| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Yazimizi bastan sona okuyanlar, ilmen, aklen, ve naklen olmak üzre göreceklerdirki, tek gecerli Din islamdir..Bu gercekleri Dünya efkari umumiyesine aktarmak, tüm bilginlerin, tüm akil sahibi Insanlik onuru tasiyanlarin,asil vazifesi olmasi gerekir.
Aksi halde kullara kul olmaya devam! |
|
||||
![]() AHHH SAHNEE HII HII HIII?
Artık ne demem gerektiğini bir türlü bilemiyorum. Günden güne geriye gidişin içinde olmak sanırım hiç kimseyi rahatsız etmiyor. Bir oto kontrol yapılabilse.. Bir hizaya getirilebilse kültür ve sanatımız.. Eurovision da yaptığımız hatayı unutmadık daha.. Tüm kültürümüzün yansımalarını unutup, abuk bir şarkıyla dünya penceresinden bakmaya çalışmak.. Olmuyor, olamıyor.. Komşu kaptı götürdü bizim içimizden çıkan görüntülerle.. Neyse şarkı sözlerine takıldım bu günlerde.. Eski şarkıları dinlerken keyif alırdım. Şimdi resmen tüylerim diken diken oluyor..Böyle bir abukca şarkı sözü yazmanın nedenini ve söylemenin sebebini çözmüş değilim. "O şimdi asker canı neler ister"le müzik literatürümüze giren, seksi bakış açısının hemen ardından geçtiğimiz gün arabamda giderken radyo da çalan, yine abuk bir şarkıyla inanın irkildim.. "Gelmişini geçmişini silerim senin.." devam ediyor sözler.. Ben ilk mısralardan sonra takıldım kaldım.." Ve "O şimdi asker" çok masum kaldı yanında.. Adam açmış ağzını, yummuş gözünü basıyor kalayı.. "Gelmişini geçmişini silerim senin" denecek bir şey bulamıyorum. Şimdi Eczacılar Odası Deniz Seki nin son albümündeki bir şarkıyı incelemeye almış.. Şarkı sözlerinde neler var dersiniz? "Aşk sevişmekten çok hoşlanır.Heyecanlanır, yorulmaz üstelik. Aşk pasifilora dan çok hoşlanır. Uyutmaz, uyumaz hiç üstelik" Böyle finale ulaşıyor bu şarkı.. İlaç gibi ! dedik ya.. Bir ilaç markasının gizli reklamımı yapılıyor diyere oda harekete geçivermiş.. "Neden Pasifilora?" yani başka ilaç isimleri de olabilirmiş gibi düşünseniz de asla ve asla öyle değil.. "Aspirinim ol başımın ağrısını al" mesela.."Volterenim ol ağrılarımı geçir" yine mesela.. Canınız sıkıldıysa alın kalemi kağıdı elinize yazın yazabildiğinizce.. Kültür Bakanımız ve Bakanlığımız siesta da nasıl olsa.. Ne inceleme, ne araştırma,ne yasak, ne hop demek.. Bi"de eski şarkılara dönelim mi? "Bir bahar akşamı rastladım size.. Sevinçli bir telaş içindeydiniz. Derinden bakınca gözlerinize.. Neden başınızı öne eğdiniz" İşte asalet ve sevginin hürmete dönüştüğü, laubaliliği asla ve asla içermeyen,Türk sanat müziğinin enteresan şarkılarından sadece biridir bu.. İşte kültürümüzün, örf ve adetlerimizin nereden,nereye gittiğini görebiliyor musunuz? Uyu sayın bakanım uyu.. Uyu da büyü.. Büyüyünce kültürle ilgili seferberliği idareye alırsın, tabii geç kalmamışsan |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() aksam misafir olda hallerini gör.....
Bak bakalim ne haldeler, bak bakalim o günde kac vakit karisini dövüyor ??? Bak bakalim karisna insan muamelesi yapiyormu.... bakbakalim coluk cocuguna ne sekilde davraniyor ?? Yahu be adam.. Sülocular benim yanimda yasiyor taaaaaa yillardir iclerindeyim.... Bu kisiler tamamiyle kafadan catlaklar... hemde acayip... kafalari ancak kariya calisir... ama ayni zamanda karilarinida Orgazma getiremeyecek kadar Sex chilleridirler... Söyle namaz gibi bir üzerlerinden gecerler o kadar..... A dan Z ye tüm Süleymanci veya Erbakanci karilari hep mutsuz.... hemen hemen hepsi piskolijik tedavi görüyor.... gecenlerde bir komsumu doktora getirdigimde, tüm cevrenin Süleymanci karilari yandaki piskologun yaninda cikiyorlardi..... Und du erzählst hier einen Scheiß |
|
|||
![]() etrafinda dönüp duran dalkavuklar yasiyor.....
En süper hayat onlarda.... inkari edemezsin.... kimbilir sende ne kadar para vermissindir onlara.... Her sey dönüp dolasir paraya dayanir.... verende Cahil halktir.... Cünkü en güzel inek sagmasida bu yöntemdir |
|
|||
![]() yasiyoruz....
Senin Süleymanci hOcalarin birada en Lüsküs hayatiu yasarken sen kendi yasam durumunu bir gözden gecir.... bak bakalim senmi daha iyi yasiyorsun yoksa onlarmi.... Olay cok cok basit... Süleymancilarin bastakileri calismaz.... kafir dedikleri Almanyada yasarlar.... nedeni ise, Almanyada caslisan Müridler var... bir fetva ile onlar Süleymanin kasasini dolduruyorlar... Bu hayati TR de yasayamazlar cünkü artik TR DIn azmanligindan kurtulmaz üzere... ama Almanyada EURO var... ve en az 20 yil daha bunlar Almanyadaki MANYAK vatandaslarin paralarini ceblerinden cekecekler.... Ve ben diyorumki... Ohhhhhhh olsun onlara paralarini kaptiranlara..... kendi düsen aglamazzzzzzzzz |
|
|||
![]() ve Türbandir....
Iste Cahil insanlik bu üc seye tapiyor... Veeee ilk ikisindende SEFAAAT bekliyor.... Veyyybeeeeeeeee.... |
|
|||
![]() hatta sizin Süleymancilarinda icine girdim ciktim....
SEX azami sekilde DIN azmanlarinin arasinda dönüyor.... nasil Adanan Hocacilar gibi... bu yöndede Sexo Manyak Sülocular var.... |