| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Batililar peki kendilerinin yaptiklarina neden demokrasi diyorlar cünkü onlara insan öldürmek icin tapu gibi Demokrasi izni verilmis?
Yasasin Kanli Demokrasi? Dün Talibanlar sahalarda TV karsisinda insanlar kursuna diziyorlardi bugünse Demokrasi insan haklarindan bahsedenler Camilerde TV karsisinda Sivilleri katlediyorlar. Demokrat gecinen bütün ülkelerde sessiz sedasiz bakib sarablari kafaya cekiyorlar. Asil Terörist Batidir Hiristiyanlar dir. |
|
|||
![]() ve gerceklerde farkli zaten....
Sen istesende istemesende öyle..... Demokrasi öyle 80 yilda oturacak bir sistem degil 150-200 sene lagzim.... TR bunu fazla tarar vermeden 80 yilda yapti.... ne büyük basri |
|
|||
![]() yine geldik basa... okur yazarlik güzel sey olsa gerek... ama ne yazikki bazilari dahlen 1 sinif seviyesinde
------ benden alinti----- Ganz einfach Allahi ve yarattigi sistemi tanimak... nicht mehr und nicht weniger.... ------------------------- |
|
||||
![]() Bir Bilgi ;
Hiroshima ve Nagasakiye atilan Atom bombalarin 2( tane muhendisi hepside Yahudi idi ve At emrinide Truman verlmistir, Trumanda Yahudi dir, bu katliamdir heleki Japonya zaten teslim olmusdu o zaman, ilk atom denemesi iste orda yapildi; |
|
|||
![]() senin gibileri iste siraya düzer... serefliymis falan filan...
Ulan ukla Herif adam öldürmenin serefimi kaldi, yada adam öldürmenin serefli nir is oldugu nerede yaziyor... Iste ben sizleri sizden iyi taniyorum... Allah adina sizler her halti yersiniz iste..... Allah size verecekmis.... nah verecek yillardan beride aldiniz iste... ne aldiniz.... NUR HEISSE LUFT........ Adam öldürmek serefli ismis... was für ein Scheiss sowas kann auch nur von euch kommen..... ne demisler... CAHILLIK = CANILIK.... Sen hangi hastanede Gehirstranspalntasyonu gecirmistin... ???? |
|
|||
![]() für dich....
Sen birak su BigPuma ve digerleri gibi persönlich olmaya... senin o laflarin benim kirk kilometre uzagimdan gecer... beni Tangieren bile etmez.... Önemli olan dinde... bilmedigin bir seyi bilene sormaktir.... Aliye Veliye Haciya Hocaya degil.... UZMANA..... Uzman kimdir... burada görüsler ayri olabilir, ama herkesin deger verdigi Elmalilinin tefsiri var.. o tefsirde Ayetlerin en manyak insaninda anlayacagi sekilde aciklamalar var... oku ve faydalan.... Bende Elmalilinin Elektronik Tefsiri ve Meali var.... istersen yollayayim sana kendin ac ve oku..... burada ben kopyalama makinesei yada sizlerin Haci Hocasi degilim.... Dedigim tek sudur.... sizlerin anlattigiyla Elmalilinin yazdiklari uyusmuyor... o halde ben sizleri degersiz ve sifir kalite sayip mecburen sizlerden daha üst konumda kariyerleri belli kisilerden bilgiyi almak durumundayim... akil ve fen bunu emrediyor... Sen hasta oldugunda Haciyami gidersin yoksa Doktorami..... Eine blöde Frage, aber so simpel ist das Leben und auch die Religion.... |
|
|||
![]() nennet bzw. als Richter Gottes auf der Erde Teror verbreitet..... jeder der in dieser Kategorie passt und IM NAMEN GOTTES MENSCHEN TÖTET..... ist ein Teufelsanbeter und weder Moslem oder noch irgendetwas.....
Jetzt liegt es an dir... die Menschen einzuordnen..... Allahin Jandarmasini oynayan en büyük Allahsizdir..... zamaninda genc kizlari yaktirarak Papazlar yapmadilarmi ????? Eeeeee simdi din adina Terör yaratanlarin bu Allahsizlardan farki nedir.... ???? NICHTS..... tümü dinsiz... hemde dümdüz |
|
|||
![]() Viele große Wissenschaftler haben an der Atombombe gearbeitet... das wissen wir alle...
Tatsache ist, das diese großartigen Wissenschaftler die lAge nicht richtig eingeschätzt haben bzw. weil sie Angst hatten umgebracht zu werden, haben sie an diesem Projekt im 3 Reich gearbeitet.. Otto Hahn, Nils Bohr u.a. werde diese Bombe vor Gott verantworten müssen.... Otto Hahn hätte niemals seine Forschungsergebnisse über die Kernspaltung veröffentliche dürfen....... Meiner Meinung nach trägt er die Verantwortung darüber, das aktuelle die welt sich mit Atombomben bedroht..... Der Trick ist immer, die aktuelle Lage richtig einzuschätzen... Otto Hahn hat das nicht gemacht und hat den Nazis sogar damit geholfen.... Hoffentlich verreckt er in der Hölle |