| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ayni senin benim, peygamber Muhammet"in ve gelmis gecmis diger insanlari gibi. Kuran"i ve mesajini esas alirsan kafi. Söyleyene bakma, SÖYLENENE BAK diyor bir atasözü.
|
|
|||
![]() sigdiramiyorum... ama piyasdaki DIN resmen pislik....
CHP nin temelinde yatan tüzük bekli dünyada en iyi bir sistemdir... ama öküzün bir yönetiyorsa... Yasar Hoca ne yapsin |
|
|||
![]() Aramizdaki fark, kalite farki da olabilir belki bundan ibarettir. Ne de olsa insanlarin algilari, insanlarin olgularini belirlermis. Dogru dürüst algilamis olsan böyle talihsiz bir aciklamada bulunmazdin. ;-)) Alin yazisi ile el yazisini karistirma. Düz ovada yolunu sasiripta Allah aldi Allah verdi diye acizligine Allah"i kullanarak kilif hazirlama. ;-) Allah beyinlerini kullanmayanlarin üzerine pislik yadgirirmis. Pislige bulasma. Tornadan cikmis tek tip insan seklini istemis olsa idi Yüce Yaradan, o zaman buhari"ye, tirmizi"ye, ebu davut"a, ebu hürreye"ye akil dagitmakla yetinirdi. Ama kazin ayagi o degil iste. Maksat düsünen, sorumluluk alan, sevmesini bilen saymasini bilen, dogru nedir secmesini bilen önce insan olmasini bileni sever. Insan olmanin yolu düsüncenin verdigi sarp kayalari daglarin doruklarindan gecer. Sözüm anlayana!
|
|
|||
![]() Burada ne ariyorsun senin yerin TC meclisinde olmasi gerekir, vaybee de ne isin var?
Sen bize senin din düsünceni acikla, yok ahmet, mehmed in degil kendi din düsünceni. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Bende baskasi düsünmedi yazarken, parmaklarim da beynimin görevlerini yerine getirdiler tuslari tiklamak ilen.
sorun nerede simdi enis ? |
|
|||
![]() Yücelere malesef henüz daha yollar acik degil. Ama o günler de gelir insallah. Enis Kaya gibi bir kardesimizi TBMM"de Ankara"nin Oran Sitesinde görmek istemeyecegiz de kimi görmek isteyecegiz. Hamdullah Elhamdüllilah-Masallah"i mi? Masallah"la Insallah"in cocuklari olmus ve adlarini ke$kem koymuslar. Insallah yeni nesil CHP yönetim kurulunda Enis Kaya ismini okumak nasip olur bizlere.
|
|
||||
![]() Bak Karanligadogru dostum,
talihsiz olan benim aciklamam degil gözüm, talihsiz olan senin böyle Islami kendi görüslerin ve cikarlarin dogrultusunda carpitman. Üstelik bu carpik görüslerinden yola cikarak, dininden dolayi örtünen müslümanlara hakaret etmen, tarihine asagilik küfürler etmendir talihsizlik. |
|
||||
![]() Bak Karanligadogru dostum,
talihsiz olan benim aciklamam degil gözüm, talihsiz olan senin böyle Islami kendi görüslerin ve cikarlarin dogrultusunda carpitman. Üstelik bu carpik görüslerinden yola cikarak, dininden dolayi örtünen müslümanlara hakaret etmen, tarihine asagilik küfürler etmendir talihsizlik. |