| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() cünkü bizlerin sizler gibi olmasi imkansizdir....
Gel bizim DIN anlayisimiza... terk et simdiye kadar ibadet ettigin Hurafeleri... Bunu yapabilirmisin ??? |
|
|||
![]() Bos ver Gülli... wir stehen über diesen Dingen.....
![]() Akifin güzel bir lafi var... Bilenle bilmeyen bir olmaz.. olmaz ya tabi Biri insan biri hayvan.... Bu kisilerde hayvanlar Aleminden.... Das sind solche verbrecher, du kannst es dir nicht vorstellen.... bizim kentimizde cok var bu hiyarlardan..... Yine Oeszsu bana kizacak hihi.... Yaaaa soll ich dir mal was sagen... aslinda Oezsulan kafa yapimiz acayip ayni... wir sagen das selbe in anderer Form... aber die will mich am besten Killen hihi...... aussen Hart innen weiche Seele Ohh man warum müsst Ihr Frauen so komplex sein hihi |
|
|||
![]() bas örtsü var... bu bir DINLER kültürüdür...
Türban ise.. DIN azmani kültürüdür ve Erbakan tarafindan Cehiliye kitlelerine monta edilen bir kacramdir... Kenan Pasanin hatalarindan bir tanesi ise... Demireli ve Erbakani asmamasi oldu.... O kadar zarar verdilerki bu iki kisi devletimize... ohne die wären wir viel besser dran |
|
||||
![]() Fransa.
Bir taraflarin sikiyorsa bu asagida yazanlar icinde gecerlidir. Ben bu ülkenin anayasasini, hukugunu, sivil kurumlarini yikip, yerine din devleti ( hangi din olursa olsun fark etmez) kuracagim veya kuracagiz diye bir yaz yada yazinda bir tanisin bu ülke ve diger Avrupa ülkeleri laikmidir degilmidir. Almanya yada diger AB-EU ülkeleri zayifladi mi, gücsüzmü bir görelim. O iste sikar. Ne garip ve kara cahil insanlar var. |
|
||||
![]() Tam istedigin bir Din anlayisini bugünkü genclik yapma yolunda.
Tabiki camiler bos kalir onlari destekliyen senin gibi Eschek ler oldukca Camiler dahada bos kalir. TV lerlen milleti hiristiyanlastirdiniz sende zaten hiristiyan ruhuda mevcut. Neyse daha yazacak cok sey var ama vaktim yok. |
|
||||
![]() Daha dün ne yazdiginin farkinda deyilsin sana yazmamam icin bana yazi yazmistin yani sen bana cevab verebileceksin ben sana veremiyecegim.
Neyse Cahillik uni lere gidib bir iki kitab okuyup kicini daha nasil silemiyenler icinde gecerlidir.? |
|
||||
![]() SONRADA BASIMIZA MÜFTÜ KESILEN ZILLI LERIDE IYI TANIRIZ:
NERDE BELGEN ERBAKANIN VISKI ICTIGINE DAIR SIZIN INANCINIZ BILE EYLENCE HALINE GELMIS: NEYSE BIRAZDA LAZLARI MEMNUN ET IKI DAKIKALIK ZEVK BAYA EYLENCELI OLUR AKSAMADA HOCAYA NIKAH KILARSINIZ? GINE YAZMIYACAKTIM AMA |