| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() zannediyorum, bir Türk takiminin en büyük yenilgisi oldu.......
Yoksa sizler daha farkli yenilen bir Türk takimi hatirliyormusunuz..... ne yazikki bu yenilgiyle Fenerin Avrupadaki maclarda yenilgi sayisi 59 a cikti..... Selamlar Enis |
|
|||
![]() zurückhaltend. Zaten o yüzden böyle oldu. Ich glaube, dass Daum sie zu sehr gewarnt hat.
Ok, im Endeffekt hat er Recht behalten aber trotzdem. Böyle baslanilmazki oyuna yaa... Hayirlisi. Umarim Lyon macinda daha iyi olurlar. Ama sahsen ben Lyon"u Manchesterden daha üstün görüyorum. O yüzden cok zor olacak. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() cünkü bizi 2 sene evel iki kez yendiler..Ilk basta bu,,ve onlarin oyunu bize uyor..ve gelsin hele Manchester Kadiköye...
Man U nasil intikam alma hakki varsa bizimde Lyon"a karsi var bu..VE BU MACLAR BIZIM Jetzt erst recht ! FORZA FENER |
|
|||
![]() tren altinda kalmislar..... aber das 6 - 0 von Besiktas ist schon heftig, nihct einmal ein Tor......
Als ein Türke und Trabzon Fan war das 7-2 gegen Barca schon ein erniedrigender Fall, wobei Trabzon 2-0 geführt hatte.... Aber wir sind nicht allein..... obwohl man sich das gewünscht hätte... Danke für die Informationen Selamlar Enis |