Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 30.06.2005, 23:57
Benutzerbild von cagdasturk
cagdasturk cagdasturk ist offline
Neuer Benutzer

Standard TUTARSIZ NURI

Eger Yasar Nurinin Islam hakkindaki düsünceleri, öngörüleri ve yorumlari, siyaseti ile ayni ise vay onun pesinden körükörüne kosanlarin haline.
Baksana adam önce CHP yi ve Baykali yere göge sigdiramazken, simdi yerden yere vuruyor.
Tutarsiz adam, yaramaz.
CHP nin secim kampanyasinda az alet etmedi dini siyasete.
Gec bu isleri gözüm gec, dedimya yaramaz..
Alt 30.06.2005, 23:59
unknown

Standard Yasar Nuri de bir fani,

ayni senin benim, peygamber Muhammet"in ve gelmis gecmis diger insanlari gibi. Kuran"i ve mesajini esas alirsan kafi. Söyleyene bakma, SÖYLENENE BAK diyor bir atasözü.
Alt 30.06.2005, 23:59
eniskaya

Standard Efendim bende Kurani yere göge

sigdiramiyorum... ama piyasdaki DIN resmen pislik....

CHP nin temelinde yatan tüzük bekli dünyada en iyi bir sistemdir... ama öküzün bir yönetiyorsa... Yasar Hoca ne yapsin
Alt 01.07.2005, 00:00
unknown

Standard o.T.

Aramizdaki fark, kalite farki da olabilir belki bundan ibarettir. Ne de olsa insanlarin algilari, insanlarin olgularini belirlermis. Dogru dürüst algilamis olsan böyle talihsiz bir aciklamada bulunmazdin. ;-)) Alin yazisi ile el yazisini karistirma. Düz ovada yolunu sasiripta Allah aldi Allah verdi diye acizligine Allah"i kullanarak kilif hazirlama. ;-) Allah beyinlerini kullanmayanlarin üzerine pislik yadgirirmis. Pislige bulasma. Tornadan cikmis tek tip insan seklini istemis olsa idi Yüce Yaradan, o zaman buhari"ye, tirmizi"ye, ebu davut"a, ebu hürreye"ye akil dagitmakla yetinirdi. Ama kazin ayagi o degil iste. Maksat düsünen, sorumluluk alan, sevmesini bilen saymasini bilen, dogru nedir secmesini bilen önce insan olmasini bileni sever. Insan olmanin yolu düsüncenin verdigi sarp kayalari daglarin doruklarindan gecer. Sözüm anlayana!
Alt 01.07.2005, 00:03
unknown

Standard Sen her konuda uzmansin !!

Burada ne ariyorsun senin yerin TC meclisinde olmasi gerekir, vaybee de ne isin var?

Sen bize senin din düsünceni acikla, yok ahmet, mehmed in degil kendi din düsünceni.
Alt 01.07.2005, 00:04
eniskaya

Standard evet bu yazdiklarinda senin düsüncen o.T

ohne Text
Alt 01.07.2005, 00:06
unknown

Standard o.T.

Bende baskasi düsünmedi yazarken, parmaklarim da beynimin görevlerini yerine getirdiler tuslari tiklamak ilen.

sorun nerede simdi enis ?
Alt 01.07.2005, 00:07
unknown

Standard Cüceler yollari kesmisler!

Yücelere malesef henüz daha yollar acik degil. Ama o günler de gelir insallah. Enis Kaya gibi bir kardesimizi TBMM"de Ankara"nin Oran Sitesinde görmek istemeyecegiz de kimi görmek isteyecegiz. Hamdullah Elhamdüllilah-Masallah"i mi? Masallah"la Insallah"in cocuklari olmus ve adlarini ke$kem koymuslar. Insallah yeni nesil CHP yönetim kurulunda Enis Kaya ismini okumak nasip olur bizlere.
Alt 01.07.2005, 00:08
Neuer Benutzer

Standard KARANLIGADOGRU

Bak Karanligadogru dostum,
talihsiz olan benim aciklamam degil gözüm, talihsiz olan senin böyle Islami kendi görüslerin ve cikarlarin dogrultusunda carpitman.
Üstelik bu carpik görüslerinden yola cikarak, dininden dolayi örtünen müslümanlara hakaret etmen, tarihine asagilik küfürler etmendir talihsizlik.
Alt 01.07.2005, 00:10
Neuer Benutzer

Standard KARANLIGADOGRU

Bak Karanligadogru dostum,
talihsiz olan benim aciklamam degil gözüm, talihsiz olan senin böyle Islami kendi görüslerin ve cikarlarin dogrultusunda carpitman.
Üstelik bu carpik görüslerinden yola cikarak, dininden dolayi örtünen müslümanlara hakaret etmen, tarihine asagilik küfürler etmendir talihsizlik.
Antwort