| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ... und auch dieser Beitrag ist Kandidat für eine LÖSCHUNG!
Aber ich lasse es mal DEMONSTRATIV stehen, vielleicht kapiert es ja der eine oder der andere was ich meine! al" |
|
||||
|
||||
![]() Sex istiyorsan ... onun Forumu var!
Politika istiyorsan, Politika Forumu var (galiba) Din istiyorsan git Reli forumuna etc. ... Futbol ilen tartismak istiyor san gel Futbol forumuna ... BURAD "EU, EU, EU" ... ... begenmiyorsan, katilma mecburiyetinde degilsin! Ama katilirsan buraya uy ... ... baska Forumlarda keyfine göre Millete istedigini anlatabiliyorsan, buradada yapacagina müsada veya hak dogmuyor! al" |
|
||||
|
||||
![]() Jetzt weisst du wogegen ich hier kämpfe LOL
|
|
||||
|
||||
![]() Bak Sena"cigim :-)
Burayi filöhrt alanina cevirmesen memnun olurum. ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Orada orayin kurallarina göre oynarim!
Fenerbahce"me saldirirsan ona göre cevabini alirsin ... Burada kac defa belirtiyorum, bir hakaret küfür oldugu zaman bana gelin diye ??? Ben yerine, kuralina göre oynarim! Bana bir yerde küfür edilirse ve MOD"lara bunu birkac defa sikayet edersem ve birsey olmazsa ... o zaman bendende "cevabi" gelir! Burada ben MOD"um ! Küfür oldugu zaman bana sikayet edin VE siz cevap vermeyin! al" |
|
|||
|
|||
![]() olaylar o kadar bayatlamis ve birikmiski... artik nereden baksak her zaman karsi bir soru ve tartisma konusu üretmek zor degil....
Ben sahsen herhangi bir sorun göremiyorum.... Devlet nedir... devletin kalitesi ancak insanlarindan belli olur..... Tayip devlet baskani olmussa baska dünyadan gelmedi ya.... Rizeden yani TR den geldi.... Kanserojen olaylar icimizde... senin benim onun herkesin icinde... Bayrak yakma olayi sadece bir guruba yani ilkel olan bir iki insana mahsus degil.... hemen hemen TR düsmanlarinin hepsi sempati duymustur.... duymamasina imkan yok... cünkü zamaninda ABD o kuller vurudugunda bende icimden acayip sevinmistim.... geber ABD diye icimden vallahi gecti... ancak daha sonra biraz objektiv olaya baktigimda..... haaaa arkadas ben sahtekarlik pesindeyim nefsimi kontrol edip düzeltmem lagzim.... Bence sizler gercekten olmayan bir sorunu varmis gibi göterme pesindesiniz.... Kürt sorunu deniliyor... ben sahsen bir sorun göremiyorum.... sorun neymis.... dilmi.... ??? Eger dil sorunsa TR de cince bile serbesttir herkes Cince konussun... ama devletin dili Türkcedir Türkce konusulacak... cünkü dil cogunlugun dilidir ve cogunluk Türkce konusuyor... o halde herkes o dili bilemk zorunda....... bu dünyanin heryerinde öyledir... Cünkü bunu bir aralar sorunda yapan olmusru Forumda... Haklar istiyorsunuz.... ama ne gibi haklar detaylari yok.... benim sahip oldugum ve senin olmadigin hangi haktir ???? milyon sefer sordum cevap yok.... Eger ilave haklar ve fazlaliklar istiyorsaniz... dann trenne ich mich von euch und so denken die meisten.... irklar ayrilir herkes kendi topraklarina döner ve TR deki ben Küdüm diyenlere toprak verilir ve bizlerden ayrilir.... Benim aradigim ortakliktir... ne benden alt nede benden üst ayni seviyede oratk bir sekilde herkese yetecek kadar Allaha sükür toprakta var....... Eeeee sorun nerde o zaman.... eger beyindeki Ideolojiyse... ona yapacak bir seyimiz yok... Ben Kürdüm okullarda kürtce ders verilsin.... hayir devlet okulunda Türkce verilir... ama sen yani sira acilmasi mümkün olan kürtce okullarda coluk cocuguna ders verdir.... Ich oder ein aderer braucht diese Sprache nicht...... Türkce ile tüm Türk Alemine hitap etme imkani var..... Senin devletten beklentin nelerdir.... ? Belki bu yolda bu konuyu noktalama yada seni anlama imkani buluruz |
|
||||
|
||||
![]() Ist mir egal ob du, er, sie, es Türke, Kurde, Albaner, Tonga"aner, Yakute, Zulu, Apache, Sami oder sonstwas ist!
Wenn eine rassistische Äusserung fällt, werde ich sie auch entsprechend angehen! Wenn du meinst etwas sei rassistisch dann nenn sie mir! Nicht alles, was andere sagen sind rassistisch weil sie uns nicht gefallen! Halil konnte ich keinen Rassismus vorwerfen! Einigen Aussagen der "patriotistischen Goznuru" schon! Die habe ich ihr persönlich, im Forum und auch bei deren Löschung angegeben! Ich habe sie BEGRÜNDET ! Denkst du ich bin ein masochistischer Türke, der es lieben würde sich niedermachen zu lassen? Ich mische mich überall ein, wenn ich der Meinung bin, wenn meine Republik Türkei zu UNRECHT kritisiert wird! Bei BERECHTIGTER Kritik kann ich aber doch nicht gleich die Totschlagkeule herausholen !?!??! BERECHTIGTE Kritik sei es auch von "Türkei-Feinden" geäussert, ist was POSITIVES !!! SO sind nur Verbesserungen an der Republik Türkei möglich! SO sehen wir, woran in der Türkei noch gearbeitet werden muss! Wenn man die Bürger der Republik Türkei zufriedenstellen kann, wird keiner auf die Idee kommen und ein abenteuerliches Projekt "Eigenständiger Staat" etc. verwirklichen zu wollen! al" |
|
|||
|
|||
![]() ben yanlis anlamisim... özür dilerim.... Eu demek Politikadan ve insan haklarindan ve dinler bulusmasindan uzak bir seymis... uzaydan gelmisde olabilir... ben yanlis anlamisim... tekrar özür dilerim... CEHALETIMI bagisla
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ich dachte schon bin im falschen Forum oder so..
|