| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() dedigim gibi.... sizler SAFSATA DINI mensuplarisiniz.... ben ise saadece nacizane bir Mümin olamaya calisan vatandas
|
|
|||
![]() yapiyorsun... evin yokmu ????
magarada olabilir.... oder änliches.... |
|
|||
![]() yatip kalkmayla DINDARLIK olmuyor.....
ALLAHI SISTEMI VE INSANLIGI ÖGRENIP KAVRAYIP VE HAYATA UYGULAMAKLA OLUYOR..... YANI SALIH AMELLE OLUYOR...... YANI IYILIK YAPMAKLA Sence ISlam Alemi yada Hiristiyan Alemi iyilik icindeyseler... o zaman DINDARDIRLAR.... Eger degilse hepsi SAFSATACIDIR..... So mein lieber möchte gern Jeusus.... wer hat nun Recht ???? haaaaa |
|
|||
![]() KRALA KRALIN AHKKINI VERECEK.....
Allah bizden sabah aksam namaz istemiyor.... HIRISTIYANLAIK YADA MÜSLÜMANLIK KELIJMELERINIDE ISTEMIYOR.... Eeeeee ne istiyor o zaman.... ALLAH her insanin icerisinde olan ALLAHIN ENERJISINI EN GÜZELIYLE DISARI CIKARMAMIZI ISTIYOR.... YANI SALIH AMEL ISTIYOR..... ISte bunlari yapndir Mümin olan..... Yooook ben Musilmanim Müslüman kelimesi beni kurtaracak... yada Hiristiyanim Isa beni kurtaracak.... KAFANI CALISTIR, KENDINI ALDATMA..... SENI NE PEYGAMBER NE MELEKLER KURATARCAKTIR...... SEN KENDI KENDINI KURTARACAKSIN.... WIE..... ??? GANZ EINFACH....... 1.) OLdugun gibiu görüneceksin 2.) Ömür boyu SALIH AMEL ISLEYECEKSIN 3.) SEMAVI DINLERI BIR SAYIP..... en azindan bir tanesine mensup olup... ALLAHI sabah aksam zikredeceksin BILINEKI EN BÜYÜK IBADET "ALLAHI ZIKRETMEKTIR" |
|
|||
![]() bende derimki... bende Muhammediyim.... yani HZ: Muhammedin bundan 1400 yil önceki Mensup oldugu DIN anlayisina tabiiyim....... veya en azindan olmaya caliyorum.....
Tüm Semavi DINLERI kabul ediyorum.... cünkü alsi ile gecerliliklerini, Kuranda yeni Ayetlerle düzenlenmemisseler, aynen korumaktadir... yada benzerileri Kuranda vardir.... baska bir uslupla ayni Ayet kategorisindendirler... Mesela... DIE MOSEISCHEN GEBOTE........ EINFACH UNIVERSELL Hic bir zaman gecerliliklerini kaybetmeyecekler.... yani asli ile aynen davam etmektedir..... Demekki bu kanunlar dahlen gecerliligini koruyor.... ES IST EIN TEIL DES EHLI-KITAPS..... Su anki ISLAM ANLAYISINI KABUL ETMIYORUM.... Cünkü ayni Hiristiyanlik gibi SAFSATA DININE dönmüytür...... En basiti... Mezhepkolik olmus insanlik... ALLAHSIZLIGA sürüklenmisler.... Eeeeee kimlerin tarafindan bari..... SAFSATACI HOCALAR TARAFINDAN...... yani okuma yazmasi olmayan ÜFÜRÜKCÜ HOCALAR sayesinde.... Bunlar seytandirlar..... A dan Z ye insanlari karalarlarki CAHIL kalsinlar.... Cahil insandan hic bir sey olmaz.... CAHIL INSAN = MAYMUN...... En azindan maymun Allah asi oilmuyor.... MAYMUN BILE CAHIL INSANDAN DAHA IYIDIR AKIF ERSOY ne diyor ???? "Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ı Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasından Kurtulmaya azmatmeli baştan başa millet. Kafi değilmi, yoksa bu son ders-i felaket? |
|
|||
![]() ohne Text
|