| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kuranin ve insanligin tavsiyesi odur... öyle yok LAGA LUGAAAA....
4 tane istiyorsan o zaman git sana 4 tane kiz veren bir devlette yasa |
|
|||
![]() karilarada 4 tane koca erlaubt....... naaaaaa wie ist es....
Hayirli olan bir tanedir.... git sen sikiysa iki tane yada 3 tane kari almaya kalk bakalim.... kayin pederlerine dersinki... LOOOOO SIBOPPP... KURANDA 4 tane yaziyor sen suuusss heheheheheheheeeee ![]() Möchte gern Musilmänner Ihr |
|
|||
![]() nicht in heutiger Zeit... karilar sex makinesi degilki.... was soll dasss.. parasi pulu olan kari satin alacak parasi olmayan inekmi alacak... ???
Ayet var... sizlere hayirli olani 1 TANEDIR... eger Kuranin tavsiyesi 1 taneyse, dann sollte man auch dabei bleiebn.. Kaldiki sevrek 4 kadin alinmazzz vallaaa... kesinlikle SEX icin 4 tane kari almak isteyenler ver... nur um zu Vögeln.. für nichts anderes |
|
||||
![]() Genau das habe ich auch geschrieben...
Theorie und Praxis... Kesinlikle bende tek olanin dogru olduguna inaniyorum...hele hele su zamanimizda. Paar Beiträge drüber hatte ich auch etwas geschrieben, vielleicht sollte man sich auch mal das durch den Kopf gehen lassen. |
|
|||
![]() karilar zenginlerin olur... ve baskalarida giozli gizli onlarin karilarini halleder heheheeee...
Yaaaa Sultanliktan kalma köle yani Sexsklave olayi iste... birde Tarihten beri böäyöe gelmis.. Frauen nur als Sexware anzusehen.. Ama isin aci tarafi.. kendi yaninda baska kariyi kabul edecek karilarda var valla.... |
|
|||
![]() bunu unutmayalim arkadaslarrrrr.....
DINI ALinin Velinin yorumuyla degilllll.... kendi kapasite ve yorumumuza göre yasamaliyiz... Kuran insanlarin birey olmasini deger üretip KÖLELI BEYINLER, yani ÖZÜRLÜ INSAN olmamalarini istiyorrrr... Insanlara siri gönül yada beyninizi baglamayin... kendiniz bireysel insan olmaya calisin... ancak ve ancak o zaman biraz Kainati birazda DINI anlayabilirsiniz... öyle kör MÜRIDLIK.. DIN YOBAZLIGIDIR... kisacasi CEHALET VE SALAKLIKTIR... Hocalardan görüs alin... yeri geldimi Hocalarida siktir edin... kovlayin atin evinizden disari.... Benim bir hayalim var... oda evlenince kesin ADETULLAHUL SALAKIYE icin imam nikahi kiymaya kalkacaklar... benim annem babam ve kesin karimin tarafida... ve o zaman ben Hocayi mahvedecegim... serefsizim isini bititip odadan disari atmayacaksam... Eger bana Imami Azamin Sünneti.. yok efendim 40 altin yerine bir evet yada su yerine buda... eline alacak kagit kalem sen kabul ettinmi sen etmedinmi... Yahu kardesim... HOCA MAHLUKATI kim oluyorda o bana karimla beraber olmaya Allahtan izin getirmis olsun... Kimdir bu maymunlarkiiiiii Allah ile kul arasina giriyorlar... PARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Senin gözün kör olsun... para icin Nikahada Hocayi dahil ettin.... Hoca okeylemesse karimla yatma izini cikmayacak... Eger Allah bana uzun ömür verir, bir öyle Hocayi elime gecirirsem düpedüz onun SAHSI DININI milletin önünde o an Reddi katliam yapacagim.... Verecegim eline Meali... göster bre Kafir diyecegim.... Imami Azamin neresinde yaziyor... neresinde sen olmazsan nikahim kabul olmuyor yaziyor.... Aklinizi basiniza toplayin ve Hocalar MAHLUKATLARINDAN kicinizi kirtarin derim... DIN degil Yobaz ve pislik dolu olan.. cünkü ben Islami en derinliklerine kadar bilyiorum ve az cokta anliyorum... Hocalardir pislik ve MAHLUKAT olanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr.... Kicini Hocanin eline veren kicini kaybetmistir.... haydeyin cenaze namazina |
|
||||
![]() ...yine bir imam, yani yine bir hoca gerekmiyeckmi?
Hocalari böyle yapan bizler degilmiyiz? Onlarin böyle olmalarinda az bucuk biraz bizimde sucumuz yokturmu? Mezarlikta para ile kuran okutan bizler degilmiyiz? Cuvaldizi kenimize, igneyi baskasina batiralim... Onlari bu hale getirenler bizler degilmiyiz? |
|
|||
![]() tüm enayilik bizde.....
Eskiden kari kaciralacak nikah kiyilacak.. kiz alip verilecek secim yapilacak... her ne ... yenilecekse Haci Hocaya sorarlardi... ayni manyaklik genetiklestigi icin bu zamanimizdada var... Hoca kimdir yawww.... benim kadarda ne DINI nede sosyokültürel hayati kavrayan birsidir... Kemal Sunal Filimindeki adamlarin taaaaa kesnisidirler valla... Adamlar PARA VICIN KURANI DEFORME edenlerdir... ayni Vatikan Papazlari gibi... onlarda para icin dünyayi sey ederler... zaten vergi aliyorlar ohhh gel keyfim gel yan gelipo yatiyorlar... Hoca yerine ben kildiririm cenaze namazini... amaca vatandasa saygi degilmi... HERKES yapabilir...... Benim Haciya Hocaya ihtiyacim yok.... kimsenin yok aslinda... ama adamlarin kani bozuk.. HOCAMMM KURTAR BENII.... Bakalim Hoca kendi kicini kurtarabilecekmi ounu hic düsünmüyor... Insanlik zayifir Cahildir... her zaman Allah ile arasina PUFFER yani baskalarini koyup Allahtan korunmak ister... Oysa ben arma gireni yakar yikar iken adam Hocam aramiza gir diye yalvariyorr...... Ne zayif bir Hoca kesimimiz var yahuuu... zum KOTZEN |
|
||||
![]() Warum laberst du wenn du keine Ahnung hast.
Du hast sicher 100%tig noch nie den Kuran gelesen. Es steht mehrals 1000%tig drin das bis zu 4 Frauen unter bestimmten Umständen erlaubt sind aber es wird nur eine Empfohlen. Dank so Leute wie dir gibt es soviel Unwissen über den Islam weil Ihr falsche Sachen verbreitet. Naja, machst den Islam so wie es der dir am besten gefällt. |