| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bunlari sizler uydurmussunuz...
Kuranda yeri olmayan heryesi kabul ediyorsunuzda neden, Kuranin EHLI.Kitap diye adlandirdigi INCILI, kabulan etmiyorsunuz.... Bu bence resmen DELILIKTIR... ki Hadisleri kabul ediyorsunuz... oda insanlar tarafindan yazilmis... Sizlerin DINI resmen CIFTE Standardli... |
|
|||
![]() degil... bizler teknik ve medeni calismayla cikacagiz...... yine yerde kalan sizler olacaksiniz.... bundan 10 yil sonra Türkiyede uzaya adam göndermeye hazirlaniyor... ve 20 yila yakin bir süre sonra kendisi adam göndermeyi planliyor....
DINSIZ dediginiz Türkiye bunu yapacak... senin Musilman arkadaslarin kara Cahil iranlilar yada Araplar degil.... Artik gecin bunlari.... das wird nichts mit eurem Einstellung zu der Menscheit.... böyle devam ederseniz kesinlikle zwete klasse kalmaktan kurtulamazsiniz |
|
|||
![]() varmi daha yeryüzünde ??? hihi
|
|
|||
![]() kabul ederken sizler Sünnet Ilave edeip 6 tane Hadis Kitabi ilave edeip yeni bir DIN üretmissiniz.....
Benim kabul etmem söz konusu degil... böyle bir DINI.... DIN ise Allahi tanaimka ve Salih amle yapmakla baslar ve tüm insanligin icerisinde vardir Allahin enerjisi..... herke sbunun farkina varamaz tabio... gider Kara Hocalarin kicina girer ve Deli divane enayi gibi Ot gibi yasar durur.... |
|
|||
![]() ich bin wohl etwas länger hier... vermedigimiz alternativler kalmadiki... kaldiki DIN alternativ aramaz yada üretmez... düpedüzt evrensel hakikatlari icerir.....
DIn dedigin TÜM SEMAVI DINLERIN TEMELINDE YATAN EVRENSEL HUKUKTUR.... Karinin basina BEZ parcasini baglatip yatip kalkmak DIN degildir HURAFEDIR |
|
|||
![]() yapalim dedim hihi... burada DIN azmanlari öyle seylerden anlamazlarda...
![]() |
|
|||
![]() hahaha... Mecliste konusurken katmis karistirmisti sinekli minekli olmustu hihi... acayip gülmüstüm o zamanlari...
|