| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
![]() neden hic ele almiyorsun hocalari tarafindan epressen ediliyorlar ya verirsin yada kötü not alirsin az gaztelerde okumadik
uni bahceleri ölü cocuklarlan dolu titan anliyan ögrenciler hamile kalan bayanlarin cocuklarini aldiriyorlar ordaki edepsizlik almis basini gidiyor sen lahana ve misirin faydalarindan bahset ![]() |
|
||||
![]() 1. On yedi Agustos bin dokuz yüz doksan dokuz
Sallandı Marmara nice yok olanlar oldu Nevmi gaflette insanlar yoktu teyyekkuz Sanki koptu kıyamet binler ölenler oldu. 2. Yedi onda dörttü o depremin şiddeti Kırk beş saniye sürdü sallanma müddeti Mümin olan aldı bundan gereken ibreti İsyan edipte hakka karşı çıkanlar oldu. 3. Büyük bir afetti bu nice ocaklar söndü Binlerce insan yaralandı binlerce öldü Feryadu figan ahu enin mahşere döndü Şok geçirip şaşkın şaşkın bakanlar oldu. 4. Kimi oğlunu kızını eşini kaybetti Kimi akrabadan üçünü beşini kaybetti Kimi malını mülkünü işini kaybetti Kimi bir tarafta yardımsız kalanlar oldu. 5. Kimi derinde kalmış ah duyulmaz sesi Kimi demire sıkışmış, kesilmiş nefesi Kimi ah nerde yavrum diye ağlar anası Kimi isimsiz kaybolup yok olanlar oldu. 6. Bu bir afatı ilahidir karşı durulmaz Ne zaman kimlere gelecek asla bilinmez Tasarrufu ilahiden hiç kimse sorulmaz Mukebbirinden hakka karşı çıkanlar oldu. 7. Kul hakkın emrine karşı, çıkarsa savaşa Gelen o, ilahi afet hiç olur mu? Boşa Yaratan halik kuluna zulmeder mi? Haşa İnkarla emri hakka karşı çıkanlar oldu. 8. Gölcük tersanesinde ordu bir şölen verdi Bu şölende kafir İsraillilerde vardı Müslüman’ a mürteci diyen her kafir girdi M.G.’ den İslam’ a irtica diyenler oldu. 9. O ordu evi ayyaşların tepişme yeri Geldi oraya generali, subayı, eri Zil, zurna sarhoş olmuştu onların her biri Kokuşmuş leşler gibi yere düşenler oldu. 10. Toplandı oraya bir yığın ayyaş serseri Yaratan hakka küfretti onların her biri Mevlam kıldı orasını deprem üssünün yeri Çökerdi üstlerine dinsiz ölenler oldu. 11. Bu yalan değil vaki olan gerçek bir olay Bunlar yaratana zor değil gerçek çok kolay Görüldü nasılmış İslam’la eylemek alay İslam’a dil uzatıp alay edenler oldu. 12. Yaratanındır, yerde, gökte tümüyle varlık Dilediği gibi yapmakta serbesttir Halik Muktedir değildir mahluk Mütekebbirlerden haddini aşanlar oldu. 13. Bu zulüm değil cezasıdır işlenen suçun Cezaların bazısından tattırmak için Zalimlerin zulmüne göz yumulduğu için Demokrasiye taraf çıkanlar oldu. 14. Afat gelmez sadece hususi zalimlere Dokunur dahi destek veren mazlumlara Hatta zulme göz yuman bütün insanlara Laik Demokratlara destek olanlar oldu. 15. Bu Devlet kapitalist yoktur hakka imanı Bu ordu Kemalist hepsi tam İslam düşmanı Emniyete zaten kimsenin yoktur güveni Laik cumhuriyeti İslam sananlar oldu. 16. Yaralılar, ölüler terk edilmiş, çok feci Ağlamalar, ahu enin yürekler yakıcı Bebekler, nineler aç susuz halk, yok idareci T.C. devletinden bu hali gören olmadı. 17. T.C. başkanı özür beyan edip söyledi Depremle yollar kapandı gelemedik dedi Sarsıntıyla hatlar bozuldu duyamadık dedi T.C.’den depremi üç gün sonra duyanlar oldu. 18. T.C. bünyesinde yoktur bir yardım fonu Yardım hayırdandır T.C. kabul etmez onu Laik ve demokrasidir T.C.’nin önü ve sonu Demokrasiye tam Küfür diyender oldu. 19. Bu devlet bu halkın olmadığı anlaşıldı Laiklere aldanma vakti çoktan aşıldı İslam devleti kurma vaktine ulaşıldı Demokrasiye tam Küfür diyenler oldu. 20. Depremi duyan herkes yardıma koşuştu Halktan birçok yardım ekipleri oluştu Yardım işinde halk birbirleriyle yarıştı Yazık T.C.’den yardıma gelen olmadı. 21. Kimileri yardım etti bir emri hak için Kimileri yardım etti devleti ilhak için İsrail’de yardım etti GAP’ı almak için T.C.’den bu ihanetleri bilen olmadı. 22. Almış rüşvet, bermiş ruhsat, Kapitalist Devlet Kat, Kat evler yıkılmış olmuş kağıttan demet Altınde emvat, acı feryad, halıktan medet Yazık T.C.’den bu feryadı duyan olmadı. 23. Artık Müslümanlar hak üzere sabit durmalı Uygulanan Küfür Nizamları, kaldırılmalı Bir, an önce Raşidi Hilafeti kurulmalı Bizim devletimiz Raşidi Hilafet diyenler oldu. 24. Demokrasi olmaz Müslime Devlet Laik Demokratlar etmez mümine Hizmet Müslümanların devleti Raşidi Hilafet Raşidi Hilafet ne zaman diye soranlar oldu. |
|
|||
![]() onlar en azindan senin gibi MUSILMAN hareketleri cekmiyorlar....
Iste senin Hocalarin Tecavüzcülerden olusuyor... ve DIN Adina SEX... Cooler Job dimi Kizlaaar gelin Size Muhammed Sexini anlatayim diyen iste bunlar... Resmen salaksiniz... hemde sapina kadar... bu gibvi adamlari savunmaya kalkan kafadan catlkatir so wie du |
|
|||
![]() kestirerek Imamlik yaparlar...
Yaaaa adama helal olsun... ne güzel Musilmanlarin kizlarini Düzüyor... yollayanda suc... Yollamayin kardesim kizlarinizi Kuran kurslarina falan yawwwww... Adamlar Sex icin acmislar zaten o kurslari... genc kizlarin irzina gecmek icin... Na dann bol cocuklu imamin seysinden gecmis olan yillara |
|
|||
![]() iste gercegi görün... banane benim kizimin irzine gecmiyor... yine sizlerin kizlari...
En azindan bleibt es in der Familie yaniii... Ihr habt alle ein Geistiges Problem.... imam kiza bile tecavüz etse... DIN adina etmis diyorsunuz... naaa dann nice tecavüzcü yillara... Burada 3-4 manyaksiniz... Hocalarin tecavüzünü bile OK leyen ve iyiki yapmis havasi yaratanlarsiniz... ki Terörün basida iste bu anlayis.... Resmen insan Azmanlarisiniz.... gidin o Hocaya... size sex dersi versin |
|
|||
![]() usun.... sen onda biraz ders görmen gerek... yoksa siirler Musilman olunmuyor....
|
|
||||
![]() erinneren. Meine Familie und ich haben dieses erdbeben in istanbul/avcilar miterlebt und überlebt. Allahima sükürler olsun.
Die wo nicht überlebt haben, allah rahmet eglesin ve ailelerine sabir versin Hayatinin kiymetini bilmek lazim. |