| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Birseyi birisi idda ediyor burda ortaligi karistirmak istiyenler var sucu bana atip Pislik defol sözleri agir sözlerdir.
Yapmadigim birseye kizdim alsin forumu basina calsin Moderatörlükte verilsin ona umrumda deyil. Ben o adama birsey yazmadigim halde benim onun yazilarini kirmizilastirdigini idda edip bana Pislik defol sözlerine baya kizdim. Sende eskiden onlan cok kavga ettin herzaman kendini o hakli görüyorr hayirrr arkadas hakli deyil o ve bilgisizce ve sorumluksuzca iftirada bulundu. KURAN NAMUSUM SEREFIM ÜZERINE YEMIN EDERIM TEKRAR BEN ONUN YAZILARINI VE DIYERLERINKINI KIRMIZILASTIRMADIM ESKIDEN KIZDIRMAK ICIN BIR KAC KEZ YAPTIM AMA SON GÜNLERDE YAPMADIM IHBAR ETTILER BENDE UZAKLASTIM OKADAR BASIT |
|
||||
![]() yazilariylan kendini ele veriyor?
kendini gizlemeye calisiyor tahminime göre? iftira atmiyayim ama yüzde 50 tahminimce odur pompalanejet zazax? cünkü ondan baska kimse bana donpepe demiyordu???? gercek alpanerros da ismimi kullanmamisti son yazisinda? |
|
|||
![]() bilmen gereken tek sey var oda böylelerinin dünyadan eksik olmayacaklaridir...
O yüzden aldirmamayi ögreneceksin ve hayatini kendi dogrularini yasayacaksin... Das ist der Trick des Lebens |
|
|||
![]() bazilarinin 5-10 tane Nicki bile var...
Sperren et GBde onlari daha rahatsiz etmezler... benimde cok Sperren ettiklerimde var.. |
|
|||
![]() Namazdir,Oructur,zekattir Hacdir Peygamberin Gösterdigi ve Kuran da emredilen Bütün Ibadetlerdir.
Bu yüzden Sünnet-i Hüda Kuran dan Ayristirilamaz.. Yani Sünneti Hüda INDIRILEN ve TEBLIG edilen DINDIR !.. UYDURULAN ve SAPTIRILAN DEGIL !.. Peygamber 5 vakit Namaz Kilmistir. Sünnet-i hüdadir. Peygamber 3 vakit namaz Kilmistir. ( Cem-i Takdim ) Ögle vakti Birlestirilen namazlar Ya da ( Cem-i Tehir ) Ögle ile ikindiyi ayri zamanlarda kilmak.. Bu da sünnet-i Hüdadir. Bu haliyle Namaz " MÜCMELIDIR " 5 vakit Sünnetini esas alanlar ise " TAFSILI " namaz kilarlar.. Her Mümin Hayat sartlarina ve saglik durumuna Uygun namaz kilar ve bu Seceneklerden Birini secer. Peygamber sünneti ile bunlardan ikisine de örneklik etmis ve kolaylik hazirlamistir. Bu Peygamberin Müekked Sünnetidir. Buna da SÜNNET_I HÜDA denilir. Cuma namazi gene öyledir. Yolculuk halinde yine bu sünnete bakilir.. Anliyor musun bilmiyrum.. Bunlar Kuran a uygundur Ve ondan ayristirilamaz. |
|
|||
![]() Göklerde ve yerde bulunanlar O"nundur; hepsi O"na "gönülden boyun eðmiþ" bulunuyorlar.
(Rum suresi, 26) |
|
|||
![]() ZAMANSAL UYGULAMADIR.....
Efendim yanlis anlamada isin icinden cikamayinca Sünneti Hüda Sünneti su Sünnet bu diye adlara giriyorsunuz... Yahuuu güzel kardesim.. HZ. Hamza simdi bu Sünnetti Hüda ilemi yatip kalkiyordu yoksa Kuranin Vayhyiisinimi esas aliyordu... Artik uzak duralim evrensel disi olan SÜNNET ve HADIS olaylarindan... Hadislerde biel SAHIH-Hadis diye adlar cikariyorlar..... kiii illa ILAVELI ZAMLI DIN olsun.... Kabul edemem ben bu anlayisi... BEN SÜNNETSIZ ORIJINALINI ISTIYORUM..... ILAVELER ZAMLAR BASKALARININ OLSUN |
|
|||
![]() yaniniza geliyor ve bana senin DININI anlat diyor....
Ne yaparsiniz nasil sekilde ona kendi DININIZI anlatirsiniz... WOOO fängt Ihr annnn ??? DIN ile Devlet ayirimini nasil yaparsiniz... Bunlar ELEMENTER bir sorudur... HAT IRGEND EINER EINEN PLANNNNN |