| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() birakin, ayni anda psi insanlarsiniz.... yani Küfürbaz......
Sizlerin ruhui ve tipleri deformiert insanlarsiniz..... Ve sonunda ona döndürüleceksiniz.... o zaman Anya ile Konyayi anlarsiniz |
|
|||
![]() Veya baskalarinin SEKS kontrolcüsü olarakmi varacaksin ????
Yani sen nasil varacaksin ????? Und komm mir ja nicht mit dem Kuran an...... Kuran degil Allaha varmaya ihtiyaci olan... es ist nur Text, erst im Genirn einzelner wird es zu etwas..... Also sen nasil varacaksin Allahina..... würde mich interessieren |
|
|||
![]() Kur’an’da geçen ifadeden abdesti bozan seyin, ön ve arkadan her hangi bir seyin cýkmasý oldugu anlasýlýyor. Yellenme de bunlardan biridir.
Haaaa birde arastirmaci beynin olsaydi Sayin Süleyman Atesin, kuru yellenmenin Abdesti bozmaz kanaatinde oldugunu bilmis olman gerekirdi, ama sen sadece senin Seyhlerinin kanindan beslendigin icin bu ve benzeri bilgilerden mahrum kalirsin....... Wer weiss was für ein Unzivilisierter Beitrag von dir jetzt kommen wird..... wie kann der mNsch nur so bekloppt werden, das ist unbegreiflich... Und solche Typen wie Ihr wollt Türkei regieren, Ihr könnt nicht einmal euch selber unter kontrolle halten un kontrollieren..... In allen belangen des lebens fühle ich mich euch überlegen...... o yüzden beni yönlendirmek icin, ben be benim gibilerden kat kat daha üst seviyeye ve beyine sahip olmalisinnizki, sizleri piyasada adam saysinlar...... So habt Ihr nicht die geringste chance auf, das man euch Achtet...... warum auch.... |
|
|||
![]() Yok yani bir zatami inanacagim yoksa Resülün Vahyiisinemi ??????
Was für einben Unqualifizierte Frage....... Eine gegenfrage.... HZ Muhammed hangi Mezheptendi..... etwa von eurem ???? |
|
|||
![]() HZ. Muhammed"di
|