| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
![]() burda ona buna binbir küfür savuruyor ve kendilerini herkesten üstün görmüyorlarmi neyse saksafonlan konussam daha iyi olcak galiba sen enis ve diyer arkadaslarin birseyden anlamiyor
sizleri küfürlerinizlen ve kendi dünyanizlan basbasa birakiyorum baskalariylanda anlasacaginizi sanmiyorum :O) |
|
||||
![]() kac kez diyecegim kimseylen anlasamiyorsunuz ben sadece deyil cogunluklan anlasamiyorsunuz :O))
dur bakim ilerde kimlerlen atisip küfür edeceksiniz Alpiylende eskide az atismanizi görmedik. Bir ikincisi Forum Sahibleride sizlerden bikmis. Yukardaki yazilarda ben bir küfür yapmadigim halde sen yaptin diyer tartismalardada sizler hakaret yapiyorsunuz sonrada size birisi birsey dedimi ahaaa küfürbazlarrr diye millete damga vuruyorsunuz. Ciawww |
|
||||
![]() Başkaları küfür ediyor bende ederim deme.
Bir kere olsun bilgilerin ile olabileceğini sanmıyorum ama. Ama insani ilişkiler olarak örnek ol. Şu şunu yaptı, bu bunu yaptı diye ilkelce, basiretsiz insanlar gibi, ilk okullu bebeler gibi suçlama kimseyi. Olgun ol yaşının adamı ve insanı ol. Bir şeyler yazmadan önce bir kere daha düşün. Burası bir mahalle maçının takımları falan değil. Her kes kendisi... Bir kere olsun yaz burada bu sayfalarda küfür ettiğin insanlardan özr dilediğini... Ve bin bir kılıklara giripte insanlar ile yazışma, ne isen o ol... Yaşının insanı ol. Büyük lokma ye ama büyük laflar etme... |
|
|||
![]() din zaten demokrasiyi icermiyormu?
|
|
|||
![]() Hallo leute! vor kurzem habe ich folgendes gelesen :
"das problem der Muslime, liegt darin, daß das Paradies, das der Prophet versprochen hat, bereits im Diesseits existiert!" was meint ihr dazu?? |
|
|||
![]() DIN sadece evrensel cerceveyi cizer... Demokrasi ise bosluklari zamansal acidan düzenler....
Yaniiii Demokrasi anlayisi asilanmamis birisinin iyi bir Müslüman olmasi heredeyse mümkün degildir.... Demokrasi tüm DINLERI esit tutar ve inanan inanmayana ayni davranir.... DIN bireyseldir... yanii senin DIN algilayisin baska benimkisi baska... En azindan Demokraside ortak olmaliyizki, bu dünyada bir arada yasayabilelim... Papazlara, Rabbilere, Hocalara isi birakirsan KAN GÖVDEYI GÖTÜRÜR.... Asil Allaha ASI olanlar DIN adamlaridir... ve ayni zamanda toplumun en sahtekarlarida ONLARDIR..... DINI ALET olrak kullanip kendi ceplerini dolduru ve ayni zamanda yalan Hurada fetvalarla Cahil halki istedikleri sekilde yönlendiriler.. Iste Demokrasi insanlari DIN yobazlarindan kurtaran TEK MEZANIZMADIR |
|
|||
![]() was Ihm nicht gehört... auch er wird sich vor Gott verantworten müssen... sistemde istisna yoktur....
Kaldiki Kurandaki Ademe verilen cennetle kiyamet Alemini karistirma.... Ademin Cenneti TR ve Iran sinirinda idi.. tahminler onu gösteriyor... ama o cenneti Allah ortadan kaldirdi... weil Adem und Havva zu Blöde waren Gottes gaben anzuerkennen... deshalb wurden Sie rausgeschmissen.... Auch wir sind zu Blöde und da schliesse ich mich nicht aus, die Gaben Gottes zu erkenne und in Dankbarkeit zu leben... Bu cercevede 3 tane cennet var sayabilirsin.. tabiii Mecazi anlamda.. asil olan Kiyametten sonraki Cennet hayatidir... Ama sistemi kavrayanda su anki dünyada Cennetteymis gibi yasar... es ist eine INNERE Friedens Frage.... |