| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() senin kendinin iyi veya kötü oldugunu düsünmen o kadar fazla önemli degilki.....
Önemli olan yaptigin Amellerdir.... Tust du gutes, dann bist du gut..... bu kadar basittir olay |
|
|||
![]() kaldiki... senin gibi... su Cennetliktir su Cehennemliktirde demiyorum.....
Salih Ameline ve insanlik kalitene karsilik, öbür dünyada belli olacaktir... bizzat kendinde göreceksin |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() o kadar büyük yanlandirki.... ben resmen HZ. Isanin göklere gittigi yalaniyla es tutuyorum....
Cünkü ne demek yaw.... kaainati HZ. Muhammed icin yartmis.... byöe Allah SIK kosmak olurmu hic... Iste Kara Hocalar... resmen Papazlar gibi salaklar.... cünü Papazlarda Kaainatin temelinde GZ. Isanin yattigini... yani lü Allah olayini insanlara yutturdular.... Oysa Kuranda apacik belirtilmis.... SENIN GLREVIN TEBLIGDIR...... SENIN BASKA GÖREVIN VE MEVCUDIYETIN YOK... SEN RESÜLSÜN... RESULLÜGÜNÜ YAP....... Eger yutturabilseler varya.... HZ. Muhammedi Allahin yanin akoyacaklar..... YOkj efendim bir perde kadar Allaha yaklasmis..... YALAN YALAN YALAN....... Mümkünati olmayan SAFSAT.... cünkü bedensel Alemden nasil olurda cikar ve sonra geri gelir.... Resmen Fetih Suresi Ayetine aykiri... Yani SÜNNETULLAHA aykri olay... Ayni anda Ihlas Suresine Aykiri.... Nasilda o ucsuz bucaksiz tek olan Allah öyle insan boyuna kadar indirilir ve ona sekil ve sinirlama getirilir..... DIN DEGIL ARKADAS........ remen SAFSATA DININYLE KARSI KARSIYAYIZ |
|
|||
![]() zalimin zulmü varsa sevenin Allahi var....
Sende bu cerceveden olaya bak... |
|
|||
![]() das ist Mega billig was du da von dir gibst....
Yahi hic kimse bu Forumda, benden baska bu kadar acik ve net biur sekilde görüs belirtemiyor.... Alle haben Angst davor Fehler zu machen bzw. wissen es nicht genau... Sie haben es gehört, aber ob es so ist ??? ist eine andere Frage.... Sen neden senin acindan Cennete veya Cehenneme gidecekleri yazmiyorsun.... Seni iyi bir insandan üstün kilan nedir... ??? Yani senin Müslüman kelimenmi seni kurtaracak yoksa Salih AMelinmi..... Karsimda hic bir bu konulari derinden arastiran yok |
|
|||
![]() öyleyse sorayim, senin benimle ne seyahatin varda arkadas oluyoruz? beni nerden biliyorsun da hem bana, hemde güya beni bagladigin bir organizasyona (iste böylesiniz!) diye yakistirmada bulunuyorsun? senin dinin mi sana baskalarinin dinini elestirmeni emrediyor? hristiyan, musevi, budist vb. gösterdigin toleransin 1/1000 neden kendini müslüman deklare edenlere gösteremiyorsun? insanlari serefsiz, dinsiz diye assagilarken kendini göklere cikarmanin anlami ne? tabiki simdi objektif degilsin diyeceksin. buyur sana kaynak:
- insaatciyim diyen sensin, - alakasiz konulara maydanoz olan yine sen. - ben hiyarin tekiydim diyen de sensin, - ben aydinim diyen yine sen. - kuran bilim kitabi degildir diyen de sensin, - inanc genini birilerinin kuran dan cikardigini diyen yine sen. - milliyetciyim, atatürkcüyüm diyen de sensin, - milletini kötüleyen, her kültürün temeli olan lisani bilmeyen yine sen. - kisisellesmeyin diyen de sensin, - her firsatta burada kendini savunamayan insanlara hakaret eden yine sen. - fikirlere saygi bekliyen de sensin, - sadece kendi fikrine saygi demek istiyen yine sen. - herkesin imanini ancak allah bilir diyende sensin, - sen, o, su, bu müslüman degildir diyen yine sen. - bilgilenmek veya sohbet amacli burada yazdigini söyleyen de sensin, - iste böyle kazandim, seni böyle ezdim, diyen yine sen... herhalde bukadari yeterli? ne demek istedigimi en geri zekalisi bile anlamistir. bu karalamalarindan, hemde kendin bile itiraf etmene ragmen, sana hiyar, gerzek, lavuk, geri zekali desem cok mu kisisellesmis olurum? evet, öyle olmus olurum. ama biraz da olsa brütüsün hakkini, sirf hakikat namina bile olsa, yine ona teslim etmek gerekir. islami, kültürü, ahlaki, ilimi, irfani bilmen cok önemli degil. bilmedigin konularda (bilmiyorum) demek ayip degil. senin seni bilmen yeter de, artar da. kendini ellere sorma; ne olur sen anla ![]() tc macolari yakalar! |