| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() CÜNKÜ RESÜL ölmüs vefat etmistir... Olay bu kadar basit....
Örnek yasati tarsi hal ve hareketler alinmaz... ANCAK EVRENSEL MESAJLAR alinir... o evrensel Mesaj Kurandir... Resülde ondan zehren ederek yasadi.. yoks aIlave Zamli DIN onada gelmemisti... Artik ögrenin |
|
|||
![]() "Arabi 3 seyden dolayi sevin; ben Arabim, Kur"an-i Kerim Arapça"dir ve Cennet ehlinin lisani Arapça olacaktir."
Muhammed Yusuf kandehlevi"nin Hayatü-s Sahabesi"nde böyle bir hadis okumustum. Irçilik devri geride kalmistir arkadaslar. Kim ne yaparsa yapsin ve düsünsün bizim dinimizde esas olan din kardesligidir. Irkinin hiçbir önemi yoktur. Ama insan milletini sevebilir ama irkçiliga kaçmadan ve bütün milletler de esittir. Kimsenin kimseye üstünlügü yoktur. Esas olan takvadir. Saygilar |
|
|||
![]() Helal dairede oldugu sürece insanlar eglenebilir. Sakal konusunda yorum yapmak istemiyorum o konuyu arastirmak lazim. Çünkü -hatirladigim kadariyla- Efendimiz sirh Yahudi ve Hristiyanlara muhalefet etmek için saç ve sakalina sekil vermistir.
Saygilar |
|
|||
![]() Resüle itaat Kurana itaattir...
Resülü kopyalamak CAHILLIK ve DELILIKTIR.... Bu benim görüsüm... kiiii hic bir yaptigi kareket veya söyledigi... zaten 1500 yilda bu zamani bulmazzzz... Mümkün degil.. hadisler ve Sünnetler sonrada ILVEDIR.... Resül zamaninda yoktu bunlar.. Mezheplerde yoktu.. Senin Mezhebin neydi ????? |
|
|||
![]() Tarihten gelen uydurma Sünnet va Hisdilserle yatip kalkan degil....
Evrensel insan olmaktir amacim.... nichts weiter |
|
|||
![]() Resül o zamanin kiyafetini Resül olmadanda önce giyerdi...
HZ. Muhammed dogustan Müslüman degildi.. Resül olduktan sonra Müslüman oldu.. ve onuda ancak yillar sonra kavradi... Sakali öncedende vardi sonradanda vardi... Sakalin olsa ne olur olmasa ne olur... Cahiliye insanlarinin isdir.... |
|
|||
![]() o kendi zamaninda evrenseldi...
Bizde kendi zamanimizda ILAVESIZ ZAMSIZ DINIMIZI yasayacagiz... kaynaklarimiz Ehli-Kitap Kuran ve zamansal insanlik degerleri |
|
|||
![]() Peygamber Efendimizi ve Kur"an-i Kerim"i birbirinden niçin ayirt ediyorsunuz ki.
Siz Peygamber Efendimizin hadis ve sünnetleri olmadan K. Kerim"i anlayabileceginizi mi saniyyorsunuz ??? O zaman -hasa- Allah (cc) abes bir is yapip bos yere bir Peygamber gönderdi. Töbe töbe... |