| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() vay anasini.
ja es würden sich 3% interressieren, wie wärs mit zwei sprachig aufwachsen? |
|
|||
|
|||
![]() eskiden görücü usulüyle evleniliyordu simdiki zamanda bunu görmek duymak zor artik evlenip bosanmak modern oldu diyebilirim artik kizlarda olsun erkeklerde olsun charektere degil disbakima bakmakda bence büyük hatta!
tabii ilk bakis disa bakiyor ama daha önemli seyler var bence... insanin charekteri nerde kaliyor? cok geride... bence mantik evlilikleri yapmali ve karsindaki insani az olsada tanimali... dürüstlük nerde kaldi cok merak ediyorum?? |
|
|||
|
|||
![]() sen simdi 2 hafta sonra mantik eviligi mi yapacaksin yani? Bende ask olmazsa birsey olmaz.. Deli gibi asik olmam lazim, ama bu ask beni kirmamali, incitmemeli; mantigimla uyusmali. Kendim gibi olmaliyim, kendim gibi kalmaliyim.
Ikiside önemli ama karakter her zaman daha cok önem tasir..vitrine mi koyacagiz karsimizdakini. Hem cok asiri yakisikli bir erkekte cok ukela olur:-) Gelelim görücü usulune.. Halen var bu görücü usulu ile evlenenler. Onun tarzi bile modernlesti artik. Tanidiklarin cok iyi bir kizi var, onu bizim hemserinin oglu ahmetle tanistiralim. Gencler birbirleriyle tanisir, konusurlar ve anlasirlarsa hayirli bir ise vesile olmus oluruz, seklinde düsünülüyor artik. Pat diye kiz istemeye gidilmiyor yani, önceden tanismalari saglaniyor, sonra gencler anlasinca da evleniyorlar. Bence böyleside güzel. Eski moda görücü usulune N´ayir, yeni moda görücü usulune Nevet :-) Kismetin nerden cikacagi belli olmaz sonucta. |
|
||||
|
||||
![]() Schade schade
|
|
|||
|
|||
![]() 1. Henüz tanisma asamasinda oldugunuz bir insanin hangi davranislari ondan sogumaniza sebep olur?
2. Diyelimki aylardir/yillardir tanidiginiz arkadasinizla olan iliskiniz duygusal bir iliskiye döndü. Onu cook severken hangi davranisi sevginizin/askinizin azalmasina neden olur? |
|
||||
|
||||
![]() gicik hareketlere baslarsa:önceden sakladigi.
|
|
|||
|
|||
![]() hä?
|
|
|||
|
|||
![]() ne gibi firinci?
ben bi kere sevmissem kolay kolay azalmaz sevgim. Kendi prensiplerimden ve karakterimden ödün vermem gerekiyorsa bikarim sadece onun kavgasini vermekten.. |
|
|||
|
|||
![]() issizligi.. egoistligi... havasi... bakimsizligi... kendi ailesine olan saygisizligi..
deli gibi sevsemde .. bir tek hata yeterlidir.. karsilik olarak bende yapmamaya calisiyorum.. benim bir hatamda onunda sogumasini beklerim... delikanliligini korusun isterim.. |
|
|||
|
|||
![]() sadece insanlar daha cesaretli oldu... eskiden zar zor.. itile kakila yasanirdi evlilikler.. öyle yasamaktansa ayrilmalari daha iyidir bence... modayla hic bir alakasi yok.. heleki bir de cocuk varsa.. o cocugunda o yolunda gitmeyen evlilikte kayip olmasinda ne anlam var?
|