| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Dini iyi bilen insan zaten dünyadaki herseyden habri vardir... kaldiki ben 1984 den beri Futbolla icice yasayan birisiyim.... also komm mir nicht mit solchen Popularistischen Macho gahaber.....
Sen benle kisisel tartisacagina, adam gibi yaziularimda hata varsa onu analiz et..... Ansonsten kep Quit.... Burasi senin yada senin gibilerin pirivat Forumu degil o yüzden efendiligini takin ve o havalari birak..... Sen birz Airdemden nasil davranilir ve nasil sohbet edilir diye ders alsan iyi olur.... Burada senden baska bagirana rastlamadim |
|
|||
![]() Bakalim Federasyon kupasinda Istanbulda nasil bir mac cikaracaksiniz Trabzona karsi......
Besiktas sandigimdan zayif cikti bu sefer.... hak ettiginiz bir galibiyat abldiniz... |
|
|||
![]() Bence Sotadan veya digerlerinden Trabzona cok daha faydali oldu......
Hele hele 5-1 Bursa federasyon final macindaki son göldeki o pas acayipti..... Bu benim görüsüm....... önemli olan Futbolcularin maximum kalitesini disari vurmasini saglamak... Hagi Barcelonada vasatti ama Glatasaray önem verdigi icin iyi uttbol oynayabildi... eger Barcada kalsaydi yine yedek oynardi..... Ciziyo Trabzona en cok faydasi olan yabanci Futbolcuydu.... hatirlamayan tanimayan yok.... |
|
|||
![]() artik TS Federasyon kupasina gözü cevirmeli..... Futtbol iste iki gün önce 3-0 yenersin sonra 3-2 yenilirsin.....
Antepi kücümsediler.... |