Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 30.05.2005, 00:24
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard abicigim, KAC sefer yazdim, HER seferind

e ayni oyunla SAYISIZ PIS yazilarinla örtbaz etmeye calistin!

yani sucu baskasina savma.. bende sana ayni seyi senin tekrar örtbaz etmen icinmi yazacagim?

GET OLAN isine, varsa tabiki :O)

kendin ara, bana ne? YOKSA benim enis diye bir SAFSATACIYA bunu her gün anlatmam gerektigini söyeleyen AYETMI var? GÖSTER bakayim bana!! KENDI Kuran anlayisin ile KANITLA!!!!
Alt 30.05.2005, 00:28
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ithamli yazma lütfen!

Sus kelimesi dogru bir yaklasim degildir. Senin yasamin kadar ben bilgiyle doluyum. Ama seni rencide etmiyorum.

Tanrinin varligini sen ne Kuran ile nede baska bir din kitabi ile somut kanilayamazsin o sansin yok, yalnizca hislerin ile aciklamaya calisirsin.

Kanit bilime girer ve deneylerin sonucunda olusur kanit ile ortaya konulur. Ama sende o meziyetler bile bir kenara atilmakta.

Sen bana Tanrinin varligini somut olarak göstere bilirmisin?

Ama ben sana birazcik mantik ve felsefe bilgin olsa Tanrinin insan olmadigi gösterir ve kutsal dini kitaplarin yalnizca insanlar icin var oldugunu aciklarim. Eger ki Tanriyi insan sinifina sokarsan orada Tanrinin dinini ararsin, Tanrilasmaya calisirsin!

Tanri kutsal kitaplari yalnizca bu dünyada yasayan biz insanlara sunmustur kendisine degil, cünkü onun dogruluk ve dogru yolu bulma denilen insani bir sorunu yok.

O senin sorunundur.
Alt 30.05.2005, 00:30
Neuer Benutzer

Standard biz cahilsez, enisde beyin bile yok :O)

iftira attik diyorsun, o zaman kendin iftira atmis oldun ;O)

her zaman okumuyorum diyorsun, o zaman agzini kapada bir sey zannetsinler ablacigim ;O)

enis SAFSATASINA birden fazla cogu konuyu anlattik ve kurandan ayetlerle gösterdik. HER seferinde altina üstünü onlarca gereksiz PIS yazilari ile o makaleleri kayip edebilmek icin yazip durdu.. SONRA hani nerede dedi!!

bir yazarim iki yazarim.. HERIFIN niyeti dogru olsaydi böyle oyun oynamazdi, adam gibi okurdu ve adam gibi cevap verirdi.. ADAM degilse HERIFLIGINI bilsin ve fazla ötmesin, KUSMU enis?

enis gibi SAFSATACILAR sayesinde Kurani inceleme firsati doguyor, Allah"a (c.c.) sükrediyorum bu firsatlar icin :O)

onun gibiler icin ayni seyi tekrarlamam! güzel temiz kalpli insanlar icin tekrarlamaya hazirim!

VESSELAM
Alt 30.05.2005, 00:31
eniskaya

Standard sen bana olmayan seyin delilini

isterken, görünmeyen Allahin delili var diyorsun....

Du hast den durchblick nicht man....

Allaha DIN yapistirmanin ne kadar sakat ve gercek disi oldugunu anlamis ve kavramis degilsin inan.... senin yaptigin düpedüz safsataliktir....

Benim Allahimin DINi yok.... tekrar ediyorum...

Senin ALLAHINI tanimiyorum... yani ich kenn Ihn nicht.. o yüzden DINi varmi yokmu bilemem... sen bana söyleyeceksin... cünkü sen onu taniyorsun ben tanimiyorum ki
Alt 30.05.2005, 00:32
eniskaya

Standard Ben senin ALLAHINI tanimadigim

icin.. yani ondan haberdar olmadigim icin kanitlayamam...

Ben sadece benim ALLAhimin dini olmadigini söyledim...

Senin Allahinida sen tanitacaksin ben degil... ich bin doch nicht DU
Alt 30.05.2005, 00:34
Neuer Benutzer

Standard abicigim, KANITIN yoksa konusma bana!

len SAFSATACI, KANITIN yoksa neden bos bos konusuyorsun?

Allah vardir ve biridir, Kuran"dan ayetlerle kanitlamak mümkün ve SANA belki on sefer ayni ayetleri yazdim, SONRADA kopyaliyip duruyorsun diyeceksin!!!

get lan isine! :O)
Alt 30.05.2005, 00:34
eniskaya

Standard Kocum ben benim ALLAHIMI tanirim

seninkini degil...

O cercevede benim ALLAHIMmin dini yoktur...

Senin ALLAHIN ise sana ait bana degil.... onun DINI varmi yokmu beni ilgilendirmez.... cünkü bana degil.. sana Allahlik yapiyor... o halde senin Allahinin DINI varmi yokmu ben bilemem...

Anirsen.... kein Bock mehr mich zu wiederholen-..... dann mach doch dein Gott zu eienm Moslem...
Alt 30.05.2005, 00:35
eniskaya

Standard Warum denn... önemli olan niyet

degilmiydi ???

Was nun ???
Alt 30.05.2005, 00:38
eniskaya

Standard KUranda senin ismin yada onun

bunun hayati yazmaz...

Kuranda her sey yazmaz... Kuran isik tutar... gidecek olan sensin....

Senin dediklerinin hic bir Kuranda yazmaz.... Araplarin hali ise belli... begenen gider onlarla yasar...

Ben begenmiyorum onlari... bu benim sahsi görüsümdür... sen nasil Tr yi begenmiyorsan bende sizlerin düsüncelerini ve medeniyet anlisini begenmiyorum... ve bu benim en dogal hakkim
Alt 30.05.2005, 00:38
Neuer Benutzer

Standard ABICIGIM halen anlamadin!

sana sus dedikki adam zannetsinler! NEDENMI? Konu seni ilgilendirmiyorda ondan! Sen enisin iddiasini benimsiyorsan O ZAMAN konusabilirsin.. SU ANKI konu farkli.. bunu anladigini düsünüyorum.. ;O)
bu fikirde degilsen baska bir sey demek istiyorsan istedigin yere yazabilirsin, ben bir sey demem ;O)

düsünmekte ve yazmakta hürsün tabiki, seni kisitlamak istemem, ama birakta bende karsimdaki o SAFSATACIdan onun KENDI anlayisina göre bir KANIT isteyebileyim! Bu konuyu dagitmazsan memnun olurum :O)

Kal saglicakla :O)
Antwort