Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.07.2005, 00:56
unknown

Standard Zaten ölmüssünüzde aglayaniniz yok ;-)

Adamlar tükürse Senin haksiz yere hitab ettigin "Islam alemi" benim gözümde putperest alemi, bogulurlar. ;-))

sonunuz geldi putperestler ;-=

Resadi Halifene selam söyle oldu mu? ;-)) Bu gece kac metre havaya ucup kac takla atmis bakalim bu kerate, eseklere salata ;-))
Alt 10.07.2005, 01:01
unknown

Standard Ha bunlari müslüman mu etmeye calistun

da? Hamsi ne zaman kavaga cikarsa ha bunlar da o zaman müslüman olurlar daa ;-))
Alt 10.07.2005, 01:43
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis burasının çapı ve seviyesi çok

düştü bu ortamda şu an için bulunmayı bir insan olarak kendime karşı bir hakaret olarak görmekteyim.

Dostum senin ile toplumsal bazı farklılıkları bazen sahipte olsak bile, ki var, en azından adam gibi adam, insan gibi insansın.

Gelişmiş ve aydın insanlara yakışan bulundukları konumlarını ve kişiliklerini her ortamda korumaktır.

Ben yaşamım boyunca hep aynı kelimeleri ve konuları tekrarlamaktan hiç hoşlanmadım.

Ufkun genişliği ve derinliği yalnızca evrensel düşünce ve evrensel insan olabilmekle orantılıdır. Gerisi yalnızca iyi niyetli yada ard niyetli laftır.

Ben bu sayfaları yıllarca tanımaktayım ve bu sayfalarda sokaklarda asla selam bile vermeyeceğim, benim ile herhangi bir yerde uzaktan bile tanışsalar yakından tanıyabilemek için tüm yağcılığını ortaya dökebilecek o kadar çok insan var ki!!!!!!!

İnsanların bir çapı,düzeyi ve kalitesi olur, en azından ben insanlardan insan oldukları için bunu beklerim, olmadığınıda anında hissederim ve aramda müthiş bir mesafe bırakırım bu tür insanlar ile......

Bu sayfalarda eminim sende, bende bir kaç insanın o bulanık sele kapılıp gitmelerinin önüne geçebildik bu bile büyük başarıdır, bu kaşarlı, uzman manupulecilerin arasında.

Türkiyeli insanları bir kaç basit yaldızlı cümleler ile kandırmak inanbana çok kolaydır, kurnazlığı meslek edinmiş sahtekar kişiliklrde.

Çünkü Türkiyeli insanlar gerçekten eğitimsizdirler, bir de kişilik kanıtlama denilen aşağılık komplexleride buna eklenince o tür insanları kandırmak çok daha kolaydır bu tür sahtekar şahsiyetlerde.

Ne sen, nede ben hiç birşey beklemeden, hiç bir çıkar ve ard niyet gütmeden bu insanları farklı, farklı bilgilerimiz ile uyarmaya geliştirmeye çalıştık.

Tüm hakaretlere rağmen bunlaı yapmakla iyi yaptık diyorum ve senin gibi bir insanı tanıdığım içinde mutluyum.

En azından düşmanım bile olsan dürüst ve açıksın, mertsin düşman gibi düşman olabilecek çapta ve değerdesin, ama biz düşman değil dost olduk, çünkü ne senin, nede benim yüreğimde hiç bir insan bizim düşmanımız değil.

Düşman yalnızca cehalet.

Sevgiyle ve sağlıcakla kal dostum.

Güzel bir yaz dinlecesi dilerim senin için.

Roman.Galvani...
Alt 10.07.2005, 02:05
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Farklılık!

Bütün iyimserliğine rağmen,

İkiyüzlülüğü onaylamayıpi,

Gerçeği savunduğu için,

İhanete uğrayanlar,

İsteseler bile,

İntikamcı davranıp,

İhanetçi olamazlar.

......................

Ötekilerin gürültüleri ortasında sessiz büyü.

Düşün, düşün senin suskun içinde olabilir barış.

Asla teslim olma, yinede herkesle uyum içinde ol.

Gerçeğini sessiz sakin söyle,

Açık yüreklilikle ve özgür akılla dinle, başkalarının düşüncelerini.

Senden daha akılsız ve bilgisiz olsalarda.

.............................

İnsanların, nadir şeylerden etkilenmesi olağandır.

Öyleyse neden erdem bizleri öylesine az etkiler!!!!
Alt 10.07.2005, 02:08
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Teşekkürler tavsiyelerin için. o.T.

ohne Text
Alt 10.07.2005, 02:24
eniskaya

Standard Güzel sözlerin icin tesekkürler

ben biraz farkliyim senden ki ben haytimda ayni seyleri, yani evrensel gercekleri her zaman ve her yerde tekrarlamaktan bimam ki bunlar benim ruhuma islemis..

bende biliyorum bunlarin egitim ve Ihlas seviyesi buna müsaait olmadigini.. ama hic olmazsa azda olsa düsünmeye zorlamak benim amacim... yani adam düsünsün biraz ve saaaadece kendi sahsi menfaatini DIN saymasin diye...

Yoksa bende biliyorum, bu Forumda cogularininda ne köy nede kasaba olmayacagini....

Medeniyet dedigin insanin evinde baslar ve kimse inkar edemezki, Türk aile yapisi feci sekilde karman corman oldugunu... hele hele kizlarin cektikleri izdiraplar ve diger sacmaliklarin ne kadar oldugunu herkes kendi ailesinden biliyor.....

Ben her yerde ve her ortamda ayni seyleri söylemeye devam edecegim... buda benim cehalet ve DINSIZ HACI HOCA safsatacilarina karsi ILAHI misyonum olsun....

Neredeyse tüm konunlari Forumda ele aldik... ve sonucta gördükki..... DINDE oratka anlayis olmaz... yani herkesin kafasindaki Allah baska ve herkes ancak ve ancak KURANI KAPASITESI GEREGI anlayabilir yada algilayabilir...

O Forumdakiler benim yada senin göz püncerenden olaylari anlamalari mümkün degil... ki seviye farki cok acik...

YInede bir iki güzel konu bulmaya ugrasacagim, tartismak, hele hele Demokratik, tartismalar insanin beyninin pasini siliyor...

Iyi geceler
Enis
Alt 10.07.2005, 02:25
eniskaya

Standard SImdi iki cesit Müslüman var

bir üüüüle Müslüman var birde bööööle...

Es ist ein Kartz und MAus Spiel, die Frage ist wer ist die Katze
Alt 10.07.2005, 13:07
Benutzerbild von xladylaz61
xladylaz61 xladylaz61 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Otu Fazla Alma Dedim Sana?

Baya yan etki yapiyor sende git yetim biraktigin cocuklarina sahib cik?

Buralara para harciyacagina aksamlari pavyonlarda sürtecegine git cocuklarina sahib cik?

Suan Bewerungum var hatta iyide oldu böyle olmasi zaten kafa sisirmekten baska ise yaramiyor burasi.

Dünyayi burda deyistiremezsin senin gibi kafasiz ot icinlerlen hic bunu yapamazsin.

Biraz kendine ceki düzen ver bak basin ilerde seninde belaya girebilir otu birak Aylenin gelecegiylen ilgilen.

Bana yaptigin hakaretide unutmadim simdide ortaligi karistirmaya calisiyorsun.

Her kilifa giriyorsun diyer nickini aciklamak istemiyorum Ehli Sünnet bekciligi yaparsin o nicklende seni Göt Lalesi seni?

Sonrada Bas Örtülü bayanlarlan dalga gecersin neyse piskopatlarlan fazla ugrasmamak lazim :O=)

Su bir kac gündür kafam öyle rahatki buraya girmedigim icin ohhhh

Isyerinden buraya giriyordum yapilacak bir sikayet aninda hemen mahkemelik olabilirdim.

Akil Bilekte deyil Beyindedir anladinmi Göt Laklesi otcu kafasiz?

Senelerce ictinmi onu baya kafada hasarlara yol aciyor beni dinle kendine ceki düzen ver sapik supuk seylerlen ugrasma?
Alt 10.07.2005, 17:07
Benutzerbild von flatfox
flatfox flatfox ist offline
Neuer Benutzer

Standard ...was türken in der türkei beschaeftigt

lebe in bakırköy... und habe heute diese frage gestellt bekommen: wenn nicht mal die europaer uns in die eu aufnehmen wollen... glaubst du das es realistisch ist zu glauben das uns gott in sein paradies laesst???

...ICH GLAUB DER MANN HAT RECHT!!! was meint ihr?

fox
Alt 10.07.2005, 18:49
Benutzerbild von amazonhanzosu
amazonhanzosu amazonhanzosu ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

von glauben kann hier net die rede sein hoffen ´wäre die richtige wortwahl

und wenn du nix fürs paradis machst kannst ja nix verlangen daher hat das eine mit dem anderen nix zu tun
Antwort