| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Seninle bir normal arkadas olarak iyi gecinebiliriz. Sana karsi saygim var.
Ama önceden dedigin gibi hakikatten cok farkliyiz. Yani bir evlilik benim kafa yapimdan dolayi olmaz. Hakkliydin yani. Her insana karsi saygim var. Ama evlenmek tek ama tek türk ve müslüman bir bayanla. Aber nix gegen andere nationen und Kulturen |
|
|||
|
|||
![]() Belkide ama sen hep böylesin.
Allah senin kocana sabir versin. Eger ben senin kocan olmus olsaydim gece gündüz kavga ederdik. Ben beyaz dersem sen siyah diyorsun. Yani cok inatsin coooooooook. keci gibi meeeeeeeeeeee |
|
|||
|
|||
![]() Seviyesizligi sen baslattin bilmis gibi konusmaya calisan ama yüzüne gözüne bulastiran gazz...
Seni kac kez uyardim !! Ben öyle supportlara bas vuran sildiren cinsden degilim eger benimle derdin varsa, hodri meydan !! aglamayi sizlamayi birak ...... |
|
|||
|
|||
![]() ben ne zaman agladim?
Sen baska dilden konusuyorsun! Aslinda ........ Neyse.. bende kalsin |
|
||||
|
||||
![]() inanki senden büyügüm...
ha birde su vardir yasin büyük olur ancak yasantin kisadir derler ya cok okuyanmi yoksa yasayanmi....evet YASAYAN :-) ben yasadim ve inan beni ciddiye degil soru benim kimi ciddiye almamdir ve ben birisini (bayan) ciddiye alirsam ya cok SIKI dost....yada cok güzel bir beraberlik olur. ancak buradad bir sorun var....oda ciddiye alinabilecek bayan varmi?????? |
|
||||
|
||||
![]() SORUN ayri görüste degil
hos bir bicimde tartismak...ancak yazilana tepkide abarti olursa siniri asarsa bu kisinin yazdigi görüsede ben saygili olmam umarim anlamissindir |
|
||||
|
||||
![]() kendine destek aramaya bile kalksan sunu sakin unutma
buradakilerin öz kültüründen 3 te 1 ini almis ve türkceleri avrupai lesmis (bende bura dogumluyum ama geldigim yeri unutmadim) |
|
||||
|
||||
![]() 1.bölümde aciklamar yapildi simdi 2.bölüm sirasi (türk bayanlarin yabancilarla birlikteligi)
2.bölüm: evet acik giyimle ,yada eglenceler,bol bol gezme tozma...her istedigini yapma kisa ve net olarak; SORUMSUZCA VE ÖZGÜRCE YASAM. EVET bir türk erkegin karni genis olmadigi icin elbette bazi istekleri(kisitlamalari) oldugunu bilen bayanlar....hayatin tadini cikarma ve bu istekleri gibi bir yasam icin malesef YABANCI tercih ediyorlar- tabiki 90% mecbur kaliyor yabanciya gitmede ama bunu 1.bölümde acikladim. -ancak bu evlilik yada beraberlikleri fazla sürmeden bitiyor...nedenimi???evet nedeni kültür ,din ,dil, irk ayirimi gibi bircok farklilik.... ve tabiki ayriliktan sonrada istedigince bir hayat. ancak bu kisiler nedense dönüp dolasip gene pisman olup o ayni kültürden ayni irk tan evli olanlara yada beraber olanlara imreniyorlar....ama is isten gecmis oluyor bence sorumlu bir hayat belki özgürlük bir sekilde kisilmis bir hayat, ama MUTLU BIR HAYAT tercihi olan bayanlara tebrikler. bence özgürlük altinda soytarilik yapanlar bunlari iyi bilirler. yetismede, öz kültürünü alamamis bir bayan ve avrupai yasantisini benimsemis bir bayani elbette TÜRK ERKEKLERI ALMAZ (bu sadece elestiri vede görüstür) |
|
||||
|
||||
![]() :-)
KSK BUKET UND DU INAN BANA sizleri tanimama ragmen sanki elestirilerim tam size uymus ancak bunu inkar etmis gibi bir haliniz var benim elestirim evet SIZLER GIBILERINE.... achso yaziliminda yabancilardan bahsetmissinde ve koruma altina almissin... cam agacinin altinda jesusu bekliyen temizlik nedir bilmeyen...arti tarihleri bile katliam ve IGRENC olanlari korumak bence caizi tabirse KANI BOZUKLUKTUR |
|
||||
|
||||
![]() sanki ikisini anlatmis gibi bir halin var ask
gene döktürmüssün :-))) ama inan yazdiklarina katiliyorum... bircok bayan yabanciyla evlenince kendini birsey sanmakta halbuki ayiplanip toplumdan dislanmalarini ise kabullenemeyip KENDILERINI KANDIRIYORLAR... ben yazik diyorum sadece PS:KSK BUKET ve ARSENA kizacak ;demek istedigim bu iki sahis yabancilarla ,galiba beraber olduklari nedeni ile kizacak. |