| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() biliyordum cünkü o futbolcularda o inanci gördüm yüzleri galatayi paracalamak istedi ve yaptilar.
|
|
|||
![]() biliyordum cünkü o futbolcularda o inanci gördüm yüzleri galatayi paracalamak istedi ve yaptilar. türkiyenin en büyügü fenerbahcedir besiktasi parcaladik inönü de cimbom parcaladik asy de ama hala fenerbahceye laf atan milanli serefsizler var bunlara iyi bi ders verdik. susarlarsa ama sanmam. susmasinlar tarihde cok usudurduk bu serefsizleri yine susdurcaz CÜNKÜ FENERBAHCELIYIZ !!!
|
|
|||
![]() onlara gecen hadlarini verdik tuncay ile anlarlarsa. anlamazlarsa onlari kadiköye bekleriz efendim. neymis fener laf atmak görürler dünün cocuklari.
|
|
|||
![]() oldu bu gece !!! bu gerets gidecek kardesim bu yönetim gidecek ama fenerbahce bu cimbomu aydan uzayda cok ama cok kötü eder allaha duva edin ki anelka iyi gününde iyi degildi. ha besiktas ha galata ayni hesap degil mi ? :-)
|
|
||||
![]() Fenerli oldugun her halinden belli!
Aksi taktirde terbiyene sahip olurdun ve küfür etmezdin! Ben sana üfür ediyormuyum! Terbiyeni takin, ama bence bunu basaramiyaksan cünkü FB"lisin!! Mademki FB o kadar olaganüstü ve süper bir takim, neden avrupada hic ama hic bir basariya imza atamadi?! Süperligde kazandiginiz maclarin yarisinda fazlasini hakemlerin yardimiyla kazandiniz! Übrigens: du bist unerwünscht in meinem GB!! |
|
|||
![]() demirele göre olunur!
![]() |