Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 30.09.2004, 22:27
eniskaya

Standard So ist es mein Lieber so ist es

Ich betone hier im Forum das immer wieder...

CAHIL INSANA DIN FARZ DEGILDIR, erst ein gebildeter Mensch ist in der lage, Gott und die Welt zu verstehen..... erst wenn du es verstehst kannst du es deinem Leben verwenden

Grüße
Enis
Alt 01.10.2004, 00:13
eniskaya

Standard zu lang... Lese ich nicht o.T.

ohne Text
Alt 01.10.2004, 00:16
unknown

Standard okuda biraz kültürsüzlügün belli olmasin

yani ilkokul sevyesindeki bilgilerini sen ancak kindegartenda yuttur.. smile smile
Alt 01.10.2004, 00:20
eniskaya

Standard Jetzt hast du mich Tillt gemacht.......

ohne Text
Alt 01.10.2004, 00:33
eniskaya

Standard ALEVILIK HAKKINDA SIKAYETLER LÜTFEN

Alevi Bektaþi Federasyonu Genel Baþkaný Ali Doðan Beye sikayetlerini iletsinler......

Burada ben ne Alevilerin avukatligini yaparim nede müslümanliklarini tayin ederim......

Adamlar hic olmazsa gercekleri söylüyorlar..... zamanin ve cagin geregini yapiyorlar.....

Bence Alevilik diye bir dinin oldugunu, bunun Islam disi azinlik statüsünde bir din olarak kabul edip, devletimizde ayni Hiristiyan ve diger dini azinlik toplumlar icin uygulanan kanunlar uygulanmasi, en dogru yol olsa gerek.... o zaman her Alevinin, Nüfus-Cüzdanina din olarak ALevi yazilir......

Devletlerin statüsü yani Anayasalari bu cercevede.....

NBe demisler, zamana uymayan zamanla kaybolur........

Belki ben olmasaydim bu ve bunun gibi haberlerden mahrum kalacak, kendi dinlerinizden bile haberiniz olmayacakti.....

Hayat iste.... ne demisler, hic bilenle bilmeyen bir olurmu, bunu ben degil Kuran söylüyor....

Selamlar
Enis
Alt 01.10.2004, 02:42
Benutzerbild von sagun
sagun sagun ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yava$ Len :-)

Süpersin , öldüm lan gülmekten !!!!!!

($aka degil ama catladim)
Alt 01.10.2004, 13:39
unknown

Standard Hayirli Cumalar hepinize ...............

ohne Text
Alt 01.10.2004, 18:37
Benutzerbild von originalgueler
originalgueler originalgueler ist offline
Neuer Benutzer

Standard Was denkt ihr über den Buddhismus? o.T.

ohne Text
Alt 01.10.2004, 19:37
unknown

Standard Sektierisches Treiben,

etwa gleichwertig wie diese sogenannte ehliyetsiz sünnet ve cemaat. Zunächst erfinden sie ihre 4 Konfessionen und anschließend behaupten sie, diese wären "hak".

Mein seliger opa sagte uns als wir noch kinder waren:"Allah katinda kirk safiinin bir hanefi kadar degeri yoktur.)

:-)) ehliyetsiz sünnet vel cemaat.

Meine Meinung zu Budismus; Heidentum wie die "sunnitische" Lehre des Islams. Sunnitische Lehre und Islam sind etwa so vereinbar nach dem Katechmus der Katholiken die Liebe des Teufels zum Weihwasser
Alt 01.10.2004, 21:48
unknown

Standard Yazis seklin hic hosuma gitmedi Enis!

Simdi belki kendi dinlerini bilmeyen ve her haberden mahrum kalan Alevilerden tesekkür bekliyor olabilirmisin?

Nede olsa senin sayende bu gibi haberlerden bilgimiz oldu, ve yine senin sayende dinimizi ögrenmis olduk!

Enis, affina siginiyorum ama, yazis seklini gözden gecirirmisin Lütfen? Ne demek "ben olmasaydim bunun gibi haberlerden mahrum kalip kendi dininizden haberiniz olmayacakti?"
Kendini dev aynasinda görüyor olabilirmisin?

Kendini bilen herkezin dininden haberi vardir, her din kitlesinde, kendi dini ile ilgilenmeyen insanlar vardir herzaman.

Alevi olarak simdi allahami sükredelim, Aleviligi belki bir din olarak kabul edebilmenize? Ne büyük seref efendim, sonunda bizlerde bir dine kavustuk .. ne büyük seref ...

insanlar git gide dahda gülünc bir duruma düsmeye basladi, ne dersin?

Seninle belirli bir muhabbetimiz gecmis olmasaydi, bunlari yazmazdim simdi, akilli bir insan oldugunu düsündügümden yaziyorum.

Yoksa gülüp gecebilecegim bir yazi birakmissin buraya.

Selamlarim olsun ..
B.B.
Antwort