| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ne kadar konferans vermisler... ne kadar Halk arasinda itibar tutmuslar... ve herseyden önemlisi...
Hangileri... Yasar Hocayi direk TV düellosuna cagirmistir ?????? Naaaaa gib mal einen Namen bitte Sizlerin dfüsüncesi Mezhepkolik ve Hadiskolikliktir.... Kuranla yakindan uzaktan alakali degildir |
|
|||
![]() enteressant... en hayirlisi 1 iken 4 tane kari aldik... Voll Geil
Haaaa noch was... nerede yaziyor Maddi durum diy ebir sey.... Bende sizler gibi yapayim biraz... Ben Kuranda Maddi durum diye bir sey okumadim... o yüzden ben 4 tane alacagim hepsinide bir eve tikayacagim.... Engelleyenmi var ?? Sizin anlayisiniza göre Kuranda engellemiyor... Ach was 4 ich werde mir 40 hilen... fazla mal göz cikarmaz |
|
|||
![]() nerede yaziyro Muhammedin Kuran yorumu ????
Varmi böyle gizli bir kitap.... ??? Hdisleri siktir et... onlar yorum degil IFTIRADIR |
|
||||
![]() Der FILM Königreich der Himmel wurde von den amerikanischen Intellektuellen als Hassschürenden Film kritisiert, in dem Film werden die moslemischen Kämpfer und der gerechte König SALADIN als MONSTER und UNgeheuer dargestellt und die Kreuzzügler als arme, unschuldige Engel dargestellt was der Geschichte überhaupt nicht entspricht. Dieser Tatsache würde HASS, GEWALT und AGGRESSIONEN gegen Muslime welweit führen.
|
|
||||
![]() ve pek acikliyamamisim (cevabini bildigimi bir soru sormuyorum bazi "ben her ... bilirim deyip horozlananlar gibi degil)
ayet asagida: Ahzâb(*) Sûresinin 72 . Ayetinde Þüphesiz biz emaneti göklere, yere ve daðlara teklif ettik de onlar onu yüklenmek istemediler, ondan çekindiler. Onu insan yüklendi. Çünkü o çok zalimdir, çok cahildir. |
|
||||
![]() g geht immer, gel?
sobald dir deine Argumente aus gehen, greifst du jeden persönlich an tz tz tz, sehr schwach von dir wollte ich nur anmerken... ya sen lafdan anlamazmisin, anlamakmi istemiyorsun, seninle tartisnda kabahat, sen bilirsin kardesim, inanmassan inanma.... Kafirun suresi: "De ki: Ey kâfirler Sizin taptıklarınıza ben tapmam. Siz de benim taptığıma tapıcılar değilsiniz. Ben asla sizin taptıklarınıza tapacak değilim. Siz de benim taptığıma tapacak değilsiniz. Sizin dininiz size, benim dinim banadır." burda bile Allah c.c. Peygamberimizi kosturuyor... "DEKI" diyor... bunlar varken, sen kimsinki ben seni dinliyeyim... istedigine inaniyorsun, istemediginize ise "O HADIS BEN ONA INANMAM!" diyorsunu...siz bilirsiniz kardesim, günahi boynunuza |
|
||||
![]() inanmamiz lazim
laik lik Kuranin neresinde yaziyor demokrasi cumhuriyet ataputculuk nerede yaziyor faiz yemek genel evleri acmaya izin vermek Kutsal kitabin neresinde yaziyor Kuran eksiksiz inmemis ama Ekleme koymada yazmiyor orda.... |