| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() das kannst auch du nicht verneinen......
|
|
||||
![]() sahip cikiyor..yeri geldigindede laz kizlari ile diskocu türk kizlariyla gönül eglendiroyr.. otellerde bulusup mevlüd okutuyor acik sacik kizlara....hakkini yemiyelim yakisikli cocuk.. boy pos KIL biyik karizma kültür ne dersen var ...hem kiro ama paranin krali onda...dikkat et !!!!
|
|
||||
![]() ey dangalak..
kuranin hangi ayetinde yilbasinda poponuzu sallayin memelrinizi acin masalarda dans edin ? hangi ayetde kusana kadar icki icin ..hindi kesin yiyin ? neyin yilbasini kutluyorsun ? kuran mi emretti bu yilbasini ? seni almanlar iyi köle yapmislar bakiyorum almanlari cok seviyorsun.. domuz cinsi domuzu severmis! gerisini sen düsün.. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() sen Kurani yemek kitabimi saniyorsun ???????
Makarnanin tarifi varmi ??? |
|
|||
![]() ha geldiiiiiiiii haaaaah
|
|
|||
![]() ich meine das auch so.......
Viele von Aleviten beten nicht mal..... machen Zeromonien wie Sie die Schamane von früher getan haben.... eine Mixtur aus Christentum und Schamanisnus..... bunu ALevi dernekleri Baskaninda söyledi.... Ama ayni zamanda Kurana dayali Bektasi ilmiyle beslenmis insanlarda var..... iste bunlar Kurana ve dine yakin insanlardir..... Yani su anki Medeniyet dünyasinda Ali Veli yada baska birsinin arkasina gizlenmesnin bir Alemi yok.... sende tüm Alevileri temsil etmiyorsunki..... zaten ayricalik sapitmis ALevi kesimleri yaratiyor... aynisi Sünnilerde var... Erbakancilar, Kaplancilar veya Süleymancilar...... Yazdiklarimi iyce oku biraz düsün ve gercekci cevap ver.... gercekleri adam gibi yaz |
|
|||
![]() hem küfürü bas... hem Alllahin adini pislet.... LAGA LUGA LAGA LUGA... baska bir sey yok.... ondan sonra Allah bana verecek.... iste yarin hemen verecek..... Isada inacak, zaten katir onu her cuma bekler... yarinda cuma olduguna göre, yarin Isa geliyor....
Acaba kimin kellesini kesecek..... ne katil adammis yahu...... Ne dinmis bu Islam yahu.... Terörün kitabini yazmis galiba...... Acaba Teröristlermi yazmis, yoksa Allahmi Terör dini indirmis ...... biraz akli olan gercegi anlar........ |