Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.10.2004, 00:22
Benutzerbild von vaycee
vaycee vaycee ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bana mi dedin lan

Eger bana serefsiz dediysen sana nasil serefsizce sülalenle mac oynadigimi gösterim....ama bu laf baskasinaysa lafim yok
Alt 20.10.2004, 00:25
airdem

Standard Macht ihr es aber auch besser im

Rückspiel. Denn ihr spielt zuerst. Unser Spiel ist am 04. Nov. Eures am 03.
Alt 20.10.2004, 00:32
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard oway brat..das war doch nur spass..

war mir klar, dass es nicht ali ist
er würde schon seine meinung sagen..statt zu färben.
Alt 20.10.2004, 00:34
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard hey hört auf zu schleimen :pppp

beide kriegen ne klatsche pPP

goo wiltord und urzais pPP
Alt 20.10.2004, 05:48
airdem

Standard Biz yine avrupada tokat yiyebiliyoruz :P

siz nerdesiniz ey avrupa fatihi????

))))
Alt 20.10.2004, 06:08
airdem

Standard Mutu’dan kokain itirafı

Chelsea ’nin Rumen futbolcusu Adrian Mutu, kokain kullandığını itiraf etti. Mutu"nun ikinci bir teste gerek kalmadan kokain kullandığını kabul ettiği bildirildi.

Chelsea ’nin Rumen futbolcusu Adrian Mutu, kokain kullandığını itiraf etti. Daha önce yapılan doping testi pozitif sonuçlanan Mutu’nun, yetkililerle görüştüğü ve ikinci bir teste gerek kalmadan kokain kullandığını kabul ettiği bildirildi.

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği Başkanı Gordon Taylor, ikinci bir test uygulanmaksızın mümkün olduğu kadar çabuk bir duruşma yapılacağını söyledi. Taylor, Mutu’nun bu konuda düzenli bir tedavi görmeyi kabul etmesi halinde cezasının hafifletileceğini de ifade etti. Kurallara göre Mutu, 6 aydan 2 yıla kadar sahalardan uzaklaştırılabilecek.

Kaklamanos’ta da kokain

Beşiktaş’ın UEFA Ligi’ndeki rakiplerinden Standard Liege’de forma giyen Yunan futbolcu Alexandros Kaklamanos’un kokain kullandığı, yapılan ikinci kontrol sonrası kesinleşti. Belçika kulübü, olay nedeniyle Kaklamanos’un sözleşmesini feshetti. Öte yandan ABD Anti-Doping Ajansı, olimpiyat şampiyonu sprinter Alvin Harrison’a doping içeren madde kullandığı gerekçesiyle 4 yıl müsabakalardan men cezası verdi.

Kaynak: hurriyetim.com.tr

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~484104,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~484104,00.asp</a>
Alt 20.10.2004, 06:13
airdem

Standard Teknoloji Fatih, Ümit ve Sergen’de

Enjeksiyon ve vidayı aynı tabanda birleştiren kramponlar hem ıslak hem kuru zeminlerde giyilebilecek. Beşiktaşlı Sergen Yalçın, Trabzonsporlu Fatih Tekke ve F.Bahçeli Ümit Özat dünyaca ünlü spor giyim firması Puma’nın üreteceği yeni kramponları Avrupa’da giyen ilk futbolcular olacak.

Puma Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Atalay Camcı, ‘Mixsole’ adını verdikleri bir sistemle enjeksiyonlu ve vidalı kramponları tek bir tabanda birleştirdiklerini söyledi. İlk kez Sergen, Ümit ve Fatih’in giyeceği yeni kramponların A.C.K Spor A.Ş. Takım Sporları Müdürü Ali Asker Özgül’ün önerisiyle Almanya’da geliştirildiğini anlatan Camcı, şöyle konuştu:

‘Futbolcular sürekli vidalı kramponların ayaklarını rahatsız ettiğini ve ayakta dururken dengeyi sağlayamadıklarını söylüyordu. Ali Asker Özgül, bu şikayetleri bir rapor haline getirip Almanya’daki merkezimize bildirdi. Yapılan araştırmalar sonucunda enjeksiyon ve vidayı tek bir tabanda birleştiren yeni bir ayakkabı geliştirildi. Yeni kramponlar hem kuru hem ıslak sahalarda rahatlıkla kullanılabilecek. Puma, bir Türk’ün önerisi üzerine geliştirildiği için, bu ayakkabıları Avrupa’da ilk kez giyme onurunu Türk futbolculara vermeyi kararlaştırdı. Bunun üzerine biz de Sergen Yalçın, Ümit Özat ve Fatih Tekke’yi seçtik. Teknoloji harikası bu kramponları çok yakında üç futbolcuya armağan edeceğiz.’

Kaynak: hurriyetim.com.tr

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~484187,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~484187,00.asp</a>
Alt 20.10.2004, 08:44
unknown

Standard febe: $amaroglani.!?

Eigentlich sollte die Regierung es febe ( ku$lar ) verbieten unser Land auf internationaler Ebene zu vetreten!
Bu ne ya $amaroglanina döndüler!
Alt 20.10.2004, 11:18
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard 15 sene sonra avrupaya gidemedi..

cimbom...

yani insaf
Alt 20.10.2004, 11:19
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard daum lässt grüssen :) o.T.

ohne Text
Antwort