| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  artik gercekten baydi ve SIKTI bu ermeni olayi biz diyoruz siz katliam yaptiniz,ermeniler diyor siz yaptiniz.. taraflarin,politikaci ve tarihcilerin bir araya gelip uzlasmalari lazim..sonuc ne olursa olsun..bir sekilde uzlasmalari lazim | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Dandiklesme... ... Yugoslavya"da bunca insan ölürken, soykirim yapilirken Fransa nerde idi? Bunlar art niyetli. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  elinintersiileagzinabitanegecirir o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Vakit gazetesi = tuvalet kagidi o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Dedeye Sormuslar? DASCHAGIN KAC KILO Dede demis evladim ayikken hic tartmadim. Kafam iyiyken ben zazimi calarken bizim bayanlarda semah cekerken tartmislar. Git onlara bir sor demis :=)))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  dede tesadüfen cemaat icinde hocanin vaazini dinliyormus.. hoca ikide bir "Namaz dinin diregidir" deyip duruyormus. dede dayanamayip sormus; "Hocam bu nasil direktir ki ossurunca yikiliyor". :-)))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Atatürk siiri ne ariyor simdi burada? Baglantisiz makale acma lütfen! al" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  LÖSCHUNG BEANTRAGT! Bitte bleibe dem dem Thema treu! Keine belangloses zeuchsss | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Bari baglanti kursana ! o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Kam aber ein JA und das war schon mehr oder weniger vorher schon gut auszurechnen. Die Gegner haben unter anderem die Türkei als "NEIN"-"Grund" vorgeführt. Im Umkehrschluss muss das in ihren Augen bedeuten dies, dass für die Türkei abgestimmt wurde. al" al" |