| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Yobaz kelimesinin manasinin icini oyma. Yobaz körü körüne inananlara derler. Arastirmadan, sorusturmadan, bilmeden, ögrenmeden inananlara. Cumhuriyet bir inanc sekli degil. Yasanan bir gercektir. Cogu bas örtülü "KARABÖCEKLERIN" enikleri askere gitmezler. Küfar ordusu derler bu tabiri caiz ise arab kirintilari.
|
|
||||
![]() Atatürkün ismini agzina alipda kirletme.
Atatürkü savunmak sizin gibi gerici yobazlar kalmadi. O ilerici, aydin ve özgürlükcü bir liderdi, sizin gibi hurafeler icinde bogulmuyordu. Gözünüz o kadar dönmüski, degil milletin dinine, örfüne, adetine saygi duymak, elinizden gelse sizin gibi düsünmeyen herkesi kursuna dizeceksiniz. Ama o kadar korkaksinizki, yaptigniz her pisligi Atatürkün arkasina siginarak yapiyorsunuz, yaziktir, onu bari asagilik planlariniza alet etmeyin.. |
|
|||
![]() Vatan kurtarmak gibi bir suc isledim diye
Büstlerimi kirdilar küfrettiler yetmedi YASASAYDI BIZDEN OLURDU DEDILER (Erbakan) HIC BIR SEY BU KADAR AGIRIMA GITMEDI! Sen galiba benimle alay ediyorsun, HURAFA NEDIR BILIRMISIN SEN? |
|
|||
![]() Bakü"de evim basildi can oy can oy can
Bosna"da evim yakildi can oy can oy can Kursun kursun üstüne oldo Hasret yangin günesle doldu Ölüm kalim bizlere oldu YOLUMUZDAN DÖNMEDIK BIZ!!!! Atatürk"ün fikirlerini yasatiyorum bir birey olarak ve fikirlerine bütün yeni yetisen genc filizlerin gönüllerine dikiyorum, dikiyoruz. Atatürk kim, onu savunmak icin sen kim? |
|
||||
![]() Az önce sergilemis oldugun tavrinla hurafanin ne oldugunu anlattin bizlere.
Heralde ATATÜRK yasasaydi utanc duyardi seninle, sehit annesine bile saygisi sevgisi olmayan birinden bu ülke bu vatan icin ne beklenir, yazik cok yazik.. Seni bu gerici yobaz ve cagdisi fikirlerinle bas basa birakiyor, Allah tan ümit kesilmez diyorum.. |
|
|||
![]() Bin dereden su getiripte dansöz gibi ürkekce bedevi tango türü kiviracagina ERKEKCE FIKIRLERINE FIKIR YETISTIREMIYORUM DESENE. Bana korkak diyene bak. Dinime küfür eden bari müslüman olsa ey yüce Allah"im.
Bir yigit cirasin almis atiyor Ak elleri kizil kana batiyor Bir kötü kavgadan dönmüs kaciyor KACMA KÖTÜ KACMAAA SIMDI DÖN OLUR ;-)) |
|
||||
![]() Atatürkün annesi Zübeyde annemizi´demi almayacakdin Üniverstelere yobaz laikci.
senin gibilerin serrinden Allah bizi korusun sizin gibiler ülkeyi felaketlere sürüklüyor. Allah akil fikir versin sizin gibilere hadi saglicakla kal |
|
|||
![]() Bil bakalim alidan, kim döylemiz bakalim bu tümleyi? ;-))
|