| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() kann ich dir nur sagen es gibt keine... am besten Musik hören...
|
|
||||
![]() burda 5 vakit namazini kilanlara iftira, camur atiyorsun.. yazmadan önce iyice bir düsün derim!!!! Annem, babam, ben 5 vakit namazimizi kilariz, putperestliklede ilgimiz yok!
Eskiden insanlar nasil namaz kiliyorsa bizde aynen öyle kiliyoruz! Fakt ist: aleviler Islamin sartlaini yerine getirmiyorlar! 1. Kelime-i sehadet.. hier fängt es doch schon an... tamam, Hz. Muhammed"e inaniyorlar belki ama onlar icin önde gelen Hz. Ali und das ist FALSCH! 2. namaz - kilmiyorlar 3. oruc - yanlis ayda tutuyorlar 4. zekat - buna bir sey söyliyemiyecegim 5. hacc - bunuda bilmiyorum ama zaten Islamin sartlari degerlerine göre siralanmis oluyorlar, und wer schon die wichtigsten 3 nicht ausführt... dann weiss ich nicht was es für einen wert hat, wenn sie die letzten beiden vollbringen! |
|
||||
![]() Gülmekten baska birsey yapamam.
Enis"ten ben bile vazgectim. Anlamaz seydir o! Sen ona bu yaziyi vermissin, görsün okusun anlasin diye. Peki o ne yapiyor!? "E ben nerde sana sunu bunu demisim? Kanit ver" diyor... mauahahhahaha Tam bu degilmi onu yargiladigin. Hay Enis Ccocugum OTUR OTURDUGUN YERDE HALA BI DERIN NEFES ALIP susmayi ÖGRENMEMISSIN. Kuran da bile yaziyor, "Allah bos konusani sevmez diye". lül. Oezsu vaz gec ya, einfach ignorieren. Er ist so ein Mensch, dem man in der Realität nicht zuhört, wieso sonst sollte er sich zu Tode reden? Für jede Kleinigkeit ein Wort finden? Als ob das nicht reichen würde, jedes Advokat jeden Wortees sein wollen? Tze Her harf"e avukat olmussun Enis"cim... *lach* |
|
||||
![]() Dedikodu derken, insanlar medyatik yüzüstü konusan, prim yapmak isteyen hocalar ile yola cikmis maalesef...
Simdi yeni bi polemik yaratmamak icin isim vermiyelim...Din yobazlari zaten cogunlukta.. Seni ancak sen kurtarirsin, ki nasil kurataracagin herseyin tamamlayicisi olarak gelen yüce Zat Hz.Muhammed aciklamistir ki, onu tasdik eden ondan önce Resullerde mevcuttut: Mesela bozuk incilde bile Yuhanna 14.Babinda 16 ayetinde söyle der:"Allah size sizinle beraber kalacak bir teselli edici gönderecektir." Eski Tavrat´da Arab irkindan bir Resul gelecegine isaret eder.Tesniyenin 18.babinda 15.ayetinde Musa aleyhisselam "Rab sizin icin, kardeslerinizden benim gibi bir Peygamber aleyhisselatü vesselam cikaracaktir." Barnabas´da 96.Babinda"O resul güneyden gelecektir." 97.Kap:"Der Name des Messias ist wunderbar, denn Gott selbst gab ihm den Namen, als er seine Seele erschuf und sie mit himmlischem Glanz umgab.Gott sagte: Warte Mahomet, denn aus Liebe zu dir will ich das Paradies uund die Welt erschaffen und eine Schar von Geschöpfen......" Evet, yüce Zat Hz. Muhammed, Resullerin tamamlayicisi sana kendini nasil koruma altina alacagini aciklamistir, sana acikladigi veya teklif ettigi calismalar ile ki bunlar ibadet ismi altinda toplanan calismalardir. Yer ve gök dualar ile ayakta dururken, sen sana getirilen dua mekanizmasina el atacak olursan eninde sonunda kendinde faydasini ve yararini görürsün... Ne yaparsan sana o kadari isabet eder, o kadar gelisirirsin kendini egerki takdirde varsa ![]() |