| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() belli olamaz.. belki Milli takimiz icin dua eder hehehe
|
|
|||
![]() kosten
![]() |
|
|||
![]() bence fenerbahce cok centilmence bir futbol oynadi ve bu macin hakki beraberlikdi.
ben fenerbahce"yi yendigimize cok mutluyum ama senin gibi hareketlere sahip olan kisileri kiniyorum. |
|
|||
![]() ben sadece dürüst vede seviyeli insanlarin tarafindanim...
benim kadar koyu besiktasli olduguna dahir inanmiyorum... ama bosver senin gibiler degilmi besiktaslilarin adini kötüye cikaran |
|
||||
![]() Ama tek farkina vardigim ... ben faul olan yerlerde faul dedim. Yanimdaki sözde Besiktas"lilar ama tuhafca tek bir tarafin hatalarini gördü!
Ben sana o örnekleri hakem"in taraf tutmadigini örnek göstermek icin verdim! Besiktas"a yapilan hatalari yalanlamadimki veya yok sayip görmemezlikten gelmedimki!?!? Sen ama bana sadece Fenerbahce"nin aleyhine oldugunu düsündügümü söylüyorsun! Türkce yazistigimizda bu kadar yanlis anliyorsan, almanca yazalim belki o zaman senin icin sorun cikmaz. al" |
|
||||
![]() ... Fenerbahce"liler bunu "kullanabilir" ...
artik böyle yapanlari daha kolay dislamak icin! Ben Fenerbahce"liligim ile övünüyorsam bir Fenerbahce"li gibi davranmam gerek. Hersey örtbas edilmez ... "birkac yapti" ... "münferit" bir olay ... Öyle aciklamalarla herseyi geriye atiyoruz. Biz Türklerde galiba bir aliskanliga cevrildi. Bak Türkiyenin simdiye kadar yaptiklarina ... hersey geriye itildi. Durumumuz nasil? Ayaga kalkip yapmamiz lazim. Artik zaten statlarda yapilanlar "küfür" degil igrenclik! Ama kendi baskanin bu konuda sus pus"sa daha ne diyeceksin ... al" |
|
||||
![]() sapina kadar Besiktasliyim, senin gibi birisindende Besiktasliligimi sorgulatmam. febe centilmenmis mis mis mis, yok canim gördügüm en pis camia, Besiktasimi sevdigim kadarda febeden nefret ederim.
tarihini bilen gercek febeliler bilir febenen ne sorunlarimiz oldugunu. sen centilmenlige sevin, ben Japon Bayragini yine actigimiza sevinirim. centilmenlik mentilmenlikte hikaye. |