| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Adamlar tükürse Senin haksiz yere hitab ettigin "Islam alemi" benim gözümde putperest alemi, bogulurlar. ;-))
sonunuz geldi putperestler ;-= Resadi Halifene selam söyle oldu mu? ;-)) Bu gece kac metre havaya ucup kac takla atmis bakalim bu kerate, eseklere salata ;-)) |
|
|||
![]() da? Hamsi ne zaman kavaga cikarsa ha bunlar da o zaman müslüman olurlar daa ;-))
|
|
||||
![]() Bütün iyimserliğine rağmen,
İkiyüzlülüğü onaylamayıpi, Gerçeği savunduğu için, İhanete uğrayanlar, İsteseler bile, İntikamcı davranıp, İhanetçi olamazlar. ...................... Ötekilerin gürültüleri ortasında sessiz büyü. Düşün, düşün senin suskun içinde olabilir barış. Asla teslim olma, yinede herkesle uyum içinde ol. Gerçeğini sessiz sakin söyle, Açık yüreklilikle ve özgür akılla dinle, başkalarının düşüncelerini. Senden daha akılsız ve bilgisiz olsalarda. ............................. İnsanların, nadir şeylerden etkilenmesi olağandır. Öyleyse neden erdem bizleri öylesine az etkiler!!!! |
|
|||
![]() ben biraz farkliyim senden ki ben haytimda ayni seyleri, yani evrensel gercekleri her zaman ve her yerde tekrarlamaktan bimam ki bunlar benim ruhuma islemis..
bende biliyorum bunlarin egitim ve Ihlas seviyesi buna müsaait olmadigini.. ama hic olmazsa azda olsa düsünmeye zorlamak benim amacim... yani adam düsünsün biraz ve saaaadece kendi sahsi menfaatini DIN saymasin diye... Yoksa bende biliyorum, bu Forumda cogularininda ne köy nede kasaba olmayacagini.... Medeniyet dedigin insanin evinde baslar ve kimse inkar edemezki, Türk aile yapisi feci sekilde karman corman oldugunu... hele hele kizlarin cektikleri izdiraplar ve diger sacmaliklarin ne kadar oldugunu herkes kendi ailesinden biliyor..... Ben her yerde ve her ortamda ayni seyleri söylemeye devam edecegim... buda benim cehalet ve DINSIZ HACI HOCA safsatacilarina karsi ILAHI misyonum olsun.... Neredeyse tüm konunlari Forumda ele aldik... ve sonucta gördükki..... DINDE oratka anlayis olmaz... yani herkesin kafasindaki Allah baska ve herkes ancak ve ancak KURANI KAPASITESI GEREGI anlayabilir yada algilayabilir... O Forumdakiler benim yada senin göz püncerenden olaylari anlamalari mümkün degil... ki seviye farki cok acik... YInede bir iki güzel konu bulmaya ugrasacagim, tartismak, hele hele Demokratik, tartismalar insanin beyninin pasini siliyor... Iyi geceler Enis |
|
|||
![]() bir üüüüle Müslüman var birde bööööle...
Es ist ein Kartz und MAus Spiel, die Frage ist wer ist die Katze |
|
||||
![]() Baya yan etki yapiyor sende git yetim biraktigin cocuklarina sahib cik?
Buralara para harciyacagina aksamlari pavyonlarda sürtecegine git cocuklarina sahib cik? Suan Bewerungum var hatta iyide oldu böyle olmasi zaten kafa sisirmekten baska ise yaramiyor burasi. Dünyayi burda deyistiremezsin senin gibi kafasiz ot icinlerlen hic bunu yapamazsin. Biraz kendine ceki düzen ver bak basin ilerde seninde belaya girebilir otu birak Aylenin gelecegiylen ilgilen. Bana yaptigin hakaretide unutmadim simdide ortaligi karistirmaya calisiyorsun. Her kilifa giriyorsun diyer nickini aciklamak istemiyorum Ehli Sünnet bekciligi yaparsin o nicklende seni Göt Lalesi seni? Sonrada Bas Örtülü bayanlarlan dalga gecersin neyse piskopatlarlan fazla ugrasmamak lazim :O=) Su bir kac gündür kafam öyle rahatki buraya girmedigim icin ohhhh Isyerinden buraya giriyordum yapilacak bir sikayet aninda hemen mahkemelik olabilirdim. Akil Bilekte deyil Beyindedir anladinmi Göt Laklesi otcu kafasiz? Senelerce ictinmi onu baya kafada hasarlara yol aciyor beni dinle kendine ceki düzen ver sapik supuk seylerlen ugrasma? |
|
||||
![]() lebe in bakırköy... und habe heute diese frage gestellt bekommen: wenn nicht mal die europaer uns in die eu aufnehmen wollen... glaubst du das es realistisch ist zu glauben das uns gott in sein paradies laesst???
...ICH GLAUB DER MANN HAT RECHT!!! was meint ihr? fox |