkce calinan yeri ise varoslar doldurmustu. Yani diyecegim odur ki insanlarda müthis bir avrupaya özenti var. Özenti özenti özenti....biz biz olmaktan cikmisiz.. bir yandanda rahat tabii öylesi bir yasam. Ne bileyim bende isterdim erkek arkadasimi ailemle tanistirmayi! Ayip olmasa birlikte tasinmayi ve uzun bir süre birlikte yasamayi ve gecinip gecinemedigimizi test etmeyi evlenmeden önce..:-) Benimde kac yil süren bir iliskim oldu ama bunlarin hicbirini yapaadim. Iyikide yapamamisim diyorum, cünki birgün anlasmazlik olupta ayrilinca kendini bosanmis gibi hissedersin.Düsünsene evlenmeden önce evli gibi birlikte yasiyorsun, arada bir tek imza eksik. Bosanmaktan farki yok fazla. Toleranz diyorsun güzelim, ama ben zaten toleranzliyim. Senin savundugun seylere kültürel acidan bakmaya calisiyorum sadece. Karsi gelmiyorum, farkli bir pencereden görmeye calisiyorum olaylari. Bende almanyada dogmus ve yetismis bir genc kizim, muhafazakar bir aileden geliyorum ama oldugum gibiyim. Ben Modaya uymam, kendim icin neyi dogru bulursam onu yasarim, kalbim beni nereye sürüklerse oraya giderim, ve vicdanim neye elverirse onu yaparim. Bi konuda dikkatini cekerim; bes yil süren bir birliktelikte bazi seylerin yasanabilecegini elbette düsünebiliyorum, ki evlenmeden önce bekareti kaybetmeye yinede karsiyim.Nolursa olsun. BEs yil da sürmemeli br iliski. En fazla iki yil, sonra evlenilmeli. Bes yil oyalanamam ben öyle. Ciddiyet olmasi lazim arada anlatabilyiormuyum. |
|
|||
|
|||
![]() ya ben bunlarin hicbirisine katilmiyorum. özgürlük, sex, kadinin ezilmesi cart curt. Heeeepsi fasafiso. Kimi erkekler var her hafta diskoda kari kiz pesinde. Simdi onlarla ayni seviyeye mi düselim yani sirf esit olalim diye. Herkesin günahi kendine. Sizin savundugunuz sekilde yasarsak - kizida erkegi gibi öyle orda burda fingirderse, ilerde kiz isteme adeti de kalkar ortadan. Kizlarin anne babasi oglan istemeyede gider bu gidisle :-) "allahin emri peygamberin kavliyle oglunuzu kizimiza istiyoruz. Bizim kizin ne kumari vardir, ne ickisi. Ne gece hayati vardir ne erkek-oglan pesindedir" :-))) Eee esitlik istiyoruz madem tam olsun dimi.
|
|
||||
|
||||
![]() Ich lebe lediglich für mich selber und nicht für andere Menschen.
Ich finde man sollte sich nicht unter druck setzen, nur weil es einigen leuten nicht past wie man lebet! Ich bin aber sehr traurig darüber, dass einige türkische Familien das Leben seiner Kinder nicht akzeptiren kann! Moral? Anstand? meistens ist es von den heutigen jugendlichen doch nur vorgetäuscht! |
|
||||
|
||||
![]() tabiki kimseyi ilgilendirmez herkesin ozel hayati kendinedir,dedenin soylediyi gibi.
|
|
|||
|
|||
![]() falscher Ort ;-)
Versuchs mal bei den Singles sheet in Vaybee :-) |
|
|||
|
|||
![]() ...