| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Yanlis hadislerin var olusu kimin sucu ? Onlar var diye kurana uyan hadisleridemi silip süpürecegiz. Ne demek istiyorsun?
Bayraktar, Karamana iftira atma! Onlar hadisleri inkar etmezler hatta S.Ateste inkar etmez. Onlar yalan hadisleri inkar ederler benim gibi. Ama senin Yasar hepsini tümünü yok sayanlardan onun icin onun idologisini begenmiyorum. Onun dediklerini pek kaleye almiyorum. Isterse milyon kitap yazsin. |
|
||||
![]() Bizler daha dogru dürüst taharetlenmesini bilmiyoruz. Kustahlik yapma iftira attigin insan senin hocalarindan üstünlük derecesi yüksektir.
Kimdir ki simdiki alimler. Imami hanifi 2 rekata tüm Kurani hatmetmis kabeenin icinde 20 sene yatsi abdestiyle sabah namazini kilmis. Senin Yasar ne yapiyorda ondan üstün. Namaz bile cok geliyor ona 3 rekata indirmek istiyor. Böyle kisilere ragbet gösteriyorsunuz ya yaziklar olsun size. Agzini toparla adam gibi konus. Ben onun avukatligini yapmiyurum ama iftiralara gelemiyorum o kadar. Seviyeni bil. Biz her kücük seyde nefsimze seytana uyarken onlar din icin calismislar. Senin yasar 10 saat uyurken bilmem belki ögle uykusunu yaparken onlar günlerce ilim pesindeymisler. Neyse sen bir kere su yasar gözlüklerini cikar. |
|
||||
![]() kimmis bu hoffman ???
bizene onun yazilarindan. Allah allah. Yani o öyle yazdi diye öyle olmak mecburiyetindemi. Kurani kerim sadece inancdan bahsetmiyor. Ac ve oku. Ve müslümanin ne yapmasi gerekenleri oku. Bunun hukuku filan filan hepsi var. Bulamadiklarini hadisi seriflerde ara ... ne isin var böyle dinsizlerin yorumlarinda. Islamismusmus neymis neymis. Islamismusmus ! Islam = Frieden nasil oluyor bu o zaman Friedenspropaganda oder was ?? |
|
|||
![]() ayni seyleri aylardir tekrarliyorum.....
Camiide sadece cuma namazi cemaatla kilinir... gerisi insanin kendisine takdirdir.... sabah aksam camiide yatmakla Allah yakinlik olmazki |