| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Wer hat das Spiel denn so richtig hässlich gemacht ??!?!?
Was war denn bis zum Elfmeter !?!?? Kam der Elfmeter durch eine Schwalbe von einem Fenerbahce Stürmer zustande? Hat ein Fenerbahce Stürmer sich "absichtlich faulen" lassen? Hat der Schiedsrichter aus irgendeinem Nonses Grund den Elfmeter gegeben ??? ALSO ??? Warum gehen die Besiktas Spieler auf unsere Spieler los ??? Was hätte ein ordentlicher Schiedsrichter ab diesem Augenblick alles getan ? Siehste! Daran erkenne ich wieviel Ehrlichkeit und Fussballverstand jemand besitzt! Bis zum 2-0 hat Besiktas verdient geführt, dass wird NIEMAND der ein wenig Fußballsachverstand hat bestreiten! An dem Rest ist Besiktas verantwortlich! Man muss wirklich den Zeiten von Süleyman Seba nachtrauern! |
|
||||
![]() "Pandik futbolu"nun ehl-i dandikleri!
Hayat bazan insana garip tezat oyunları oynar, adamı madara eder. Mesela soyadınız "Erdem"dir ama siz hakem yanıltma ve emek hırsızlığı ile maruf olursunuz. Gol atabilecekken "yerse" mantığıyla kendini yere atarsın, hem rakibe, hem kendi arkadaşlarına, hem mesleğine, hem futbolseverlere ayıp edersin, ardından sırtında milli formayla TRT mikrofonlarına "Fatih hocamızın bir lafı var, başarıya giden her yol mübahtır" diye sırıtarak merd-i kıpti demeci verirsin.. Mesela soyadın dürüst olur, El Sahaf"a rahmet okutursun. Yeşil sahalarımızın "Parlak" çocuğu Emre ve saz arkadaşlarının yaptıkları hareketlerin savunucularını ve suskunlarını hayretle izliyorum. Komik bir savunmayla "bilinçsizce" yaptığını söylerken Emre, Sabah Gazetesinin eki Günaydın, şimdiki nişanlısının 5 yıl önceki demecini çıkarıyor arşivden, "Benden önce gay ve travestilerle anılıyordu. Adını ben temize çıkardım" diyor. Hakem gördü görmedi verdi, vermedi tartışması yok, derbinin F.Bahçe açısından özeti çok basit; kötü oynayarak yenildi. Beşiktaş açısından izahı var mıdır peki!.. F.Bahçeli üzülmüştür, kızmıştır ama utanç duymamıştır. Üzüntü geçicidir ama utanç kalıcıdır! Yıldırım Demirören, yönetimden ayrıldıktan sonra "diyafoncu başkan" Serdar Bilgili ve Beşiktaş"ı içerden sabote etmekle itham ediliyordu kendi camiasının yazarları tarafından. Bazıları da Haluk Ulusoy"un Bilgili"yi cezalandırdığını, çünkü Demirören ve Ulusoy"un akrabalığı olduğunu yazıyordu.. İşte hayat burada da cilve yapıyor ve Demirören "herkese had bildirme" seansları yaptığı sıralarda, devletin ajansı da 100. yıl şampiyonluklarının mimarı olan eski menajerlerinin hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığını duyuruyordu. Ne için peki? "Şampiyonlukta hiç mi payımız yok" özdeyişinin sahibine, kulübün olanaklarıyla yurtdışına kaçışında sahte pasaport vize kolaylığı gerekçesiyle... Futbol, pandik atma, rakibe hakeme küfretme, tükürme, ayağa basma, dirsek atma, ısırma, her taç pozisyonuna, her faule, her karara takım halinde ve hatta yedek kulübesiyle itiraz etmek midir ? Futbolun katledilmeyen, aşağılanmayan, ırzına geçilmeyen, hiçbir değeri, hiçbir güzelliği bırakıldı mı son yıllarda. Lig sanki dün kirlenmiş, 4-5 ay öncesine kadar ne kadar da tertemizmiş gibi yapan şüreka da ayrı bir komiklikle meşgul.. Hani yani Temiz Bir Lig"in bayraktarlığını yapıyorlar sözde.. Öncüler, Cesur Yürek Hadi Türkmen, Hakkı Yalçın ve Selçuk Yula"dır.. Ve onların yazılarına sayfalarını cesurca açanlar. Bir an önce topyekün bastırın da, şu Başbakanlık Teftiş Kurulu Raporu bir an önce açıklansın, sonra da Meclis Araştırması açılabilsin. Açılsın ki "Irz- Talep" dengesizliğine terkedilen futbola yeniden iade-i itibar yapılabilsin! Yoksa "o parmak" kurcalar durur! <a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1322-50120-111.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1322-50120-111.html</a> |
|
||||
![]() Arkadaslar benim bilgisayarimda bir problem var galiba!
2. sayfadaki 12. hafta tahminleri bölümü birden kayboldu! Onun icin buraya yaziyorum benim tahminlerimi: Kayserispor - G.Birligi 1-1 Samsun - G.Antep 2-1 F.Bahce - B.S. Ankara 3-1 Konya - Besiktas 1-2 A.Gücü - Trabzon 1-2 D.Bakır - G.Saray 0-2 A.Sebat - Malatya 2-1 İstanbul - Denizli 1-2 C.Rize - Sakaryaspor 2-1 |
|
|||
![]() kurcaliyordu aletini!
Besiktas mis mis cirkinligi baslatan. Körsünüz siz kör! Bencilsiniz kardesim! Gercekleri kabul edemiyorsunuz! |
|
|||
![]() bir öncesini kast ediyorum! Yine nedense gözlerin görmüyor. Göz doktoruna gitmeni tavsiye ederdim ama senin sorunun gözlerinde degil.
Görmek istemiyorsun! |
|
||||
![]() endlich kommt jemand mal zur Vernunft!!! ;o)
Ich finde es auch absolut überflüssig, das hier jeder allesmögliche analysiert! Das erinnert mich an die Fußball-Sendungen der türkischen Sender, wer weis wie die heißen.... die zeigen: - die Fans vor dem Spiel - die Spieler vor dem Spiel - die 1. Halbzeit - die Fans während der Pause - die Ersatzspieler während der Pause - die 2. Halbzeit - ALLE möglichen Szenen nachdem das Spiel aus ist - dann wird erst einmal schön diskutiert!!!! War diese Gelbe Karte berechtigt? Warum hat der Spieler XY hier gefoult..... ach ja!!! das wichtigste: --> megaviel Werbung!!! Fazit: viel überflüssiges bla bla bla und überflüssige Bilder!!! Die können sich ruhig mal bei den deutschen abgucken, wie man das professionell macht!! Alle wichtigen Spiel-Szenen, alle Tore, einige wenige auffällige Fans, kurze Interviews mit den auffälligsten Spielern und evtl. mit den Trainern....!! Da macht Fußballgucken Spaß. Und man braucht nur eine Stunde für 7 Spiele!! Aber so sind die Türken nun einmal, die müssen immer und überall übertreiben....leider!! Ihr seid genauso Jungs!! Fehlt nur noch der Werbemacher zwischen euren Einträgen.....;-)) Und außerdem: egal ob Fenerli, oder GS"li oder BJK"li etc. etc. Wir wollen doch ALLE 2006 gemainsam singen: Avrupa, Avrupa duy sesimizi, iste bu Türkiyenin ayak sesleri!! IYI ANLASIN!!!! |