| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Wie ist der Titel des Forums ???
Hört auf persönliche Fehden hier in dieses Forum zu tragen! al" |
|
||||
|
||||
![]() yaslandiktan sonra ... Nasil olsa hepsi camiye gidicek ve günah cikartcaklar.Birkacta Torun oldum ... Yazi bekleyip torunlarlar keske izine gide bilseydik diyicekler.
Ben inaniyorum kim bu arkadasimda Türk kompleksi ve ne yapmak istedigini bilmiyor. Bazi konularda hakli, ama dön dolas kürt sorunu .. Sikiliyor insan ... Yasi 50 geldimi oda uslanir ve Kurani Kerimi alip sana bana Islami anlatir.. Kolay gelsin... Bunun gibi cok var.... |
|
||||
|
||||
![]() bir es olucaz...
Kardesim ben baska birazda Akshalili ikaz etsen olmazmi... Mahir |
|
||||
|
||||
![]() Zaman geldimi bunlara bizim Millet Sözde insan diye bilir.
Töre cinayeti onlardi...... |
|
|||
|
|||
![]() GENISLEMEDEN SORUMLU KISILERI, VALLAHI KEISN OLARAK BIZI ALMAZLAR VE VERDIKLERI TARIHI IPTAL EDERLER ! YAHU NE MEDENI INSANLARSINIZ !:-) NE TARTISMA KÜLTÜRÜNÜZ VARMIS SIZIN YAHU !!!
HALIL SANADA HELAL OLSUN YA !! |
|
||||
|
||||
![]() Kama bunu yapacaklar gibi..daha bizi tam tanimiyorlar.
icimizdeki fasist-rassist-antidemokratik-kizilelmaci cevheri daha tanimiyorlar.. ama ne olcak canim bize bir sey olmaz.. ural altay daglarindan tut cin seddine ve hindikus daglarina kadar hareket kabiliyetimiz var..yeni bir imparatorluk kurup kagan cadirimizi maverraünnehir vadilerine kuruveririz! :-) biz tanri dagi kadar türk hira dagi kadar müslüman olduktan sonra kimse bize bir zarar veremez! Tanri türkü korusun! :-) |
|
||||
|
||||
![]() Hangi bir türde sana anlatmam lazimki anlayasin diye?
Benim senin öne sürdügünü zaten fazla elestirmiyorum. Ama sen cikip acikca adama küfür ediyorsun ve asagiliyorsun. O zaman söyledigin söylemedigin mühim degil! Otomatikmen haksiz duruma düsüyorsun! Belki onunki kurnazlik, ama o senin gibi kiskirtmalara uymuyor ve kurallari cignememeye calisiyor. Onu elestiriyorsan dogru düzgün yap. al" |
|
||||
|
||||
![]() Pekala Henry Millere karsi niye bir tavir koymadin.
Deminde yazdim Arsenaya ama sanada anlatmam lazim. Bizi suclamaya kalkarsalar ve siz tarihte gecmiste böyle söyle yaptiniz ben yokum ozaman. Küfür etmek iyi degil biliyorum... Ama Henry icin sen aynisini neden yapmadin... Neyse önemli degil... Konumuz Ab ben bunun icin burada tartismak icin geldim... Dön dolas Kürt sorun vede Ermeni soykirimi... Yeter artik ama... Yapmadigimiz seyi niye kabul edelim.. Saygilar Mahir. |
|
||||
|
||||
![]() tarafi desek daha iyi...
Ben böyle bir "sözde Insan görmedim"... Gercekten görmedim.... Leyla zana Barzaniyi Nevruz icin Trye davet ediyor ve bir yandan da PKKlilar ve Pesmergeler Tr nin icine girmeye basladilar. 48 sehit verdik..... Bu Millet uyansin artik ... Ab sevdasi baska bir bahara kalsin. |
|
||||
|
||||
![]() ... ama onada "tavir" koydum!
Nasil degerlendirilir onu VayBee bilir! O da haddini astigini bilmelidir ... bastan fazla abartmadigini düsünmüstüm ve agir birsey maksadi olmadigini düsündügüm icin onu uyarmaya düsündüm. Ama hepsini okuduktan sonra onu da "geregi düsünülür konumuna" getirdim ... Simdi size nelere uyugulanir uygulanmaz bilemem benim sorumlulugumu asiyor ... Tek yönlü, tek tarafli degilim ... al" |