| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() "Bu sene şansızlık mı becerisizlik mi diyeyim; Real Zaragoza"yı eleyip daha üst turlara yükselebilirdik. Tecrübesizdik, ama bunu ileriki senelerde artık söylemeyeceğiz"
Kendilerinin elenmelerinide tesadüf olarak görüyor. ![]() |
|
|||
![]() günlerdir siritip duruyorsun. Ben sana demistim maci izleme diye degil mi!?
Ah Ali ah, neden dinlemedin beni yine?! ![]() |
|
|||
![]() "...Bu arada bir gözlemimi de anlatamadan geçemeyeceğim, hakem Bülent Demirlek ile ilgili. Hani derler ya "rakibi de yendik ,hakemi de" İşte o Hakem: Bülent Demirlek bizim burada Bursada lise öğretmeni. Haftada 2-3 defa işten öğle yemeğine gittiğimiz bir yerimiz var, sahibi samimi dostumdur. Bülent Demirlek"i bir kaç kez orada görmüşlüğüm var. Kasada duran arkadaş, hasta G.Saraylı beni ne zaman görse yorum yaparız. Geçen haftaydı, tam hakemler açıklanmış, ben hesap ödemeye gidince:
"Hocam ,paraya gerek yok,hesaplar bugün patrondanmış" dedi ve hemen ilave etti: "bizim hakemi Fenerbahce - Beşiktaş maçına vermişler" dedi. Doğru mu dedim, o bu maçı pek götüremez. Hocam o önemli değil,bilmezmisin Bülent Demirlek hasta Fenerli. Kaç defa onunla burada tartıştık, adam gizlemiyor ki. "Bak göreceksin,yakacak Beşiktaşı" dedi. Hikmet Sen |
|
|||
![]() kupalarini müzelerine topladilar..... voll Lustig ist er
|
|
|||
![]() kaybetti.....
MActan baska neye dersen benzerdi.... vasatin altinda bir macti.... Eminim bu kalitede Fenere karsi zerre kadar iki takiminda sansi yok.... Yeterki Fener Besiktasa karsi maci tekrar etsin |
|
|||
![]() fazla diyecegim bisey yok sana
sen yoluna ben yoluma !!! |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|