| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ... ama cok karisik bir zamanda geldi!
Hatirliyorum "takim" diye birsey yoktuki o zaman! EGOISTLER ve GRUPLAR birliligine dönüsmüstü takim ve kulüp! Camiadada zaten Grup(cu)luklarin son ayaklanmayisi idi! Aziz Yildirim onlari yok etme yolunda idi! Fenerbahce"nin simdiki durumuna bakin ... Gruplar nerde? Fenerbahce nerede? Ben Fenerbahce"yi her zaman bir eli kolu kelepceli bir ejdere benzetiyordum! Malesef Ariel Ortega o zamanda geldi ... Simdi ona basarilar dilemek gerek. Bence yönetimimizde iyi yaptigini düsünüyorum. Fazla kayip olmadan gitti. Baska biryerde basarili oluyorsa kendi kazancidir, aynen Gol krali "Washigol" gibi. al" |
|
|||
![]() digim su:
TVde sahsin kendi verdigi demecede inanabilirim herhalde ![]() ---------------------------------------------- Borclanma konusuna gelince, karsiyim. Para harcayarak sampiyon olunmadigini yillardir gördük. Bilgili Yönetimini de bu sebepten dolayi cok iyi buluyordum. Yorgana göre uzatiyorlardi ayaklarini. Olmasi oldugu gibi yani. Besiktasin oyunculara cok para harcadigini sanmiyorum dogrusu. Toraman, Carew ve Juanfran"a bonservis ödenmis. Digerleri bosta olan oyunculardi. |
|
|||
![]() Ve Trabzonspor Şenol Güneş"e kavuştu.. Bordo mavili yönetim, uzun süredir takımın başına getirmek için çalıştığı tecrübeli teknik adam ile anlaşmaya vardı.. Sözleşme Pazartesi günü imzalanacak...
Trabzonspor, Ziya Doğan"ın görevi bırakmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Güneş"i getirdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri"nde, bordo-mavili yönetim ile Şenol Güneş arasında yapılan ve yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından, kulüp başkanı Atay Aktağ, tecrübeli teknik adam ile her türlü konuda mutabakata vardıklarını söyledi. Atay Aktuğ, Şenol Güneş"in kendilerinden hiçbir talebinin bulunmadığını belirterek, ""Sayın Güneş, bu görevin bir misyon olduğunu düşünüyor. Bizlere bugüne kadar herhangi bir Türk takımını çalıştırmayı düşünmediğini, ancak Trabzonsporluların kendisini çok istemesinden dolayı bu misyonu üstleneceğini belirtti. Camiamıza hayırlı olsun. Pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacağız"" diye konuştu. Kaynak: ajansspor.com <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=97988" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=97988</a> |
|
||||
![]() ama ilk turda gs haric hepsi dis sahada oynadi gerci...
ama ben zaten türkiye kupasinin kurallarini cok abdalca buluyorum. niye 3. ligdeki takim galatasaray veya baska bir büyük takima karsi oynayamiyor??? illaki 2 tur atlamasimi gerek. bence hepsi 1. turdan baslasinki..kücük takimler´da bari bir kere büyük statlarda oynama imkani bulsun. mesela 3 sene önce KAISERSLAUTERN...bezirksliga takimina karsi oynadi BRÜHl |