| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Türkiyeyi kötülemektir.Olmayan soykirimini Trnin yüzüne vurmak istemesi vede durmadan Insan haklarin diyor...
Nerde ... Yokmu Trde insan haklari var tabi... Neden olmasin her Kürtün hakki var... |
|
||||
|
||||
![]() beyne de ihtiyac yok senin..icindeki cikarip bayrak koysak sende pek bir akillanma farki olacagini sanmiyorum! :-)
bosuna vatandsin biri : "Bayrak havaya kalkip savas marsi caldigi an,bütün akil mantik tatile cikar" dememis enis kardes.. türklerin de cogu iste bu mahluk türüne girer..bayrak gördümü atik beyin durur..sadece omurilik yeter ona! demek cok eskiden kaldi?? allah ben yanlsi mi hatirliyorum; daha bir kac sene önce koredeki dünya kupasindan dolayi ellerinde türk bayraklari ve kornalariyla caddelerde bagirip cingeneler-apaciler gibi trafigi ve kamu düzenini resmen bozanlar papao yeni gine yerlilerimiy di? muahaha.. |
|
||||
|
||||
![]() Talat gibi bir Maholan bir Vatanfelsefesini esitliyorsun...
Masallah.... |
|
|||
|
|||
![]() yani haince polika düzüyorlar akillari sira...
Herspnin farkindayiz A dan Z ye |
|
||||
|
||||
![]() cünkü hersey yapismis ve 45 lik plak gibi ötüyor..
Fikirler hap ayni... Yani Yasar Kemalin Kitanblarini okuya okuya .. Begnide Kart Kurt olmus... En iyisi bir kac yil hic düsünmesin.... Eger Türkiyeyi sevmiyorsa Ermenistana izin yapmaya gitsin yada Süleymaniyeye..... Bakalim Demokratik kosullar altinda izin yapa bilicekmi.... |
|
|||
|
|||
![]() Türken... siz düzelin bari biz yamuksak....
Naaaa wie wärs damit... ama yok... yine Türkler medeniyeti enlemis olamsinlar... Hör blos auf... den anderen aknnst du das erzählen aber nicht mir, dafür bin ich viel zu erfajhren und viel zu Weise.... Olay sizden kaynaklaniyor... eger bayrak yakilmasini normal ve ilkel karsiliyorsan, sizlerin durumu ilkellik hoch 2 dir |
|
||||
|
||||
![]() Dön dolas onun istedigi bir Kürdistan kurmak yani ...
Biz Kürtler cok zavalliyiz falan filan... Ve onun icin 4 Milyon Kürt Istanbulun icinde ettiler ve istedikleri gibi protesto ediyorlar..Ve bu Maholara kim birsey diyor... Hic kimse... Kürt = Türk = LAZ... Lazlar yada Cerkezlerin niye böyle bir sorunu yok.... |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Gesamtrechnung in Form von Raketen und Bomben..
Die Iraker haben es sehr gut gespürt in den letzten Jahren, denn sie haben auch öfters die Flagge von den verbrannt... Onlarin vatan millet Florida felsefesi bu iste... |
|
||||
|
||||
![]() Söylemistim sana ... bakalim bu sefer "sonuc" ne olacak.
|