| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Delahoya mi ne .. Oda kendini bilmeyen bir insan iste.Kendini Insan bilen zaten böyle bir Insana anlamaz.Kim Kimi öldürdü.Ermenilermi yada Türklermi ermenileri.
Böyle insanlar zaten kani bozuktur ve hayvanca yerlere cikip öterler. Kim kimi öldürdü... Kim kime kasinda .. Türklermi yada Ermenilermi.. Avrupalilar baska türlü biliyor ama ya bizler ve bizim ispatlarimiz. Ozaman Erzincana gitsinler yada Erzuruma. Dalahoya istersen ben sana bir Lexikon veriyim .. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... okuma ve yazmayi ögren.
Yazimi tekrar okur isen, benden özür dilemek zorunda kalacaksin. Almanci seni... |
|
|||
|
|||
![]() unutmaki Avrupa zamaninda Papazlarin yüzünden cekmedigi kalmamis... Papazlar insanlari diri diri yaktirmislardir..... canli canli Scheiterhaufende genc kizlar sürüler halinde can vermistir.....
Canlari cehenneme böyle mahlukatlarin |
|
||||
|
||||
![]() ilhan arseli bir irkciyi bir dinsize sempati duyanin dininden süpelenirim ben sende irkcilik ruhu var
|
|
||||
|
||||
![]() e dincinin birisin.Senin gibilerin hakkindan ben gelirim hic merak etme .
Kürdofil olma özüne dön özüne... Seni gidi dinci evlat seni. Benim Allahim var.. Ya senin |
|
||||
|
||||
![]() Geri zekali sey .Paradokslu yazilar yazma.
Kürdofil Insan seni. |
|
||||
|
||||
![]() Evet Once soyle guzelce bir Osmanli Arsivlerini bir incelesen Kimin kimi Kat etigini anlarsin, Avrupalinin Lexikonlarina bakma sen, ben Okudum ve gordum ermenilerin Yaptiklari af edilemez, ama ben bosa konusuyorum bir ermeniye ermeniye kotuleyememki
saygilar |
|
||||
|
||||
![]() Big Puma helal olsun sana tam olaraak tarihini biliyorsun, weiter so
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ne kadar bir dilkültürün olduguna.
Geri Zekali ahmak, sen ilk önce ne oldugunu ögren. Tamammi. |